samurai 3 bıçaklı. hem uygun hem de çok güzel tıraş ediyor.
Printable View
samurai 3 bıçaklı. hem uygun hem de çok güzel tıraş ediyor.
ustura denmiş arkadaşlar orjinal bilenen usturayı nerden bulabilirim kaliteli bişey istiyorum :)
Valla bitane dandirikten makinem var 3-4senedir kullanıyorum heralde saç sakal alayını alıyo :D
Ustura yılda 1kere vurdururum geri klan hep makineyle(berberde incelttiririm,evde kendi makinemle sıfıra yakın alırım kendi makinemle) zaten bebekpoposu gibi oluyorum sakalsız.Sakal güzel bişey ama artık sıkıldım gibibi sanki :S
ben de 2-3 haftadır suratı saldım baya saç sakal birbirine karıştı. ustura düşünüyorum ama. dandik birşey de almayım diyorum açıkcası bi de ilk denemede surata faça atmaktan korkuyorum.
Traş bıçagına oldum olası alışamadım. askerde bile 3 günde bir traş oluyodum göze batmasına ragmen :) Sanırım cildim hasas oldugundan hangi bıçagı vurursam vurayım tahriş oluyor. özelliklede boyun bölgesi. Kalan ömrüm boyunca hep kirli sakallıydım.. Sanırımda hep böyle gidecekk :) Philips ve remington 2 tane makinam var saç için olanından. mükemmel kirli sakal görünümü veriyor..:)
Wilkinson Quattro'dan başka traş bıçağı kullanmam. Bakır tel gibi sakallarım var, bana bile 1 ay gidiyor bir tane ucu..
Traş köpüğü olarak da Nivea Sensitive Shaving Gel kullanıyorum, çok güzel kayganlaştırıyor.
Traştan sonra da biomeen after shave balsam...
Sonrasında 3 saat kadar bebek poposu gibi oluyor suratım, 3. saatten sonra dikenlerim çıkıyor gene...
gilette mach 3 turbo tek geçerimm
koskoca forumda 1 tane Pilipis makina kullanan yok.. :(
Arkadaşlar bu konuya biraz saçma bir soru olacak ama int cevap bulamadım bir türlü
27 yaşına geldik suratım hala 16 yaşındaki çocuğun suratı gibi sadece cenemin çevresinde var sıkıldım artık ayna gibi gezmekten sizce bu sakalın çıkması için ne yapmalıyım
Mümkünse makaraya sarılmasın bizde çıkıyorda ne oluyor diye :(
emrese; maalesef ne yapsan da çıkmaz. :(
genlerinde sakalsızlık varmış demekki.. halk tabiriyle köse oluyorsun..
Braun 7 serisi 790 modelini aldım.
Daha kullanmadım :D
Benide almıyorlar okula varmıdır şöyle kuru çalışan elde rahat taşınan ucuz makine önerisi.
20 liraya sinbo aldım.. Mutluyum