-
iyi akşamlar
bugün real den gillette fusion proglide ürününü 30 tl ye aldım 1 tane alana 1 tane bedava
haberiniz olsun ben aldım 1 tanesini de babama hediye ettim ürün çok kaliteli birşey :D
http://ecx.images-amazon.com/images/I/518MwCTe86L.jpg
hatta bi ara şaşırdım bi yanlışlık olmasın diye ama yokkmuş :D
-
Kardeş traş oldun mu at bakalım sinek kaydı bir fotografını görelim
-
:D :D daha olmadım biraz sonra olcam ama foto atamam :)))) ama alet iyi bişeye benziyor :D
-
Niye foto atamıyon laa ,merak ettim valla bak :D
Hüseyin Kağıt - olmuyor olmuyor.mp4 - YouTube
Hüseyin kağıt-olmuyooor olmuyoooor
-
Geçen dergide gördüm sinekkaydı traş o kadar kolay değilmiş..
Önce yüzü ölü deriden arındırıp sonra sakalı yumuşatmak için krem sonra traş köpüğü olacakmış sıralama.
-
ben braun cruZer4 kullanıyorum ve bi sıkıntı yaşamadım. sanırsam makine ile alakalı bi durum.
Yüzümü yıkamadan veya krem, jel vs. vs. kullanmadan traş oluyorum
-
"Braun - 1 Serisi" kullanıyorum.. Krem, jel, su vs. kullanmadan cilt kuruyken traş oluyorum, son derece memnunum, pratik, kullanımı kolay, hızlı bir şekilde, tahriş vs. olmadan rahatça sinek kaydı traş olabilirsiniz.. Şarjı da oldukça uzun gidiyor, aynı zamanda prize takılıyken de kullanabilirsiniz
1 Serisi - Tıraş makineleri - Braun
-
http://static.alkislarlayasiyorum.co...0416102554.jpg
bence en güzel traşı bu veya ustura(kullanmayı bilmeyenler denemesin) yapıyor gerisi faso fiso
-
Kendime 1 adet şu üründen şipariş verdim piyasadaki en iyi tıraş makinelerinden birisi olarak anılıyor yanındaki temizleme ünitesi sayesinde işiniz bittiğinde makineyi ünite'ye yerleştiriyorsunuz o temizliyor dezenfekte ediyor yağlıyor bir sonraki tıraşa hazır hale getiriyor fakat içerisindeki kartuş'un fiyatı çok'da ucuz sayılmaz
En Ucuz BRAUN TIRAŞ MAKİNESİ (SERIES-S-760CC4) : Traş Makinesi : Kişisel Bakım Ürünleri : Tüketici Elektroniği : : www.sanalreyonum.com
-
-
-
kuaföre gidilir , ustura olunur :)
yoksa evde olduğum traştan da bişey anlamıyorum :(
gilette mach 3 aldırcanız illa he :)
-
Alıntı:
kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı
gillette blue2 akar :D
blue3 ice, mis gibi :)
-
Braun cruzer 4 le mutluyum :)
-
-
makineler genelde kıl dönmelerine sebep oluyor biraz sıkıntı yani..bende fusion kullanıyorum şu sanırım 5 bıçağı olan mevzudan.. ne var ne yok alıyor fakat onu kullanmaya başladım başlayalı sakalım daha erken cıkmaya başladı, sinir bozucu durum :D
-
cool skin :) dertsiz tasasız :D
-
Simdiye kadar denemdigim kalmadi, aralarinda en muekemmleri Mach 3 Power diyebilirim.
Birde boyuna kopuk ya da jel surdukten sonra elinizde iyice yedirmek cok faydali olyor boyundaki kesikleri onlemek icin.
-