bende hondamı biraz kullandıktan sonra değiştirmek istiyorum.. aklımda da 2005-2006 alfa 156 var.. donanımı cok iyi, sedan, konforlu vs...
bende hondamı biraz kullandıktan sonra değiştirmek istiyorum.. aklımda da 2005-2006 alfa 156 var.. donanımı cok iyi, sedan, konforlu vs...
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
ben hondayı bırakalı 1 sene oldu dizele geçtim, pişman değilim.. gayet memnunum..![]()
neyını komple elden geçireyım abı zaten aracın üzerindeki herşeyı gecen ay sıfır taktım
amortisörler
gates racing egzantrık kayışı
bujileri
exedy debriyaj seti
rot rotil grubu
yagı , yag fıltresi kılı tüyü
zaten aracın gideri belli ama turbo yapmayı planlarken bolt on turbolamayı uygun görmedim sıkıştırma yüksek turbo için , hala ikilemdeyım satsammı satmasammı diye![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
audi a4 1.8TQ gerçekten alınacak araba. yavuzun araba da gördüklerim arasnda en temizi en giderlisidüşünürsen kaçırma bence. yavuz tam bi audi hastası
![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
bu czt ler tek kapı olmasa bır dakıka düşünmem alırım emin ol, iki bebek onların eşyaları bılmemnelerı gerçekten geniş bır araç ihtiyacı doğuruyor , colt un bagajıda hiç yok denecek kadar küçük benım tercihim sedan, yürürü iyi, konfor ve yakıt kaygım yok aracıma lpg bıle taktırmadım az gezerım olur biter![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
bende bu focusları pazarlama elemanı gibiyim ama ;
dizel amam demşsiniz ben fikrimi söleyeyım hem hızlı hem 4 kapı hemde az yakan focus tdci hbsölemeden duramadım.
S'OZ FOCUS sold
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)