olm benimde çaça zamanlarım progressive dinliyodum sonra bzt diye deep house a kaydım beni benden aliğ arabada evde dışarda heryerde kafam rahat![]()
abi bu soundları sıfırdan mı yaratmışlar ya inanılır gibi değil valla. Hoşuma gitti. o linklerden direk download edebiliyoruz sanırım? Ya meeting mi yapsak dj olanlar ve kendini dj gibi hissedenler diye? Aranızda hiç yok mu ya da kışın snowboard yapan Uludağa giden, yazın kitesurf yapıp alaçatıya gökovaya giden? Binlerce soru oluştu kafamda bu mixleri dinleyince.![]()
o bence sırf fotoğraf çektirmek için almış bunları
buda Dünyanın bilmem kaçıncı producer ı.
YouTube - ‪beats and stuff - kevin yost‬‏
arkana yaslan izle kardeşim
aha buda laptop şampiyonu psikopat pezzner
YouTube - ‪Dave Pezzner Regional Laptop Champion‬‏
usta aşağıda beni böyle bişeyin beklediğini bilsem bende dümdüz hatta uçarak inerim dağdan aşaabu neymiş ya
şarkıyı mı dinleyim klibi mi izleyim bilemedim
![]()
ikisi de ayrı bomba
bu arada limewire gitti free share bitti
şarkıları nerden bulabiliriz beyler? belli bi tarz olmadan her telden.
şuan youtube linklerini mp3 e çeviriyom ama pek kaliteli olmuyo çoğu zaman..
dj lik konusunu da takipteyim,bu senenin şarkıları pek sarmadı beni eskileri dinliyorum hala![]()
En güzeli masrafsız olucaksa PC yada Mac Ableton. Zaten sonrasında iş çığırından çıkıyor bu iş modifiye gibi ısındıkça daha fazlasını gerektiriyor eğer gerçekten müzikle yatıp müzikle kalkıyorsan yap yoksa sana eziyet gibi gelir belli bir süre sonunda gidip setup falan alma günümüzde setup kullanan DJ ler azalmakta en güzeli Traktor ile başla kavra sonrasında Ableton'a geçiş yap derim ben tarza gelince Tech House ve Deep House iyidir . Saygılar kolay gelsin...
Arif Gökdemir(R-Turbo)
Kıbrısta barmen olarak calıstıgm sırada dj lıge merak salmıstm clubun dj i bayagı unlu bıriydi Barış Gören.
Bi iki şey gösterdi GAÜ nün radyosundada çalıyodu takıldım biraz bana bi clubde çalman hayal dedi bende bıraktım o gün ama amatör olarak çok zevkli bi iş
2 cd player ve 1 mixer le bu işe başlayabilirsin
yiit boş müzik dinlemezkendisinin facebookta paylaştıgı videoların az ekmegini yemedik
![]()
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)