User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Erikli tatil yöresi

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazlığımız var 5 senedir oradayım her yaz akşamları moteldeyim gündüzleride keyif yada motel

geceleri yumurta tepe yada kokereççi süleyman abi

Tüm gün çatırdıyan patırdıyan Type-R'ın oğluylayım herkez şikayetçi allahtan jandarma kankide arıyo kanak ordan geçme şikayet ediyorlar diye

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gittim geldim ,

soner abi kusra bakma cok araştrma şansım olmadı biraz gergin bi tatil oldu arkadaşımız ölüm tehlikesi atlattı istanbulda ondan dolayı aklımz ordaydı hep telefonla aramakla geçirdik günümüzü.
    denizi güzeldi dalgasız temiz cok soğukda deil ama esen rüzgar yüzmediğinde deniz dısında olan bölge için soğuk oluyor biraz yosun ve bir kaç yengece denk geldik onlar biraz can sıkıcıydı. motel cok iyi deildi ama havuzu falan vardı cok restorant v.s. bişi göremedik mangalla geçiştirdik geceyi sabahda kendimiz bi kahvaltı hazırladık . yeme içme adına cok iyi deildi. yol olarak enez-keşan arası 60km tek şerit gidiş tek şerit geliş olan yol dısında iyidi. alibeyköyden cıktım 296-297 km arası sürdü enez. . .

legion90 emre saolsn bir kaç şey yazdı gitmeden ona göre gittik plajada.

biraz kafa dağıttık birazda uzun yol yaptık hava değişimi oldu diyelim

tavsiye edermiyim, eğer cuma aksamı cıkıp pazar dönücekseniz ideal olur sahili falan cok güzel aile ve kız arkadaş , eş v.s. durumuyla gidilir sahilde kimse rahatsız etmez herkes kendi halinde ve boştu barzo team v.s. kimse yokdu diyeyim özete rahat ettik yani
    he bu arada vodafone hattıma paso msj geldi yunanistana hoşgeldiiniz diye ara arada türkiyeye hoşgeldiniz v.s. yazan msjlar görmek şaşırtıcıydı

tavsiyede bulunanlarada tekrardan teşekkürler.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gittim geldim ,

soner abi kusra bakma cok araştrma şansım olmadı biraz gergin bi tatil oldu arkadaşımız ölüm tehlikesi atlattı istanbulda ondan dolayı aklımz ordaydı hep telefonla aramakla geçirdik günümüzü.
    denizi güzeldi dalgasız temiz cok soğukda deil ama esen rüzgar yüzmediğinde deniz dısında olan bölge için soğuk oluyor biraz yosun ve bir kaç yengece denk geldik onlar biraz can sıkıcıydı. motel cok iyi deildi ama havuzu falan vardı cok restorant v.s. bişi göremedik mangalla geçiştirdik geceyi sabahda kendimiz bi kahvaltı hazırladık . yeme içme adına cok iyi deildi. yol olarak enez-keşan arası 60km tek şerit gidiş tek şerit geliş olan yol dısında iyidi. alibeyköyden cıktım 296-297 km arası sürdü enez. . .

legion90 emre saolsn bir kaç şey yazdı gitmeden ona göre gittik plajada.

biraz kafa dağıttık birazda uzun yol yaptık hava değişimi oldu diyelim

tavsiye edermiyim, eğer cuma aksamı cıkıp pazar dönücekseniz ideal olur sahili falan cok güzel aile ve kız arkadaş , eş v.s. durumuyla gidilir sahilde kimse rahatsız etmez herkes kendi halinde ve boştu barzo team v.s. kimse yokdu diyeyim özete rahat ettik yani
    he bu arada vodafone hattıma paso msj geldi yunanistana hoşgeldiiniz diye ara arada türkiyeye hoşgeldiniz v.s. yazan msjlar görmek şaşırtıcıydı

tavsiyede bulunanlarada tekrardan teşekkürler.
    4-5 gün için sıkıcı mı olur diyorsun burdan bunu mu çıkarmalıyım

bir de kiralık ev falan durumları varmı oralarda gözüne çarpan birşey varmı ?
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4-5 gün için sıkıcı mı olur diyorsun burdan bunu mu çıkarmalıyım

bir de kiralık ev falan durumları varmı oralarda gözüne çarpan birşey varmı ?
    yok yok sıkıcılıkdan deil yani yol uzun yorucu olabilir okdar git gel gitmişken biraz daha kalmak lazım mayetinde yazmıstım

eğer ailecek yada eşinizle gidicekseniz cok rahat edersiniz. kiralık ev çokmuş oralarda ama istenmeyen haber aldıgımzdan hiç gezip bakamadım gözüme çarpan bir toros vardı sağında solunda satılık kiralık evler villalar yazıyordu o araç herkesn işini çözücek tarzdaydı seyyar emlakcı gibi biz 4 kişi gidip havuzl bi motelde kaldık 90 dı konstugumzda adam alt kat fiyatı verms hosumuza gitmedi üst kata 20 lira fark verdik balkonlu falan fiyatın yüksek oluşu sanrım içeridekıi havuzdan dolayıydı havuzsuz yerler dahada uygundur. odada 6 -7 kişide kalırdı .

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yok sıkıcılıkdan deil yani yol uzun yorucu olabilir okdar git gel gitmişken biraz daha kalmak lazım mayetinde yazmıstım

eğer ailecek yada eşinizle gidicekseniz cok rahat edersiniz. kiralık ev çokmuş oralarda ama istenmeyen haber aldıgımzdan hiç gezip bakamadım gözüme çarpan bir toros vardı sağında solunda satılık kiralık evler villalar yazıyordu o araç herkesn işini çözücek tarzdaydı seyyar emlakcı gibi biz 4 kişi gidip havuzl bi motelde kaldık 90 dı konstugumzda adam alt kat fiyatı verms hosumuza gitmedi üst kata 20 lira fark verdik balkonlu falan fiyatın yüksek oluşu sanrım içeridekıi havuzdan dolayıydı havuzsuz yerler dahada uygundur. odada 6 -7 kişide kalırdı .
    silivri üzerinden mi gittiniz ?

bir de kaldığınız motel in adı sanı var mıdır

çok sağolasın bu arada
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    incimotel diye bi yerde kaldık

mahmutbey gişelerden kınalıya kadar temi kullandım sonrasında kınalıdan cıkıp e5 üzeri devam ettim keşandan sonra enez tabelası var ordan giirip devam ediyorrsnz. temden giderseniz yol 60 km civarı uzuyormus cok gerek görmedim temden devam etmeye. gelirkende aynı şekilde geldim. tekirdağ girişinde namık kemal üni önüde üst geçit çalışması ve selimpaşada yolu bir tarafa vermslerdi asfaltlama çalsmaları vardı oralarda da biraz takıldım 25dk civarı totalde onun dısında acıktı yol sıkıntısızdı

Emre Akçay
    Misafir
    Abi yardımcı olabildiysem ne mutlu. Pek zevk vermedi ama boş zamanı şuan Enez'in

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaz geldi varmı erikli tayfasından kimse

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)