sonuçlar açıklandı hayırlı olsun : )
MOTOR 98
TRAFİK 92
İLKYARDIM 100
: ))
Hayırlı ugurlu olsunacıklanmıs sonunda
kuzene baktım sımdı
motor ; 100 trafık;92 saglık ;93
2 tehmuzda gıremedık diye cok zınardı kuzen kızım bi sus senı 2 ay daha calısdırcam dedım kız yüz aldı helal olsunnnnnn
o degilde bana cileklı pasta girdi
90 ustu al cıleklı pasta didik
neyse kazasız belasız alsın ehlıyetınıde kız mileti degılmı 2 surer sıkılır bi daha binmez arabaya felan :P
kardesım motordan kalmış
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
selam bi güncel atalım dedik direksiyon sınavınıda geçdi kuzen :d simdi ehliyet olayına gelelim para konusu aclmısdı bulamadım ben buraya yazayım hepsini
kurs ; 330 tl [ taksitle ]
yazılı sınav ücreti ; 45 tl
direksiyon sınav ücreti ; 45 tl [ bazı arkadaslar uçmuş 100 tl yazmıs yuh :S gidin sikayet edin yav turkıyenın her yerinde 45 tl bakanlıgın koydugu fiyat bu :S diye biliyom ]
sınavları geçdikden sonraki süreç
cumartesi direksiyon vardı bu gun sertifikalar verilmeye baslamıs yarın kuzen gidek alak diyo kursdakı ıslerı halletdik bizdeki fiyatlari vereyim.
sertifika ücreti ;10 tl [ ilçe milli egitimden alınıcak ]
kan grubu belgesi ; fiyatını bılmıyom ya hastaneden ya polikinlikden alıncak 10 20 tl bişeydir
kazandı dosyası şöferler odasından alıncak ; 2 adet 8 tl [ 1x;4 tl ]
ehliyet harcı ; 252 tl [ mal müdürlügüne yatırılıyor vergi dairesinbe ]
ehliyet kart ücreti ; 65 tl [ trafıge yatırılıyor ]
bunlar soylendı kursdan bi kagıt verildi bakalım yarın yazarım ehliyeti alırsak
edit ; sonunda aldık ehliyeti bi horoz kesmek farz oldubi edit yapalım biz 67 tl biliyorduk kart parasına 73 tl istediler kanı hastaneden aldık 5 tl istediler
kuzenimden kurtuldum sonunda
dip not ;özel itina ile inatcı bayan ablalara annelere ehliyet alınır özel direksiyon dersi özel motor bilgisi teknigi dersi verilireger benim gerizekalı kuzenime ehliyet aldıysam motordan kalan olursa varya vuuu konusmak istemiyom
![]()
aynen ücretler aşağı yukarı böyle bende yarın falan alıcam kurstan dosyayı.sertifika yı kurs vermiyor mu?
Allah ın izniyle 18 Ekim salı gününe emniyetten ilk başvuru için randevu aldım.
pazartesi kısmet olursa maliye hesabına 253 tl para yatırıcam , onun da makbuzunu dosyaya ekledim mi herşey tamam gibi
inşallah en kısa sürede alabilirim
sizlerden ne haber acaba ?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)