sankı yolları kendı yaptırmıs gıbı 30km geriden çekilmem için sellektor yapılması
konuşurken telefonun suratıma kapatılması.
Printable View
sankı yolları kendı yaptırmıs gıbı 30km geriden çekilmem için sellektor yapılması
konuşurken telefonun suratıma kapatılması.
Biriyle konuşurken beni sallıyormu , bana mı bakıyor başka birşey mi düşünüyor hemen analiz yapar ona göre davranırım :) Temizlik önemli,,,, pinti bencil kendini beğenmiş insanları sewmem.Çok havalıları vs
bende tam aksine çekilmeyene sınır oluyorum. adam önce 120 le gelıyor sen arkadan 180 le geliyorsun, ee noldu? 180 den düştün 120 ye sonra basta tekrar hızlan... biraz anlasa halkımız ne güzel olacak:) bende insanlar farkında olmadan yol vermiyor sanıyordum meğerki bilerek yapıyorlarmış
bulusma yerine 15 dk önceden giderim gec gelene ayar olurum.
telefonun yüzüme kapatılmasına ayar olurum.
arabamın pis olmasına heleki ön camın kirli olmasına ayar olurum :D
Cuzdan surekli sol arka cepte olucak. Bazn kiz arkadasima veriyorm cantasina koysn diye bi bakiyorm cepte cuzdan yok altima s.ciyorum :D
Ben o yola işerim arkadaş valla arkadan ferrari ile 500le bile gelse ben sollamaya çıkarım heeç affetmem o frene bastırtırım hele birde sol sinyali+uzunları yakmış geliyorlar ya hamunnnazokara zankim bubasının malı :D
Ha birde öyle canımı tehlikeye atcak birini yakalayıp dövüyorum tecrübeyle sabittir :)
Yağmur yağıyorsa silecek fasılası ayarlayamam. İlla ben kendi elimle aç kapat yapıcam her seferinde :D
Aslan'ı garaja soktuğumda ön tampon altına kadar bakarım , bu arada bir tabi.. Bir diğeri arabayı park ettikten sonra geri geldiğimde mutlaka etrafında en az 1 tur yaparım, çizik falan var mı diye :)
Her anlamda hayatını takıntılarıyla yaşayan bir adamım, detaylarla çok uğraşırım..
-- Simetri hastalığı ileri derecede mevcut.. evimde, arabada, toplu taşımada, okulda, dışarıda her yerde bu böyle.. evim klasik öğrenci evinden çok uzak şekilde hep ama hep düzenlidir, adım attığım nefes aldığım her alanda her yerde bu böyle:)
--El yıkama takıntısı.. günlük bir sayı veremem belki ama minimum 20+ diyebiliriz ve her seferinde en az 2ser kere yıkayarak..:)
--Birinin kıyafet ve esyalarımı kullanmasına hiç gelemem, hele hele onları aldığı yere aynı şekilde koymazsa durum fena:)
--Benzini hep aynı pompadan, ekmeği hep aynı marketten, otobüse hep aynı duraktan, bunları yazarken bile hep geldiğim internet kafeden:) yani sıradanlaşmak değilde düzenimin değişmesi korkusu bende de çok miktarda mevcut:)
--Radyo, mp3 player, telefon hepsinde ses düzeyi sayı ileyse çift sayılar olmalı, matematik bölümü okuyorum ama tek sayılara karşı bir düşmanlığım var her zaman ne olursa olsun sayı nerede geçerse geçsin tercihim çift olmasından yana:)
vs. vs. diye uzar, hemde gerçekten sayfalarca:) hayatıma her giren insana 3-5muhabbetten sonra hayatımı takıntılarımla yaşadığımı söylerim ki ileride görüp yaşamak yerine önceden bilgisi olsun:)
parayı cüzdana koymam, cüzdanla aynı cebe de koymam, hep diğer döt cebimdedir,
telefonla aynı cebe kesinlikle hiçbişey koymam ekranı çizilir
arabada camları tam açınca aşağı düşcekmiş gibi hissederim
elim hep teybin ses kısma tuşundadır konuşurken kısar susunca açarım (dj stayla)
ben araba kullanırken ay çarpcan ay dikkat et vs.vs. yorum yapılmasından nefret ederim
arabada çoğu zaman minibüsçü gibi dururum öyle rahat ediyorum :D
genelde benim bişeyimden şikayet edildiğinde onu yapmaya inatla devam ederim kıl kapmışımdır
bi işi kafaya koyduysam kesin yaparım, yapamıyosam kesin yapmak istemiyorumdur
- Özelime girilmesinden hiç hoşlanmam. Bu sebepten dolayı telefonumda, telefonumdaki dosyada, bilgisayarımda, google chromeda, ve bazı önemli (özel) dosyalarda şifre bulunmaktadır.
- Telefon fix sağ cepte, anahtarlar sol cepte, cüzdan sağ arka cepte.
- Cüzdanımın dışında para taşımam.
- Kağıt paralarda Atatürk'ler üst üste olacak.
- Bir adet bilekliğim var yaklaşık 5 yıla yakındır takılı. Hiçbir güç bana onu çıkarttıramaz.
- Arabanın ön camları kesinlikle sonuna kadar açılmaz, açtırmam. Arka camlar hiç açılmaz.
- Arabayı kitlediğim halde birkaç kez daha kapı, bagaj ve camları kontrol etmek için arabayı tavaf ederim. Aynaları kapalı bırakırım.
- Teybin sesi hep 10-15-20 falan olmalıdır. 9-11-19 da bırakmam. Kimin arabası olursa olsun.
- Araba kullanırken yanımdakinin karışmasına çok uyuz olurum. Yanımdaki babam ise al sen kullan der sağa çekerim.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Aklıma geldikçe eklerim :)
düşündüm de bulamadım şimdi,
çoğunlukla arabada sigara içmem içirtmem.
bir de arabaya binmeden önce silecekleri pıt pıt kaldırırp cama vururum biriken tozu düşsün diye. deli miyim neyim.