kafamın uymadığı herkes ve herşeye takıntı yaparım dıyerekden komplesini özetliyorum :D :D
Printable View
kafamın uymadığı herkes ve herşeye takıntı yaparım dıyerekden komplesini özetliyorum :D :D
Benim arabada önde sigara içmek serbesttir arkada yasak :D cam yok ondan mı ne bilmiyorum arkadakiler pasif içici olsun canları çeksin umrumda olmaz
@ B.KAYA
Bir an ben yazdım zannettim mesajı :D
lastiğin demire (botun vıcıklaması) ya da şu alışveriş merkezlerinin kapalı otoparklarda çıkardığı "ıyk-vıyk" şeklindeki ses vardır ya, bitek ona takıntılıyım. tüylerim ürperiyor.
alin size obsesif kompulsif rahatsizlik!!
-günde 30 kez fln ellerimi yıkıyorum ve her biri 1 dakikadan kısa sürmüyor..
otelde çalişiyorum misafirlere ait birşeylere dokundugumda iki elim kanda olsa gider ellerimi yikarim..
-dünyada en nefret ettigim şey evde yerlerde kadın saçı ve bacak kılı olması.. hiç üşenmem süpürgeyi açar hemen o kılın oldugu bölgeyi süpürürüm..
-ne giyersem giyeyim , ister kuru temizlemeden çikmiş olsun ister yeni yikamiş ütülemiş olayim , ilk önce giymeden bi 10 saniye kadar silkelerim. . silkeledikçe sanki üzerinden tozlar uçuşuyormuş gibi oluyor..
-tek yaşamama ragmen evde wcyi kullandigimda her seferinde olmasa da ara sira , 2-3 günde 1 klozetin su deposuna domestos koyar öyle sifonu çekerim..
-evden çikmadan dogalgaz ve ütünün fişini anlamsizca defalarca kontrol ederim.. AMK yapmadin işte ütü günlerdir neyi kontrol ediyosun sanki..
Ben de bi araçla yan yana viraj dönmekten nefret ederim,geçerim eğer benden güçlü ve ya denk bi araçsa ve yanımda gitmeye inat ediyosa frene basarım o da inadına fren yapıyosa (inadına yanımdan gitmeye çalışanlar oluyo) üstüne bile kırarım inanılmaz bi takıntım var bu konuda kendim de rahatsız oluyorum bu durumdan çözemedim yıllardır..
cüzdan taşımayı sevmem ehliyet,kimlik,kredı kartı bırazda nakit arka sağ cebimde yeter birde ev anahtarını taşımam hiç girişteki saksı'ya koyarım çebimde şıkır fıkır ses yapmasından nefret ederim :D
simetri konusu fena diyebilirim:)
müzik sesi seviyesi :) 5-10-15-20 diye olmalı.astrada allahtan göstermiyo :)
Suan askerdeyim ve kogusta başkasnın yorganyla yatamam ve defalarca yorgan calınır pardn yer dgstrır ama gene yeni yıkanmıs carsaf alırm artı başkasının agzına dikip ictigi siseden su vb icemem (sevglm )haric kendim dagınık olabılırm ama baskasnın dagınıklıgı sinir bozucu olur
sakal uzatmayı hep çok isterim ancak yapamıyorum. zira trikotillomani denilen rahatsızlığım var. Sadece çenemdeki sakalların hep çift başlı olanları yolarım. Tırnaklarıma takılıyorsa yolarım. Yolarım ve yolduğum sakal ucunu cildime batırırım. Oha lan yazınca çok psikotça geldi ama gerçek bu maalesef :(
Bicogunu okudum.Aslında yazılanların geneline sahibim:D ek olaraktan
Egimli yolda yokus asagı olacak sekilde park ederim bide direksiyon simidi düz durmasına dikkat ederim.
Mecbur kalmadıkca benzini hep aynı pompadan alırım gerekirse beklerim.
Arabasız cıksam bile anahtarı yanıma alırım ve yanınada bişey koymamaya calısırım.
Arka camların acılmasından kapı esiklerine basılmasından arabamın kurcalanma egillimi icinde olunmasından hoslanmam.
Kısa kollu gomlek kadife pantolon giymem.501 e takıntım var bide baska kot giymem.
Takıtıdan cok, totem yaparım tutmassa kılıfına uydururum sayılarla cok ugrasırım..
Yeni aldığım herne olursa olsun (elektronik,araç,aksesuar) bir süre kullanmaya kıyamıyorum. Kıyamadığım gibide kimseye kullandırtmıyorum. Bu evreyi aştığım taktirde sıkıntı olmuyor.
Burak ne takintin varmis be kanka :)
15 de 13 aynı takıntılara sahibiz.
buna ek
1-)olarak birisinin arkamdan iş çevirdiğini farkedersem aynı şeyi ona göstere göstere yaparım (nasıl bebeğim iyimiymiş der gibi )
2-)eşyalarımın karıştırılıp karıştırılmadığını anlamak için bıraktığım şekli aklıma not alır geldiğimde kontrol ederim.
3-)yumurta bile kırmayan arkadaşımın yemek yaparken bana akıl vermesi
4-)Bayram namazına giderken arabayı benim kullanmamı istemelerinden nefret ederim.mecbur kullanıyoruz gerçi. arkada 3 kişi sabah sabah konuşcak birşey bulamayıp şurdan geç 3'e at 2.ye çek şuraya park et. orası olmaz bak şurası da var.
Yazılanları okudukça aklıma geliyor,arabaya binerken ve ya inerken kapıyı gavur malı gibi şiddet ve hiddetle kapatanlara çok kızarım zaten o potansiyeli gördüklerime baştan söylüyorum kapıyı yavaş kapat diye...
Umumi tuvaletlere çok zor girebiliyorum ancak çatlama aşamasında olmam gerekiyor dayanamadığım zaman mecburen kullanıyorum onun dışında acaip iğreniyorum...
Türkçeyi gevşek kullananlardan hiç hoşlanmam özellikle bunu yapan bayan hemcinslerimden...Gerekirse muhabbetimi keserim o derece...Düzgün konuşulmasını isterim.
Sigara içenlerle hep çok mesafeli olmuşumdur.Sigara içen arkadaş neysede hayatımda sigara içen özel birinin olduğu görülmemiştir.Ayrılırım ya da sigarayı bıraktırırım:o Sigara kullananlar bana çok kızacak biliyorum ama kokuya karşı takıntılıyım ilk mesajımdada belirtmiştim.
Evin hep aynı tuvaletini kullanırım ve o tuvaletede benden başkası giremez.Herkesle aynı lavoboyu,sabunu kullanamam.Ellerimi yıkadıktan sonra mutlaka Pürelle silerim bidaha...
Kişise eşyalarımın kullanılmasına katlanamam benden başkası kullanmak zorunda kalmışsada al senin olsun derim.Bu makyaj malzemesi saç tokası vb gibi durumlarda geçerlidir.
Yeni aldığım herhangi elektronik bişeyi ilk ben paketinden ve kutusundan çıkarmalıyım benden önce başkası açmışsa eğer direk soğurum o cihazdan.
Genelde almış olduğum elektronik cihazları ilk gün kutusundan nasıl çıkarmışsam kutusu kablosu koruma kılıfı vb aynen öyle dolaba kaldırır ve saklarım ileride satmam gerekirse alacak olan kişi özenle kullanıldığını bilsin diye...
Teknolojik aletlerimi kılıfta ve ya kapta kullanmaya özen gösteririm aşırı sakarım düşürürsem ve bi yerine bişey olursa direk satarım.Soğurum o cihazdan.
Arabam ne renk ise telefonumda o renk olmalıdır.Araba beyazsa telefonda beyaz araba siyahsa telefonda siyah gibi...Gerçi şuan o totem bozuldu ama sırf bu yüzden telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum o derece ciddi takıntı.
Arabada kaza varsa ya da ben o arabanın kazasına şahit olmuşsam bendeyken başına bişey gelmişse direk soğurum ve satarım arabayı ve bu yüzden defalarca anlamsızca yeni ve temiz araçlarımı değiştirmek zorunda kaldım.***** İstanbul trafiği araçlarıkazadan korumak çok zor.
Arabamı benden başkası benim iznim ve bilgim dahilinde kullanırsa direk soğurum.Uzunca bi zaman kullanmam eğer kullanmak zorunda kalırsamda yıkatırım mutlaka...
Buyrun size obsesifliğin dibi :) Kendimden utandım resmen:soru:
sanırım kilodan dolayı bende cebimin şişkin durmasına yar olurum arabaya biner binmez telefon cüzdan sigara sallarım arabaya. arabada ilk aldıgım 3 ay hiç sigara içmedim sonra kız arkadaşım vardı o içti ayar oldum benle mezaramı gelecek sanki dedim içmeye devam ettim :D