User Tag List

Sayfa 20/23 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
429 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Takıntılarınız :)

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de arabaya binmeden önce silecekleri pıt pıt kaldırırp cama vururum biriken tozu düşsün diye. deli miyim neyim.
    Yaşlılık belirtileri
    Charged & Supercharged

eyup58
    Misafir
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben arkadakinin gelişinden anlayıp , selektör bile yapmadan direk yol veriyorum...Yol vermeyenede pis ayar oluyorum sağdan girip önüne geçiyorum
    Bana sellektör yapıldııgnda yol vermem direk yapıştırırım gittiği yere kadar tabi bu sellektör yapana ve o anda altımda olan araca göre değişebilir

Birde insan gibi gelip yol isteyene can feda yol vericen adam gidicek ama bazı apaçilerde varki raydan çıkarıyorlar adamı işte o zaman seve seve gaz kesiicek mümkunü yok yol vermem

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdıklarımın yarısını okumadın heralde.coook gerıden adam sellektor yapıor rahatsız edıyor yuzden sınır oluyorum adama yol vermemezlık yapmıyorum tabıkıde.hızını 1km dusurmeden cekılmıs oluyorum sıkma canını sen
    ben canımı sıkmıyorum abı dogru duzgun yazdım, ben bılmem

Alıntı Rox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye yolları sizmi yaptınız?

Adam orta şeritte 100le gidiyor bende orta şeritte 120 ile gidiyorum sinyalimi verdim sollamaya geçtim sen arkadan 180+ ile geliyorsun.

Yol kime ait ??
    yol kime mi ait? aynaya bakarsın beklersin 3-5 saniye daha hızlı olana yol verirsin. arkandakinin duramayıp sana vurmasını mı istersin?

yolları ben yapmadım bu arada. yapsamda farketmez

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben arkadakinin gelişinden anlayıp , selektör bile yapmadan direk yol veriyorum...Yol vermeyenede pis ayar oluyorum sağdan girip önüne geçiyorum
    aynıyız

Alıntı eyup58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana sellektör yapıldııgnda yol vermem direk yapıştırırım gittiği yere kadar tabi bu sellektör yapana ve o anda altımda olan araca göre değişebilir

Birde insan gibi gelip yol isteyene can feda yol vericen adam gidicek ama bazı apaçilerde varki raydan çıkarıyorlar adamı işte o zaman seve seve gaz kesiicek mümkunü yok yol vermem
    bende ona uyuz oluyorum selektör atıyorum, önümdeki hızlanmaya çalışıyo. bana yol verde sonra ne yaparsanız yapın.

kimse kusura bakmasın, kimi zaman derse geç kalıyorum kimi zaman gitmem gereken yere. makas atmıyorum ama sol şeridi kapatarak giderim. selektör atarım, yol vermiyorsa taciz edercesine selektör atarım.

Sağı boş olup uyuz uyuz soldan inatla gidene dahada uyuz oluyorum. Türk insanıyız sol şeritten gitmeye bayılıyo herkes
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

İBO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.banyoda kullanilmis jilet.
    2.giderde uzun sac kili.

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sol şeritten çekilmeyenlere arkadan hızlı gelen araba gördümü sol şeride atlayanlara bende uyuz oluyorum kimse kusura bakmasın.. ya acelem varsa ya hastam varsa hepsini geçtim gaz pedalım takılı kaldıysa nolucak? sonra makas attı oluyo insanlar,bende hoşlanmıyorum makas vs işlerden bazen mecbur kalıyorum. arkanızdan gelen insanın psikolojisi ne bilemezsiniz arabası ve ya kendisi hangi durumda bilemezsiniz. arkadan geleni geçtim sizin hayatınız da tehlikye giriyo..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takıntım pek yokta bu sol şerit takıntısı olanlara uyuz oluyorum. Özellikle tek sellektör atınca tınlamayan çift sellektör atıncada anasına sövmüşün gibi inat edip kımıldamayanlara.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek aracın geçebileceği bir yerde, yol verdiğim veya benim geçmeme müsade edildiğinde bir korna ile teşekkür ederim ama biri bana yapmadığında ayar olurum resmen .Şu yağmurlu havada silecek hızını ayarlayamam nedense bende
    birde çalıştığım masamın, kullandığım mekanların düzenli olmasını severim ki bilgisayar kasamın içindeki kabloları bile özenle toplamışımdır
    ve klawye mi belirli aralıklarla söker ve yıkarım nedense çok rahatsız eder beni, birde içinden çıkan pislikleri görünce 1 ayda nasıl bu hale gelir diye hayıflanırım

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sol şerit takıntısı bende de var, arkadaş yavaş gidiyosan geçmeyeceksin sol şeride, hele bi de solu kapatıp önü de boşken fren yapanlar veya yanındaki taşıttan 1km/s daha hızlı gidip de solu kapatanlar var ki resmen ayar oluyorum. Onun dışında orta şeritten veya sağ şeritten yavaş giderken bana selektör atana da uyuz oluyorum, birader hızlı gideceksen soldakini taciz edeceksin, sağda gideni değil, hele ki sağım solum boşken ben yavaş gidiyosam beni kesinlikle değil.

Trafik dışındaki takıntılarım da çok saçmadır, misal odam darmadağınıktır ama gardrobumun içi fevkalade düzenlidir. Değişik bi düzen takıntım var. Arabamda da arabanın içinde serbest vaziyette tek bir şey yoktur, ön göğüste veya pandizotta, her şey torpido gözünde veya kapı gözlerindedir ve her şeyin yeri bellidir, arabama bir kere binen bi dahaki binişinde her şeyi bulabilir.

Arabama binen illa ki emniyet kemerini bağlar, bağlamazsa araba kıpırdamaz, canımızı sokakta bulmadık, ayrıca senin keyfin benim vebalim olmak zorunda değil, o kemer bağlanacak.

Bi de telefon rehberim nüfus cüzdanı gibidir, adı varsa ikinci adı üçüncü adı, soyadı varsa ikinci soyadı şeklinde.

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben o yola işerim arkadaş valla arkadan ferrari ile 500le bile gelse ben sollamaya çıkarım heeç affetmem o frene bastırtırım hele birde sol sinyali+uzunları yakmış geliyorlar ya hamunnnazokara zankim bubasının malı

Ha birde öyle canımı tehlikeye atcak birini yakalayıp dövüyorum tecrübeyle sabittir
    kisisel takdirindir, eyvallah, ama trafik etigine aykiri bir davranis bu, eger ki ciddi ciddi bunu yazdiysan. Bu ehliyet almadan once gitmek zorunda oldugun kursun sana verdigi kitapta bile yazar, serit degistireceksen, once kontrol edersin, gececegin serit bossa sinyal verir gecersin, bu serit en sol seritse sürekli isgal edemezsin, sol seritte kaldigin surece sol sinyalin acik olmak zorundadir. Inanmayan kontrol edebilir.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben canımı sıkmıyorum abı dogru duzgun yazdım, ben bılmem

yol kime mi ait? aynaya bakarsın beklersin 3-5 saniye daha hızlı olana yol verirsin. arkandakinin duramayıp sana vurmasını mı istersin?

yolları ben yapmadım bu arada. yapsamda farketmez

aynıyız

bende ona uyuz oluyorum selektör atıyorum, önümdeki hızlanmaya çalışıyo. bana yol verde sonra ne yaparsanız yapın.

kimse kusura bakmasın, kimi zaman derse geç kalıyorum kimi zaman gitmem gereken yere. makas atmıyorum ama sol şeridi kapatarak giderim. selektör atarım, yol vermiyorsa taciz edercesine selektör atarım.

Sağı boş olup uyuz uyuz soldan inatla gidene dahada uyuz oluyorum. Türk insanıyız sol şeritten gitmeye bayılıyo herkes
    Anlayamadn belli tekrar yazim.eger Ben araba solluyorsam yada orta serittekilerden hızlı gittigim için sol seritte gidiyorsam arkadan gelen Ama ole dibimde olandan bahsetmiyorum cook geriden deli gibi sellektor atana ayar oluyorum.sırf 30 40km hızlı diye yolu satın almış gibi saniye 96 defa sellektor atıyorlar.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sol şerit .
    wc'lerdeki kıllar.
    yemekteki kıl.
    aracımı park ettikten sonra dışarıdan ona 2-3 kere bakma davranışım.kontrol.
    su bardağımı su içtikten sonra ters çevirip , bir sonraki kullanıma kadar toz olmasını engelleme.
    çoraplarımı çıkartıp fırlatma bide
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    'sağ tık yenile' varsa çaresi tedavi olayım,

sol bacak hep seker oturdugum yerde tik gibi cins iş

birde boyun kütürdetme olayı karşımda biri sabaha kadar yapsın aynen bende devam,

saça bişey surmeden evden cıkamıyorum ya şapka ya jöle... kuru olamaz ,

bi randevuya erken gıtme huyu bende de var gec kalana düşman gözüyle bakıyorum,

araba yıkandıysa ıyıce kurulanıcak yolda gıderken aynadan süzülen damla göreyım kenara çekip silerim vs vs aklıma gelmıyor şu an

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Istanbul trfigi hepten cigrindan cikmislan sol serit max 120 sag seritte takilmadan 160-170 gidiliyo baglnti yollarind sdece sert deismek lazm o kdr millet orta ve sol seridi iyicene mesken tutmus hayret ettim @ist bildiriorum haha
    - K -

________
    Dr.Ecu

Mutlu Değerli
    Misafir
    Alıntı ufuck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bı kısıden soğdum mu asla ısınmam.. 20 senelık dostum olsun farketmez
    aslan ya

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabada cam açma tuşuyla oynayanlara hasta oluyorum...

adam kapalı cam kapatma şekline basıyo oynuyo yada cam acık sonuna kadar acma tuşuna basıyo bi rahat dur
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön cam abi ön cam azcık pis bugulu lekeli oldumu yol gidemem gözüm hep orda araba leş gibidir içinde 1 cm toz vardır ama ön camım yok gibidir

Dr VTEC
    Misafir
    Arkadan sellektör yapıyolar yaa 3ten 2ye çekiyorum Top Speed'e koşuyorum sorun çözülüyor.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2 şerit olan e-5 de hız limiti 70 ben 70+ hızla giderken yol vermek zorunda değilim soldaysam. çünkü sağ şerit bozuk niye kurallara uyucam diye bozuk olan sağ şeritten gideyim ki?

herkes kurallara uymak zorunda mecbur. orda hız limiti 70se bende 70 80 civarı hızla gidiyorsam kimse bana sinir olamaz. kızamaz. kızanda kızdığı yere.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka cam açılmaz,araba kirli gezilmez,sisler daima açık olmalı,müziksiz yola çıkmam.... bunlar en büyük takıntılarımdır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)