Başladıgım bir işi bitirmeden o işin başından kesinlikle kalkamıyorum ara veremiyorum.
Printable View
Başladıgım bir işi bitirmeden o işin başından kesinlikle kalkamıyorum ara veremiyorum.
arabanın kapıları kitlediğimi kontrol etme, dışarı çıktığımda düzenli olarak ceplerimi kontrol etme vede sırt çantama yada laptop çantama koyduğum eşyaları (cüzdan, anahtar vs) kontrol etme.
benimde çok tuaf takıntılarım vardır :D
1.Yanımda birisi yemek yerken ağzını şaplatmasından nefret ederim :)
2.Elime para alırsam ve elime istemeden de para dokunursa direk ellerimi yıkamam lazım rahat duramam :)
3.Toplu taşıma araçlarında herkesin tuttuğu yerleri tutmamaya özen gösteririm mikrop kapçakmışım gibi hissederim,bu huyum yüzünden bir gün araç fren yapınca yere düşücem :)
4.Ellerini yıkamadan sofraya oturan insanlardan nefret ederim mutlaka kaldırıp ellerını yıkamasını ısterım :)
5.Arabayı kitlerim ardından tekrar gidip açık bir yer varmı diye gider bakarım :)
yarın kelimesinin a harfine şapka takıp kullanmasına acayip takıntım var
yanımda ağzını şapurdatarak yemek yiyen adama takıntım var sürekli uyarırım
arabanın kapılarını bir şöför bir yolcu olarak 10kere rahat kontrol ederim
ceplerimi dışarıda defalarca kontrol ederim
Disari cikarken surekli saat takarim bakkala bile olsa , yatarken parfum sikmak ki bunu yapan tek rahatsiz ben degilim :D Film ve muzik cdlerim isim sirasina gore sirali olur genelde . Takinti iste :D
ha bide para takıntım vardır, dıştan bakıldığında büyükten küçüğe gidicek ve hepsi tek yöne bakacak paraların:) aynı hizada bir nevi
takıntı mı bilmem de
çorabı da ayakabıyı da sağ ayak önce giyerim. sol imkansız giymem önce:)
arabanın havalandırmalarını eğer oturan yoksa kapatırım yolcu tarafını:)
duş almadan dışarı çıkamam, eve geldim diyelim tekrar çıkacam, yine duş alırım:)
arabayı alsam da almasam da anahtarı yanıma alırım sanki eve hırsız girecek ve anahtarımı çalacak diye sanırım:)
aklıma gelmiyor başka
beni sollamaya çalışan biri varsa sollattırmıyorum gaza basıyorum sollayamıyor ya çok mutlu oluyorum takıntı oldu :)
edit: yendim bunu :D
Eve girer girmez pijamalarımı giymem lazım.
5 dk lığına bile olsa aşağı inip çıksam ellerimi ve yüzümü yıkamam lazım.
Aracın sigara çakmağının üstündeki simge hep düzgün olmalı,
Yolcu koltuğu benim koltuğmla aynı hizada olmalı.
Paspaslarım düzgün olmalı,
Simetrik olmalı eşyalar, ( Alfa romeoyu bu yüzden sevmiyorum plakaları simetrik değil. ) :D
Arabanın kapılarını kilitledim mi diye kontrol ederim.
İphonede sayfanın hepsi dolmalı bir sayfada 4-5 uygulama olmaz doldurmam lazım tam.
Ayakkabımın bağları kesinlikle bağlı olmalı ayrıca birde içine sokarım.
Masamın üstü düzenli olmalı.
Sonradan yapılan çoğu şeye karşıyım orjinal olmalı.
Birde pes 2011 oynarken barcelonada messiyi ortaya alıp biraz geri çekerim. Sol fovette vılla sağda ise ıbrahim oynar. :D
Daha varda üşendim. :P
evde yada başkasının evinde fark etmez ayakkabı terlik ayağa giyilen her neyse ikiside yanyana ve aynı hizada durucak heleki biri ters asla olamaz üşenmem girer düzeltirim :D
İphone sayfalarını doldurmak bende de var ,
Çakmak düzeltmekte mevcut ,
Arabada yan koltugu hizalamakta ,
Evin kapısından her çıkışımda mutlak ve mutlak 1 sigara yakarım hemen :) buda ilginç
İşyerimi kapattıkdan sonra sürekli aklımda çaycı açık kaldımı kepenk kilitleri tam oturdumu die film şeridi halinde sorular geçer.. ,
Elimle sürekli ceplerime bakarım 3 tür şişkinlik olmalı sigara , telefon , cüzdan (bide şıkırtı olmalı anahtar)
Kendimi bildim bileli askerlik vs. dahil parmagıma mutlaka şık ve hoş kıyafete göre 1 yüzük takarım ama asla 2 olmaz..
aklıma gelen şimdilik bukadar :)
Şeftaliyi çok seviyorum ama kesinlikle dokunamıyorum ya kız arkadaşım yada annem soyuyor dilimliyor öyle yiyorum. Annemle kız arkadaşım dedim cünkü onlardan başka soyup dilimleyen çıkmadı. :D Telefon ekranımda ve gözlüğümde en ufak bi leke dahi olsa bezle siliyorum, dokunmatik telefon kullandığımdan bez de hep yanımda.
:D sıyırdınız mı gidin yatın :D
Ben yazmıyım yazarsam 1 sayfa dolar :D
-Cep telefonumla cüzdanım hep elimde olur elimde olmadımı kaybetmişim hissi vardır :)
-Ayakkabılarımı her evden cıkarken temizlerim en nefret ettigim şeydir pis ayakkabı.
-Eve girer girmez çoraplarımı çıkarırım nefret ederim çorapla gezmekten.
-Arabada gögüste bişey olmasından gıcık olurum hepsini torpidoya doldururum.
-Saçlarım kulaklarıma değdigi an 1 saat içinde kendimi berberde bulurum.
-Simetri hastalığımda vardır herşey yerli yerinde düzgün durmalı.
-Birinin bardağını, su içtiği şişeyi kullanamam, tiksinirim.
-Elim herkesin elinin değdiği bi yere değdiği an aids olacagim bile aklıma gelir ilk fırsatta yıkarım.
bunlar geldi aklıma :D