1.Bilgisayarım Laptop'um iPhone'um daima senkronize halindedir masaüstü bilgisayarıma en ufak resim müzik işime yaracayak program indirsem hemen yedeklerim diger cihazlara yüklemeden içim rahat etmez.
2.iPhone sayfaları arasında uygulama sildigimiz zaman bir uygulama boş yer kalır orayı kesinlikle doldurmam lazım 11GB uygulama olduğu zaman biraz zor oluyor ayrıca App Store'daki güncelleme sayısına inanılmaz takıntım vardır daima uygulamaların güncellerini indirip yüklerim aynı zaman bu olay Pc ve laptop programları içinde geçerli daima kullandıgım programları güncel tutarım aynı zamanda iPhone ekranındaki parmak izlerine hiç dayanamam devamlı silerim
3. Dışarıya çıkarken mutlaka parasız çıkmam mesela berbere gidicem üçret 20TL mutlaka yanımda bi 50TL olmalı yada alışverişe çıkıcam çok birşey almadıgım halde bile yanımda mutlaka 100TL ve üstü bi rakam taşırım hiçbir zaman param ucu ucuna denk gelicek şekilde alışveriş yapmam :D
4. Acelem olduğu halde kendi kullandığım eşyaları herzaman düzenli bir şekilde bırakırım mesela bi arkadaşım eve gelmiştir benim laptopumda takılıyordur ve bende onunla beraber gitmek zorunda kalmışımdır mutlaka gitmeden önce laptop'u toplar fişlerini düzgün bir şekilde çantaya dahil eder ve çantada herzamanki yerine koyulur ve dışarıya sonda çıkılır
5.Eve gelir gelmez odaya kapanır kıyafetler değişir ne yapılıcaksa sonra yapılır
6.Birisinin kullandığı çatal kaşık gibi şeyleri asla deterjanla yıkamadan ağzıma sokmam ama bu kişiden kişiye değişebilir :D
7. Dişlere takındım vardır hiç aksatmadan günde 2 defa fırcalayıp diş ipi kullanırım fırcaladıgım zaman hiçbirşey yiyip içmemişken içim çok rahat fakat bir yemek yesem sanki dünyanın en pis dişleri bende hemen çürüyecek bişey olacak diye korkarım fırcalamadan içim rahat etmez ne yapsam hep o aklımda olur bir türlü rahat edemem :D Diş doktorları 3DK diş fırcalanması lazım fazlası zarar dedikleri halde 8DK diş fırcalarım :o herzaman diş macunu diş fırcası ve diş ipi taşırım sırt çantam laptop çantam'da
8.Cep telefonu hakkında biraz maymun iştahlıyımdır genelde max 1sene kullanabilirim oda hoşuma giden başka bir telefon olmassa 2ay sonra telefon değiştirdigimi bilirim :D
9.Başladığım işe kesinlikle yarıda bırakmam bırakamam içim rahat etmez heleki yapamassam hemen panige kapılırım
10.Pc'deki Masaüstüm herzaman düzenli bir şekildedir kesinlikle en ufak karışıklık fazlalık rahatsız eder
11.Pc'de veya arabada düşük kaliteli bit'li müzik dinleyemem illaki kaliteli olucak bu yüzden zorda kalmadıkta Youtube'dan ve ona bağlı müzik indirme sitelerini kullanmam en sonunda aradıgım müzigi bulamassam direk 1şarkı için koca albümü indirim :D
12.Asla çok zorda kalmadıkça dışarıda büyük tuvaletimi yapmam yani sıçmam neden bilmiyorum ama küçüklükten beri bu hep böyle idi :D
13.Arabada benzin ışıgı yanmadan herzaman benzin alırım hatta benzin istasyonu gördügüm yerde depo'ya bakarım %60 ve altında ise benzin alırım :D
14.Kısa mesafeler bile olsa araba ile gitmeyi severim sağlık yürüyüş için spor salonlarına + para veririm böyle garip birşey işte
15.Çok terlerim ve terli terli durmayı hiç sevmem ilk fırsatta duş alırım özellikle arabaya biniyorsam
Şu anda aklıma bukadarı geliyor :D