Cep telefonuma herhangi bir uyarı geldiği zaman ( BBM, Twitter, mail vs ) mutlaka okurum, tepede uyarı simgesinin görülmesinden nefret ederim.
Cep telefonunda herhangi bir uygulamanın update'i geldiği an mutlaka update ederim.
Herhangi birşeyimi ( çakmak, gözlük kılıfı vs ) kaybettiğim an delirir, bulana kadar evi darmadağın ederim. Gene bulamazsam gider yenisini alırım.
Alkol ile mutlaka bol sigara tüketirim.
Bilgisayarımdaki masaüstüm genelde boş ve siyah backgroundludur.
Arabamda herhangi bir arıza varsa düzeltmeden huzur bulmam.
Bir şey yapmak/almak istiyorsam anında yaparım, yapmazsam sittin sene bir daha yapmam/almam.
Kışın kar yağarken camı açar, yorganıma sarılır öyle uyurum.
Extrem durumlar harici yanımda mutlaka zippo taşırım.
Alışverişe çıktığımda 50 tane şey denemem, 1 tane beğenirim, giyerim ve alırım.
Çok para harcarım, bokunu çıkardım bu ay rahat durayım bari derim, 1 hafta sonra gene çok para harcarım.
Kredi kartımı kesim tarihinden 1 gün önce veya kesim gününde tam olarak yatırırım.
Yazı yazarken elimden geldiğince noktalama ve imlâ kurallarına dikkat ederim.
Gömlek askılarım ve gömlek yönleri hep aynı yönde olmak zorundadır.
Tshirtlerimi aynı boyutta katlarım.
Alaturka tuvalete girmem, nasıl yapılır bilmem. Askerde Allah'tan normal tuvalet vardı da rahat ettim :)
Alışverişe çıktığımda pantalon aldıysam altına giyeceğim ayakkabıyı, üstüne giyeceim gömleği, blazer ceketi düşünürüm. Eğer biri eksik ise eksik olanı hemen alırım.
Alışverişte beğendiğimi anında alırım
Sırtım duvara değecek şekilde uyurum, asla ve asla oda ortasında bir yatakta huzurlu uyuyamam.
Çalışma yerim mutlak suretle odanın dip köşesi olmalıdır. Ortalık yerde çalışamam.
Bir yere giderken geç kalmaktansa erken gidip beklerim.
Gece 3-4 defa uyanır, odamın camından otoparka bakar, arabamı kontrol eder tekrar uyurum.