peynir zeytın hayatım da hıc yemedım yemem onumde bırı sofraya koysun durusuna bıla tahamullum yok :D
Printable View
peynir zeytın hayatım da hıc yemedım yemem onumde bırı sofraya koysun durusuna bıla tahamullum yok :D
emre bayildim banada yollarmisin bu masaustu resmini :D
by@bugrayildirim.com
Maillersen sevinirim :D cok ii yaaa
Yalnız çok harika bir olaymış ya ben de istesem ayıp mı olur ? :)
anlern_58@hotmail.com
takıntıları olanlara ve bunu öne çıkaranlara gıcık olurum, takıntı varsa kendi özgürlük alanında kullanmalısın. Misal topluca bir yere gidildi, teki çıkar illa şuraya oturalım, ben ortada oturamam kenarda masa da oturmam lazım. Banane lan, oturamıyorsan bana ne, benim derdim mi? Sık dişini yada oturma yada neden huylanıyorsan yapma, ben sana uymak zorunda değilim. Ortak paylaşılan işleri kendi kurallarına göre yapmaya çalışanların planlarını bozarım, özellikle iş hayatında fena bozarım.
- Çorapsız ayakkabı giymem, terlik/sandalet ile dışarı çıkmam, zor durudma kaçamayacakmışım gibi geliyor
- Geç kaldığım nadirdir, bunu alışkanlık yapanları hemen satarım. Özellikle şirkette yemeğe giderken bekletenleri hiç beklemem, insanlar buna alıştı
- Nakit param olmadan dışarı çıkmam, kendimi güvensiz isterim
- Terminalde türkçe klavye kullanmam, her zaman ingilzce yazarım
- Anason,hindistan cevizi ve lavanta kokan herşeyden nefret ederim
-Kaldırımda yürüken yolun sağını kullanırım.
-Ketçap aç kalmadığım sürece sevmem. Sakatat sevmem.
-İnsanların sürekli tepemde dikilip bana salça olmalarına sinir olurum. Her an pataklayasım gelir o derece.
-Gece uyurken kolumu yastığın altına koyarım öbür türlü uyuyamam nedense.
-Saçlarımı uzatmayı sevmem. Kışın soğuğunda bile saçlarımı kazıtırım.
-Aşırı takıntılı (titizlik hariç) insanlara sinir olurum. Yok o orada duracak şöyle duracak demesi fitil eder beni.
-Bilgisayarımda masaüstüne simge koymam. Walpapar ı tam görmek isterim.
-Kol saatimi takmadan dışarı çıkmam. Kendimi tuhaf hissederim.
çorapsız asla uyuyamam huylanıyorum :D :D D:
aklıma geldikçe yazıyorum
ayakkabı ile çorap çıkarma takıntım var eğer tekrar ayakkabı giyiceksem yeni çorap la giyerim yani günde 10 kere eve giriyorsam 10 kere çorap değiştiriyorum annem çıldırıyor bu duruma tabi haha :D
aşırı yemek seçerim evde ayrı yemek pişer bana
arabada ufak ufak çizikler olmasından hiç hoşlanmıyorum ayrıca lokal boyadanda hoşlanmıyorum kapıda ufak bir çizik varas komple kapıyı boyatıyorum
otoparkta arabamı kesinlikle kolon dibine parkediyorum ortalıkta hayatta olmaz ve ayrıca arabayı herzaman gittiğim yerlerde aynı yere aynı şekilde parkederim hiç değişmez
arabamı yıkattıktan sonra cam klidini devreye sokarım çünkü cam açılıp leke olmasına dayanamıyorum :D
her yıkamadan sonra gazlayarak eve gelip bagajdan bezimi alıp sağından solundan akan suları silerim kesinlikle
tek yastıkla uyumaktan hiç hoşlanmam minimum yatağımın belli yerlerinde 2-3 yastık bulunur :)
-yemek yerken ağzını şıpırtadanlara ayar olurum
-bi söz verip sözünde durulmadığı zaman ne olursa olsun o kişiyi adam yerine koymam
-gündüz uyumak zorunda kalırsam 2 yastığın arasına başımı sokup öyle uyurum
-birisine bir söz verdiğimde hayat benim için durur gibi sadece o sözü yerine getirmeye odaklanırım
-umursamaz insanların bunu nası becerdiğini hala anlayamıyorum
-insanlara saygı duyarım onlarla konuşurken gerçekten dinlerim
-elimde olsa ukala kendini beğenmiş insanlara yukardan bakan hayatdan bi haber olan tipleri başka bi gezegene göndermek isterim
-haksızlık olduğuna nerde olursa olsun ne olursa olsun kendimi tutamayıp olaya müdahale ediyorum ve yıkıcı oluyorum haksızlığa tahammülüm yok
-dobra birisiyim her zaman doğru bildiğimi her yerde söylerim bundan dolayı da başım çok ağırmıştır
-siyaset yapma huyum yok zart diye lafı dolandırmadan söylerim buda çok sorun oluyo
Yalnız değilsin..
- Çıplak ayakla tozlu bir zemine (balkonda v.s) basarsam anında ordan uzaklaşırım..Ayağımı yıkarım.
- Masaüstü takıntısı bende de var... Arka plandaki otomobili v.s net görmek isterim...
- Karınca yuvalarının üzerindeki o yumuşak toprağa hep uyuz olurum.Bahçede karşılaşıyorum genelde.. Bahçeyi sularken yuvalarında da su tutarım...
- Banyoda v.s fayansların üzerinde kıl tüy varsa acayip gıcık olurum..
Genelde öğrenci evlerinde bu durumla karşılaşıyorum. Yenicem bu huyumu bu gidişle...
- Tuvalete girerken imkanım varsa don gömlek soyunur öyle girerim :D
Sigarayı da ben unutmuşum bak :D
başkasının su içiği bardaktan su içemem, başkasının yediği kaşıkla yiyemem, ortak tabak kullanamam
-Sabunun üstünde kıl varsa asla dokunmam annemi ablamı veya babamı çağırırım temizler
-İşe geç gitmem tam saatinde iş yerinde olurum ne erken ne geç tam 8 de.
-Cep telefonumu asla sol veya arka ceplerime koyamam hep sağda olcak.
-Kol saatim olmadan kendimi çıplak hissederim 4 yıldır takmadan dışarı cıkmam.
-Temiz ve yeni ayakkabı giymeye özen gösteririm.
-Masaüstümde simge yoktur ve CPU ölçer mutlaka olmak zorundadır.
-Çorapsız ayakkabı bugüne kadar hiç giymedim giymem.
-Bide bağlamamın akort u hep C# olması lazım yoksa çaldığım türkülerden haz alamam :D
ben arabaların özellikle kapı kısmına takıldım buaralar.. yansımalar düz olucak dalgalı olmıycak sırf bu yüzden araba alamıyorum kaç aydır :icon_wack
paraların büyükten küçüğe ve aynı yöne bakması hastalığı bende de var ama buara tükan olmadığı için rahatım biraz daha.. biarada toplu miktar para göremiyorum çnkü bayadır :D
1- Çorapla asla uyuyamam..
2-Bilgisayarımı başkasına kullandırtmam..
3-Çorapsız ayakkabı giymem..Terlikle dışarı çıkmam.
4-Terlikle araba kullanamam..
5-Çizgilere basmama olayı bazen bende de olur..