arabaya el sürülünce acayip bunalıyorum, babamda olsa dayanamam tepki gösteririm özellikle tavandakı kaplamaya tırnağıyla bakanlardan nefret ediyorum
Printable View
arabaya el sürülünce acayip bunalıyorum, babamda olsa dayanamam tepki gösteririm özellikle tavandakı kaplamaya tırnağıyla bakanlardan nefret ediyorum
yazsam buraya sığmaz ama :D en çok taktıklarımı yazayım..
1) cep telefonunu elimde taşırım cebime asla koymam (koydugumda kayboldu sanıp etrafta arıyorum)
2) buluşmaya geç kalınmasına uyuz olurum 5 dk bile olsa küfür ederim :)
3) dışardan geldim mi banyo yaparım az terlesem bile kendimi pis hissederim
4) kendi evimin dışında tuvalete giremem
5) arabada kac kişi olursa olsun en geriye alırım koltuğu ve baya bi yatırırım
6) paraların hepsi yeni olmalı böyle gıcır gıcır eskilerini bi şekilde değiştiririm :)
7) saçımı kestirdikten sonra ense kılları ele gelir şekle geldiği an berbere giderim
8) asla yumuşak yastıkta yatamam
9) araba yıkandıktan sonra 1 saat kontrol ederim
10) asla hiçbir ayakkabımın botumun bağcıklarını bağlamam :S rahat bi şekle getirir bağcıklara düğüm atar uzayan kısımları keserim :D :D
bu kadar yeter sanırım :D :D
kurşun kalem sesi, zımpara sesi bunlara dayanamam. arabayı park ettikten sonra kapıların kitlendiğinden bir türlü emin olamam. trafikte dibimden gelenlere oracıkta takasım gelir bide :)
Bazıları takıntılarını yazmış ama bazılarıda prensip bence ;)
Asansör beklerken aşşa inicek adamın yukarı tuşuna basmasına tilt oluyorum
Bankada gişeye yaklaştığımda daha hiç bir şey söylemeden ukala bir tavırla işlem almıyorum diyen vezne görevlisine.
hangi arıza olursa olsun tamircilerin söylediği bunlarda kronik arıza hepsinde oluyor laflarına.
sokakta sigara içen bayanlara tilt oluyorum
aklıma gelenler bunlar :)
sabahları kafamı soğuk suya daldırım ayılmak için
araba konsolundaki toza matlaşmaya dayanamam arabanın içini kendim yıkarım mutlaka
pc laptop kendim toplarım illa tv yerine harici tvbox lı monitör kullanırım
fiberlik işlerimi kendim yaparım arabada macuna dayanamam
özel kendim tasarladıgım veya yaptırdıgım şeylere takıntılıyımdır
Aynen kelebek camları bile kontrol ediyorum,yalnız degilmişim ya sorunlu zannediyordum kendimi,kim bilir belkide hepimizde sorunlar vardır :D
-Duş aldıktan hemen sonra dışarı çıkamıyorum,hasta olurum diye tırsıyorum yaz kış farketmiyor
-Parça kırmızı et yiyemiyorum,ama köfte vs..şeyleri yiyebiliyorum
-Tuhaf tuhaf böcekleri sevmiyorum,bir açık mekanda masaya degişik bir böcek düşünce ya da üstümde görünce durmadan üstümü başımı elimle kontrol ediyorum mekandan kalkana kadar gidiyor olay :)
cadde üstünde oturuorum ve şu sıra kavşakta sürekli 0 çizilmesine önden çeker her arabanın patinaj çekerek kalmasına acaip takılmış durumdayım herşey biyere kadar bide bunları şirket arabalarıyla yapmaları ayrıca sinir ediyor. (banka arabasıyla kavşakta el freni çekerek 0 çizilirmi ya)
Su arabayı kitledim mi diye tekrar dönüp kontrol etme olayı bende de var :D
Tuvalet kağıdı mutlaka üstten gelmeli, alttan gelince ifrit oluyorum söküp düzeltmişliğim vardır ev dışında tuvaleti kulladığım yerlerde :D
benim aracımın benzin gösterge takıntısı var ibre biraz oynasın deli gibi benzin istasyonu arıyorum...abi doldur diyorum 30 tl ye doluyor :D
Arabada yaz kış fark etmeksizin cam açık olacak. Klima çalışıyorsada kalörifer çalışıyorsada en azından yarıya kadar camım açık:)
en büyük takıntım sanırım sakızdır ya.. birisi karşımda sesli bi şekilde patlatmalı çıtlatmalı şapurdatmalı sakız çiğnerse vücudumda ki tüm damarlarım harakete geçiyor o derece geriliyorum...
Üşendim düşünmeye aynıları varsa veya yakınları editleyip koyuyorum, aklıma gelenleri de yazacağım.. Alıntı yaptığım kişilerin mesajları olarak okumayın, çünkü kesip biçiyorum mesajları. Mesaj sahipleri yanlış anlaşılmasın diye belirtiyorum. Biraz sıyırmışım galiba :D
Hafif yağlı şeylere inanılmaz takıntım var.. Dokununca sileceğim bir şeyse önce onu silerim, sonra elimi yıkarım..
Hemen sinirlenmiyorum baya sabırlıyım 1 saat kadar bile bekleyebilirim tabi bu dünyada en sevdiğim insanlardan biri olmalı..
Abi seni tuttum :D Saat taktığım zaman 5 dk bile öyle denemelik ruhum daralıyor kelepçe gibi geliyor o bana :D
Bana deli diyorlar bu konuda ama derim çok yağlanıyor ne yapayım.. Çok rahatsız hissediyorum.. Duş aldıktan 30 dk sonra 3-4 tane battal boy ıslak mendille elimi yüzümü kollarımı silerim.. Ki zaten en büyük boy 75 lik pakette ıslak mendilleri depoluyorum evde.. Hele okul zamanı 1 hafta yetmiyordu :D
Ekleme yapayım. Hararet en alt çizgiye gelmeden elfrenini bile indirmiyorum.. Bazıları deli oluyor bu duruma :D
T-shirt üstündeki yazılardan nefret ederim eğer bir anlamı yoksa.. Ya da gömleklerin şortların üzerindeki.. Olabildiğince sade olmalı..
Kolay kolay kimsenin evinde kalamıyorum zaten. Sabah duş alma mevzusu, yatacağım yerin temizlik mevzusu, rahatlığım mevzusu vs. Ama kalacaksam da tam donanımlı gidiyorum :D Kapı açma olayı yüzünden babamla çok tartıştım ben de..
[QUOTE=cery;2452749
bindiğim arbanın içinden tıkırtı gelmemeli. ses geliyorsa kaynağını bulmaya çalışırım. (91 integrada bayağı uğraştırıyor bu ara :D)
[/QUOTE]
Hala gelir.. Zili çaldığım anda ya da elim anahtara gider gitmez 3 yıldır çişimi yapmamışım gibi çişim gelir, içeri girerim 5 dk önce çiş yapmışım gibi hissederim.. Biraz önceki durumdan eser kalmaz :D
Bardak favorim ya :D Yanımdaki bardağı değiştirirm ben mutfakta bırakılan bizden çıkmıştır zaten daha hiç tanışmamışm gibi davranırım ona :D :D
Her türlü ritmik ses kafamda 30 saniye sonra müzik olur.. Çok ilginç :D
Çok fazla takıntım var ama kimseyi rahatsız etmem, takıntım yüzüme vurulursa o kişiden uzun süre nefret ederim..
Kız arkadaşım dışında kimseyle paylaşamam..
Banyo yaparken beyaz sabunun üstünde varsa 10 dk onu temizlemekle uğraşırım.. Sonra kendimi temizlerim.. En son sabunu amacında kullanırım :D
Kağıdı dürüp ayrana sıkıştırma evet :D Daha çok insanlara acıdığım için galiba bu var bende.. Adam niye benim pisliğimle uğraşsın ki, ayranı alsın gitsin işte bu kadar basit..
Sıcaktan eriyorum ama yine de açmıyorum.. Açmam için arabada benden başka birileri olmalı sadece..
Bi ara forumda bunun konusu açılmıştı abi :D Ben hep alttan gelmesi taraftarıydım, sonra forumda herkes üstten kullanıyor sonucu çıktı.. Sonra değiştirdim alışkanlığı.. Şimdi düzeltiyorum hep :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Hmm neleri yazmadım hatırlamıyorum ama burada olmayan bazı şeyler hala var.. Mesela sadelik tüm hayatımı kapsar.. Yıllarca aynı tek düze hayatı yaşayabilirim.. Benim için hiç sakıncası yoktur..
İhtiyacım olmadan hiç bir şey almam.. Ayakkabılarım eskiye yakındır.. Son hale gelene kadar kullanırım, boşa masraf olmasını istemem..
Kıyafetlerim genelde bir beden büyüktür.. Üstüme fit oturması görüntü olarak hoştur ama rahat olmayı daha çok severim.. Sürekli insanların bu babanın mı sorusu beni deli eder bu yüzden..
Dış görünümümde renk uyumu çok önemli.. Ayakkabı almadığım sürece aldığım kıyafetler hep o ayakkabılara göredir..
Kız arkadaşım konusunda çok büyük takıntılarım var.. Dünyanın en düşünceli ve en kıskanç adamı adayı olabilirim.. Bazen bu yüzden kaybedebiliyorum bazı şeyleri ama yapacak bir şey yok.. Herşeyi ondan önce düşünürüm, her olasılığı aklıma getiririm..
İnanılmaz planlıyımdır.. Bir yere gidilecekse 493843020432 tane soru sorarım.. Plansız gittiğimde bir yere hiçbir şey yapamam.. Sudan çıkmış balığa dönerim açıkçası..
Bunları size yazarken farkettiyseniz cümleler arasında birden fazla nokta var.. Bunun nedeni de çok fazla yazı var diye cümleler birbirine karışır, zor ve yanlış okursunuz derdidir..
Çirkin ayaklardaaann neeffrrreeeett ediyoruuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
Okumadan etmeden bir yerlerinden bir şeyler uyduran insanları g*t etme çabam namus meselesi gibidir.. Normalde hırs yapmam ama boş yere b*k atanlarla uğraşırken inanılmaz hırs yaparım :D
Özel günleri olabildiğince kutlamam.. Benim için çok değerliyse o günü cennete çevirmek için elimden geleni yaparım.. Ama o günlük Facebook'ta sağ tarafta doğum günü yazıyor diye kutlamam.. Hatırlamamışım,bilmiyormuşum niye kutlayayım? Hiç samimi değil.. Kendi doğum günümü saklarım bu yüzden.. Bilen insanlar kutlar milyonlarca insanın kutlamasından daha değerli olur...
Şurada hepimiz Müslümanız, şurada hepimiz Türk'üz, şurada hepimiz şuyuz,buyuz,oyuz nefret ederim.. Kim neyse ne, onun adına konuşmak niye? Hatta en sevmediğim mesela şu dinden adam şunu yapmaz şu dinden olan adam kötüdür gibi genellemelerden bahsetmek.. O insanlara inanılmaz takıntım var :D İşte bu yüzden hiçbir dini kabul etmiyorum, sadece dinlerin ortak yönlerini Allah'ın istediğini yapmaya çalışıyorum..
Bir şeyi eksik yapmayı pek sevmiyorum, hala yazmadığım şeyler vardır muhtemelen ama olabildiğince doğru yazmaya çalıştım :D Muhtemelen buraya kadar okumazsınız, veya başını ve sonunu okursunuz.. Şimdiden özür dilerim.. Ruhu sıkılan ? :hahaha:
Doush sen baya takıntılısın kardeşim :D:D
kaldırım takıntısı bende var çizgilere basmamak için çok uğraşıyorum :D :D
aşağı yukarı herkeste benzer takıntılar var yahu:D
oturup düşünsem aklıma belki 3-4tane gelirdi ama doush'un alıntı yaptıklarından çoğu uyuyor bana
hepimiz dengesiziz:D kaldırımda yürümek bazen eziyet oluyor :D bide çorapsız yatmam küçüklükten beri:D
Usta Bizde Deyil Sende bi sorun var herhalde :D
ağız şapurdatması ve diş gıcırdatmasına tahammülüm yoktur.çok ani çıkışlarım olur.bir anda vurup biyerini kırabilirim karşımdakinin özellikle yapıyosa eğer.ama yabancı biri bile olsa uyarır söylerim.
doush'un saat 04:38 de bu kadar şeyi nasıl düşünebilip yazabildiğine takıldım ben :D
doğuş yeni gördüm bunları.kii biliyorum nekadar takıntılı olduğunu.benimde en büyük takıntılkarımdan birisi senin gibi takıtılılar biliyon dimi :D ruh hastası seniiiiiiiiii
benim başım belada bu alarmla
örnek taze bu geceden
akşam adapazarından geldik eve arabayı kitledikten sonra ;
yan camlar,kapı kilitleri,bagaj,kaput,depo kapağı,farda çatlak kontrolü,bakıyorun boyaya bişiy varmı,altını sürttüysek karter korumam hala yerinde duruyormu,tamponlar nasıl,vsvs yaklaşık bi 15 dk geçiyor neredeyse PDI yapıyorum
sonrasında telefonun alarmı 2saat aralıkla çalar ve kalkıp alarma basarım araba yerindemi diye sonra aklıma takılır herşey düzgün kilitlendimi diye tekrar aynı kontrolleri yaparsam anca içim rahatlar
aracın torpidasundada ayrı takıntılıyızdır babamda bende 180ile giderken torpidodaki şaçı görüp oğlum at şunu diyen babam var
birde ***** simetri mesela şu an bunları yazarken bile duvar saatinin yamuk olduğunu gördükçe canım sıkılıyor
çakmak belki bilirsiniz bizim arabalarda küllüğü çekince çıkar ona bile kıl olurum acaba simge düzgün duruyormu diye
ayrıca gündelik ne yöne baksam gördüğüm fluence,clio,albea,logan,era,accent vsvs gibi arabalar yolda bizi geçince sinir oluyorum neyse babamda alıştı artık geçmeden bırakmıyor sağolsun uğraştırmıor beni gaza getirmekle ("nasıl bmw baba bu albea geçiyo nie yürümüyor bu araba acaba kullanıcıdanmı??"sonrası *****)
Dünya skime merkep götüme modeliyim artık dahada hiçbişeyi takmıyorum bu hayatta :)
Tuvalet kağıdı dışında :D
simetri hastalıgı cagın hastalıgı olmaya aday :D herkeste var bir egriyi düzeltmek takıntısı :D
bir de teybin sesi 20-25-30-35 gibi rakamlarda olacak illaki :D 19da olmaz 23te olmaz mesela :D:D
bende takıntılı insanlara kılım :) hiç misafir edesim gelmez.
oh normalmişim :D
aman dikkat et :D
http://img.youtube.com/vi/cXMqi7NcP64/0.jpg
Aynen oturup düşünsem 3-4 tane gelir.. 12 sayfayı bi okuyayım dedim, 6 sayfada neredeyse herkesin yazdıkları bende de vardı :D Dedim bir toplayayım ne var ne yok :D
Valla gayet mutluyum.. Oradakilerin hepsi aynı anda üstüme gelecek değil ya :D Ki zaten benimle tanışsanız görürsünüz dışarıdan dünya hiç umurunda olmayan, uyuşuk, uyanıkken bile uyuyormuş gibi duran biriyim.. Kimseyi rahatsız etmiyorum o yüzden :D
ince duran her nesneyi gözlerimi şaşı pozisyona getirerek görüntüyü ikiye ayırıyorum,bir türlü vaz geçemiyorum.
catal bıcak bırbırıne carpınca o sesten tuylerım dıken dıken oluyo usuyorum :)=
camların birbirine surtmesi sonucu cıkan ses, kafayı yiyorum. Babam avizeci benim bi de kumlanmıs mat camları silerken bir ses cıkar tısır tısır, öldür beni daha iyi...
Evden çıkarken mutlaka ellerimi yıkıyorum..Otobüse bindiğimde cam kenarında oturup evden gideceğim yere kadar kaç tane Honda var onu sayıyorum.Eve tekrar dönüşümde saydığım Hondaların sayısı birbirine eşit mi onu hesap ediyorum.(hiçbi işime yaramasa da takıntı:)..Kendi arabamızla seyehat ettiğimizde asla cam kenarına oturamıyorum mutlaka arka-orta koltukta oturup yolu görmek istiyorum...Arkadaşlarımla buluşmaya çıktığımızda buluşacağımız saatten 10.dk erken gidiyorum çünkü geç kalmayı ve bekletilmeyi sevmiyorum.Hergün gece 4te uyanıp ellerimi yüzümü ve ayağımı yıkayıp tekrardan uyuyorum.(bundan nefrettt ediyorummmmm)...Kedilerden aşırının ötesinde korkuyorum.Fotoğralarını tesadüfen görsem bile midem bulanıyor.Eğer çok sevdiğim bir insan bile olsa kedi besliyorsa ya da geçmişte beslemişse onun evine asla gidemiyorum:( ...Hergün bir bulmaca çözüyorum ve ingilizce kelime ezberleyemeden uyuyamıyorum..Ev dekorasyonu hakkında ciddi rahatsızlığım var.Bir yere misafirliğe gitmişsem dolaylı yönden ya da doğrudan yerini beğenmediğim bi eşya olursa yerini değiştirmelerini öneriyorum..Bayanların araba sevmelerini anlamlandıramayan ve bunda bi neden arayan erkeklerden nefret ediyorum.Tamam erkekler kadar arabalar konusunda bilgili olamayabiliriz.Ama sevmenin nedeni mi olur..herneyse çok takıntılı bir insanım ben yahu:))yazmakla bitmez...