plakaların rakamlarını topluyorum
reklam tabelalarının asonans aliterasyonunu buluyorum
bide kaldırımdaki bir çizgiyi sağ ayağımla geçtiysem diğerini kesin sol ayakla geçmem lazım
plakaların rakamlarını topluyorum
reklam tabelalarının asonans aliterasyonunu buluyorum
bide kaldırımdaki bir çizgiyi sağ ayağımla geçtiysem diğerini kesin sol ayakla geçmem lazım
Arabamın eşiğine basılmasını kaldıramam içime oturur yani
Klima açık gazlamam acıma hissi gelir içimden arabaya karşı
Beklemek ve bekletmeyi sevmem...
Sarı ışıkta korna basanlara basarım kalayı
AŞKIM cicim diyip elini kız arkadaşınınkinden(yani elinden) ayırmayanlara GILIM !!!
))
Tesbih sallayanlara gıcık dayanamam,dövesim geliyor
Hafiften simetri takıntım var
Bilgisayarda dosya adlarını yazarken imla kurallarına dikkat etmeye çalışırım
Monitörüm ve kasam da parmak izi ve toz görmeye dayanamıyorum genellikle haftada bir temizliyorum
Fotoğrafda gereksiz ayrıntılara takılırım nedense.
Karpuzun kapuğu sıyırırım,içini yiyemem![]()
bozuk para sevmiyorum cebimde olmasınıda istemiyom ,temizlik takıntım var ütü kırışık bişey giyemem ütüler çıkarım evden,her evden çıktımda parfüm sıkarım terledim zaman bira gibi kötü koktum derim hep![]()
Rica etsem banada gonderirmisin ?
Şirkette guzel olur
oguz.dereli@aksigorta.com.tr
23:00 dan sonra isteyenler yarin sabaha kaldi bende is yerimde kullaniyorum sabahtan geri kalanini yollarimzaten forumun en aktiflerinin bundan sonra ayni masaustunu kullanicak
Aslinda guzel shop yapan biri arkadaki duvarin renginii degistirip,duvara resim asarsa super olur![]()
evin kapısını kilitlerim yoldan donup tekrar kontrol ederim.. opsesyonmu ne bunun adı.. bızım bı arkadas benden de beter..
arabasını kılıtler daha sonra tek tek merkezı kılıtlı arabanın kapılarını ve camlarının acık olup olmadıgını kontrol eder.. 10 adım yurur tekrar uzaktn kumandayla acıp kapatır kılıtlerı.. evıne gırmeden yıne aynı seyı tekrrlar bıde eve gırınce camdan yapar bu gereksız hareketıAllah sağlık versın ne dıım
wallpaper ısteyenler
room - Wallpaper (#539061) / Wallbase.cc
room board - Wallpaper (#665213) / Wallbase.cc
edited room dark floor did this what does wg think - Wallpaper (#496783) / Wallbase.cc
room yes - Wallpaper (#656711) / Wallbase.cc
destoproom room wallpaper time - Wallpaper (#778842) / Wallbase.cc ( bu iyimiş )
İlker G.
-Farlarım hep açık olcak.
-Yolda durduk yere sıkıştıranı bariyere sokucak kadar darlar sonra kaçarım
-Yazları çıplak,kışın mutlak suretle boxer atlet yatmam lazım yoksa daralıyorum.
-Benzın ısıgı yandımı korku basar ıcımı hemen doldururumo yuzdende ısık yandıktan sonra ne kadar gıder arabalarım hıc bı fıkrım yok
haha
aklıma geldıkce yazıyorum..![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Üzüm salkımında 2-3 tane eksik üzüm varsa o salkım benim için bitmiştir...
Mat yüzey ve de araçlardan (kaplama v.s) nefret ederim
Ek:
-Bir sakızı en fazla 15 dakika çiğnerim. Tadı bitti mi işi bitmiştir. Kutu sakız alıp hepsini ağzımda yumruk büyüklüğünde sakız yapar çiğnerim
-Tırnak takıntım vardır korkunç derecede. Bir milim uzasın hemen keserim. Ve Simetrik kesilmeliler yoksa sürekli gözüme batar.
-Çoğu konuda siyah tercih ettiğim renk olur. T-shirt alırsam mbaskısız sade renkli t-shirt alırım baskı varsa benim için bir anlamı olmalı.
-Yakalı lacoste tarzı t-shirtlerden nefret ederim. Yakalı birşey giyeceksem gömlek giyrim sadece.
-Kravata sinir olurum. Takıp da iyice yukarı çekince boğuluyormuşum gibi hissederim.
-Yemek yerken başkasıyla konuşamam yapamadığımdan değil o an yemek yemeye konsantre olduğumdan karşımdaki kişiyi duyamam.
-Telefonla konuşmayı sevmem. İstisna dışında max 10dk telefonla konuşurum.
Arabayı babam kullanırken normal kullanmasına rağmen araca eziyet ediyormuş gibi geliyor Efe abi gibi klima açtırtmıyorum araba gitmiyormuş eziyet çekiyormuş gibi geliyor..
...
fena bi duzen takintim var.. baskasinin isine asla karismam ama benim ile ilgili hersey duzenli olacak. mutlaka herseyin bir yeri, oraya konus bicimi vardir. asla bu duzen degismez..
bilgisayarimda bile duzen soz konusudur..
ayrica masa ustumde simgeleri sagda kullanirim.
bir de yaptigim isi mutlaka en iyi sekilde yaparim.. bir isi iyi yapamayacaksam da asla baslamam, baslarsam da en iyisini yapmaliyim.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Çok güzel konu
-Telefonum sol,anahtarım sağ cebimdedir her zaman.
-Bozuk para sevmiyorum cüzdanımın bozuk para bölümünde tekli apartman giriş anahtarı olur eğer küçük 10,25 krş olursa beni rahatsız eder hiç hoşlanmam.
-İphone da sürekli duvar kağıdı değiştirirm bir standart yakalayamıyorum malesef.
-Wc ye girerken modem kapalı ise açar, telefonumu alır girerim.
-Ayakkabılarımı giymeden önce ıslak mendil ile siler kuru bez ile kurularım.
-Cola,ayran,su gibi markalı ne içersem içeyim masada logosu bana bakıyor olmalı yoksa düzeltirim.
-Televizyon kumandası sürekli yanımda olacak evdeki herkes 10 saat aynı şeyi izlesek hiç değiştirmesek ses açmasak bile kumanda yanımda durmalı.
-Ev dışında büyük wc ye çıkmam biraz zor olur bazen çok zor durumda kalıyorum bu yüzden.
-Eve girer girmez şortumu giymeliyim yoksa rahatsız olurum.
-Tuning dergilerimi ayakkabı kutularında saklarım boyutları tam olarak uyuyor bu yüzden aldığım ayakkabı kutularını atmam şu an yatağımın altında 5 kutu ağzına kadar doludur.
-Mesaj yazarken okunmasından , mail,facebook,techturkey gibi sitelere girerken en yakın ailem bile olsa bakılmasından hoşlanmam.
-Çerez yerken önce badem,fıstık vs.. yemişleri tercih ederim çekirdek pek ilgimi çekmez tabağın dibinde fark ederim.
-İphone güncellemelerini sürekli takip ederim menüde 1,2 diye kırmızı uyarı simgelerini sevmem facebook dahil hemen girip bakarım.
-Telefonumda ki parmak izlerini ve ter lekelerini sürekli silerim sırf bu yüzden mat koruma bandı almıştım.
-Telefon ile konuşurken yanımdakinin ne olmuş nerdeymiş gibi sorularına çok sinirlenirim.
Çok uzun olacak bu çektikce uzuyor çünkü![]()
Telefonumda bir sürü tema vardır, sıkıldıkça değiştiririm.
Dizüstü bilgisayarımın arka planı "do your work, dont be stupid"dir. Ve de masaüstü ilgi çekmesin diye sürekli topludur.
Cüzdanı sol, telefonu sağ cebimde taşırım, arabayla çıktıysam, cüzdan üstte, ruhsat altta olur.(arabada bırakmam)
Gece yatarken giydiğim şeylerin kolay ulaşılabilir olmasını isterim, eve girdiğimde pantolonla mümkün değil duramam, şortumu giyerim.
Herhangi bir alışveriş yaparken, miktar ne olursa olsun, peşin fiyatıysa taksit seçeneğini kullanırım.
Şimdilik bu kadar![]()
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)