bende de parmak sayma takıntısı var nedense kiminle konuşsam çaktırmadan parmaklarını sayarım![]()
bende de parmak sayma takıntısı var nedense kiminle konuşsam çaktırmadan parmaklarını sayarım![]()
acık yavaş sür lan şu arabayı eşşoleşşek
arabanın üzerine yaslanıp,camlara parmak sürülmesinden nefret ederimki bu kıl huyumu bilipde uyuzluğuna yapan çok![]()
kasis görünce teybin sesini kısıyorum![]()
![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Arka camlar acılmaz onler maksimum 3 parmak acılır fan duruma gore bırıncı veya ıkıncı sevıyede acık olur ve sureklı park sis![]()
çizik takıntım var arabama yaslananlara ayar olurum bide şu adam 2012 model arabayı sanki karb. araba gibi gazlayarak çalıştıranlara ayar oluyorum.
Yanımdakilerin yemek yerken ağızlarından garip garip şapırdama vs.ses çıkarmalarına acayip kıl olurum. Ağzına çarpıp kaşığı ağzına sokasım gelir. Ayrıca arabamın kapılarını sert kapatıp hor davrananlara da kıl olurum
Takıntı diyebilirmiyiz aldığım hiç birşeyi satmam şuanda lazım olmayan kule gergisi ve koni amortsörlerde dahil dursun derim. eski çıkan baskı-balatamı falanda saklarım.
Eski arabamdan kalan parçalarıda saklarım
Aldığım 0 parçalarının ambalajları durur onlara özel çekmecem var katlar o ambalajları saklarım. Kıyafette ufak bana göre leke gözken kıyafeti giymem.
Banyo lavabosunu kireç lekeli tahammu edemem hemen temizlerim
Mutfak tezgahı boş olacak kalabalık sevmem
Ha birde arabanın kapısını ter kapatan arkaya geçtikten sonra koltuğu sert kapatana ciddi ciddi kin beslerim
Birde arabama kesinlikle ne yaslanma nede eşya koyma ( kızlar bu hataya çok düşüyor birşey ararken) kavga ederim.
koyu renk takıntım vardır. Özellikle siyah rengi çok severim giydiğim çoğu şey siyah ya da koyu renklidir.
Arabada beyaz renk son aradığım şeydir. Koyu renk ararım. Sahibindende araç ararsam öncelikleri siyah renklere veririm.Olmadı en fazla griye kadar inerim.
Arabanın kapısını sert kapatanlara ayrıca ben de uyuz olurum.
tırkanklarımı kesikten sonra içim çok garip oluyo ve çok huylanıyorum öyle oluncada acayip kafaya takıyorum
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
arabayla sürekli park - sis gezerim
teybimi marş yaptıktan sonra açarım bass sız müzik dinlemem
kapıyı sert kapatanlara - arkaya geçerken ön koltuğu dan diye kapatanlara bağarırım hiç affetmem![]()
(abimle bu hususta tartışırım) arabada gereksiz en ufak bi kağıt,civata,anahtar istemem gördüğüm anda batar rahatsız olurum. istetmem krikom bijon anahtarım bunun yüzünden evde yatar![]()
cep telefonum,anahtarım(arabayla işim olmasa bile yanıma alırım), cüzdanım yanımda olmadan dışarıya adım atmam
Asla ama asla arabamda sigara içirmem abim kafamı dışarı çıkartıyım öyle içiyim dediği halde bile yok derim. yeltenene bağarır sonra aşşa atarım
şimdilik aklımdakiler bunlar
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Arkada oturan camdan kolunu çıkaramaz,
Arkada oturanlar ön koltukları asla tutamaz, sallayamaz ( sonra ses yapıyor )
Araç içinde tepinilemez
Kapılar çarpılamaz
ASLA SİGARA İÇİLEMEZ![]()
çok şükür bende yok..)arabada bir adet cam bardağım var alkollü alkolsüz butün içkileri onla içerim,kırılana kadarda su deydirmem
tılsımını bozmam..
![]()
arka camların açılması
arka tarafta ayak ızlerı
arka camlar manual azcık acık bırakıp gıden
arkamda oturanın dızlerını sırtıma yaslaması
Bir şey farkettim.Bende neredeyse saydıklarınızın hepsi var.Bu yüzden mi saçlarım dökülüyor acaba.Genelde yaşca benden büyük insanlarla seyahat ediyorum.60-70 yaşında insanlar da kapıyı çarpınca birşey diyemeyip sinir oluyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)