User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Askerlik İçin Kalp Problemi

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sağlık kim dalga geçerse geçsin çokta fifi dersin. Adamlar almıyor sen gitmemek için katakulli yapmıyorsun mesela.
    haklısın işte,ama çok fazla laf anlamayan,insanları kınayan kişiler olduğu için çevremde rahatsız verici bir durum olurdu benim için,inşallah seneye ağustos'ta askerim...
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok Cekiyorum Bu durumu ya Arkadaşlarım Felan Bide SAclarım 3numara kumburgazdayken İhbar Ettiler Beni asker Kaçagı diye Sagolun teşekkür ederim
    Bende tecilliyim, bakalım benimde zor gibi. Platinler falanlar filanlar.

Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın işte,ama çok fazla laf anlamayan,insanları kınayan kişiler olduğu için çevremde rahatsız verici bir durum olurdu benim için,inşallah seneye ağustos'ta askerim...
    Vallahi ilk muayenemde (sağlık sebeplerimden dolayı) senin askerlik yapman zor demişlerdi. Benimle dalga geçecek adam yok etrafımda şükür.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işler birazda şansa bakıyor.ben şırnakta askerlik yaparken çocuğun biri hem duymuyordu hem düz tabandı hemde peltek konuşuyordu.3 4 kere diyarbakıra sevke gitti ama nafile.seve seve askerliğini yaptı.+kilosu epey fazlaydı

Spec. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle yapamazsın dostum.
    BLUE JDM EF Squad..

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende tecilliyim, bakalım benimde zor gibi. Platinler falanlar filanlar.

Vallahi ilk muayenemde (sağlık sebeplerimden dolayı) senin askerlik yapman zor demişlerdi. Benimle dalga geçecek adam yok etrafımda şükür.
    geçmiş olsun İnş cabuk iyileşirsiniz.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spec. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle yapamazsın dostum.
    Teşekkür Ederim
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.

Murat Özcan
    Misafir
    çok geçmiş olsun umarım askerliğini yaparsın kardeşim

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuzenimin 2 kalp kapakçığındada çokme var alsalar bile herhangi bir iş yaptırmıyorlar farklı bir raporu var

1 sene sonra tekrar kontrole gidicek büyük ihtimalle onuda almazlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk muayenende dengesiz bir rütbeliye düşersene sıkıntı çekebilirsin.
    ne olursa olsun kesinlikle gataya sevkin olmalı.
    çünkü sara hastasını birşey olmaz diye askere yollayıp(acemilik bitene kadar) ömrünü alan bu askeriye sonrasında cürük verip evine yolluyor.
    o yüzden alttan gir üstten çık gataya sevkini al orda çürük alırsın zaten.
    bir kaç tane farklı doktordan rapor alıp gitmende fayda var.
    boşu boşuna dağ başında o halinle 40-75 gün acemilik yapma,yazık...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana birkaç tavsiyede bulunayım. Askerliğimi Tk. Komutanı olarak yaptım az çok birşeyler gördüm aşağıda yazacaklarım ona istinadendir.

Öncelikle KESİNLİKLE bu durumunu askere gitmeden önce BELGE ile ispat edecek duruma getir. Rapor, Mr vs ne olursa.

İlk muayenende bu durumunu mutlaka seni muayene eden DR'a söyle muhtemelen askerliğe elverişlidir diyecektir ama hakkında oraya düşeceği ufak bir notun faydası olur.

Bunların akabinde eğer Briliğine teslim olursan seni orada da muayene edecekler yanında bu evrakları götür. Seni orda muayene edecek DR'a durumunu anlat ve raporlarım yanımda de. Bu şu açıdan önemli hiçbirşeyi olmayıp yırtmak isteyen sayısı çok olduğudan Dr lar kimseyi dinlemez hale gelmişler. Bu da olmadı Spora çıktığında at kendini yere git hastaneye orada dikkate alırlar (En son ve yanlış bir yol belki ama maalesef böyle) çünki hiçbir rütbeli eğitimde bir askerinin sorun yaşamasını istemez kendi başı belaya gireceği için.

Askerlik çok farklı bir ortam bikaç örnek vereyim zihninde birkaç fikir oluşur. Sara hastası olan bir askerim vardı nöbet geçirdi zorla doktor çağırdım (Nusaybin de yaptım askerliğimi) Hastaneye sevk ettirdim gözetim altında nöbet geçirmediği için askerlik yapmaması gereken bir adam 15 ay eziyet çekti. Hem benim hem kendi için sıkıntı oldu. Bel fıtığından dolayı ayakta duramayan, tuvalet ihtiyacını gideremeyen bir askerim hastaneye dahi gitmedi. Bölük komutanına defalarca DR'a da aynı şekilde defalarca durumu anlatmama rağmen ikisi de gerekeni yapmadı. Bunları anlatırken inan içim acıyor ama orda tek başınasın. Öyle bir yere düşersin ki (Benim karakolumda olduğu gibi) 2 haftada 1 doktor gelir zorla muayene olursun onda da verir bi ağrı kesici geçiştirir. İnşallah durumun ilk muayende dikkate alınır ve askerlik yapmazsın. Son olarak şunu da söyleleyim bu tür durumları kullanan çok insan var en basit örneği hiçbir fonksiyonunda bozukluğu olmayan sivil hayatında her haltı yiyen bi arkadaşım hesapta 8 numara göz bozukluğu var diye çürüğe ayrıldı hak mı bu ? Adamın hiçbirşeyi yok senden benden sağlam. Umarım yazdıklarım faydalı olur. Aklına takılan başka birşey olursa elimden gelen yardımı yaparım. İyi akşamlar.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tolga kaana katılıyorum

gerçekten sağlık problemin varsa gitmeden önce ne gerekiyorsa yap özellikle acemi birliğinde insan vücüdunun sınırlarını çok ama çok zorluyorlar.örnek olarak 40 derece sıcakta 2 kişiye 1 küçük matara su veriyorlar ve akşiam yemeğine kadar 2 kişi o mataradaki suyla idare ediyorsun gün boyu koşturup süründürdüklerini saymıyorum bile

ben acemiliğimi ankara etimesgutta yaptım 75 gün sadece acemi birliğinde 3 asker sağlık sorunlarından dolayı vefat etti
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tolga kaana katılıyorum

gerçekten sağlık problemin varsa gitmeden önce ne gerekiyorsa yap özellikle acemi birliğinde insan vücüdunun sınırlarını çok ama çok zorluyorlar.örnek olarak 40 derece sıcakta 2 kişiye 1 küçük matara su veriyorlar ve akşiam yemeğine kadar 2 kişi o mataradaki suyla idare ediyorsun gün boyu koşturup süründürdüklerini saymıyorum bile

ben acemiliğimi ankara etimesgutta yaptım 75 gün sadece acemi birliğinde 3 asker sağlık sorunlarından dolayı vefat etti
    ben sırtımda 35 kilo yük ile 27 KM yol yürüdüm (1.72 boy 70 Kilo iken) Askerlikte hiçbirşey imkansız değildir arkadaşlar

VtecPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelşkle geçmiş olsun bildiğim kadarıyla yapmazsınız tandığımın birindede kalpte sorunu vardı hiç öyle riskli işlere girmezler hemen rapor yazarlar yapamaz diye

Turk-Look - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşimin kalp kapakçığı gevşekti ,askerlik yaptığı yer ise Şırnak Namaz dağıydı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana birkaç tavsiyede bulunayım. Askerliğimi Tk. Komutanı olarak yaptım az çok birşeyler gördüm aşağıda yazacaklarım ona istinadendir.

Öncelikle KESİNLİKLE bu durumunu askere gitmeden önce BELGE ile ispat edecek duruma getir. Rapor, Mr vs ne olursa.

İlk muayenende bu durumunu mutlaka seni muayene eden DR'a söyle muhtemelen askerliğe elverişlidir diyecektir ama hakkında oraya düşeceği ufak bir notun faydası olur.

Bunların akabinde eğer Briliğine teslim olursan seni orada da muayene edecekler yanında bu evrakları götür. Seni orda muayene edecek DR'a durumunu anlat ve raporlarım yanımda de. Bu şu açıdan önemli hiçbirşeyi olmayıp yırtmak isteyen sayısı çok olduğudan Dr lar kimseyi dinlemez hale gelmişler. Bu da olmadı Spora çıktığında at kendini yere git hastaneye orada dikkate alırlar (En son ve yanlış bir yol belki ama maalesef böyle) çünki hiçbir rütbeli eğitimde bir askerinin sorun yaşamasını istemez kendi başı belaya gireceği için.

Askerlik çok farklı bir ortam bikaç örnek vereyim zihninde birkaç fikir oluşur. Sara hastası olan bir askerim vardı nöbet geçirdi zorla doktor çağırdım (Nusaybin de yaptım askerliğimi) Hastaneye sevk ettirdim gözetim altında nöbet geçirmediği için askerlik yapmaması gereken bir adam 15 ay eziyet çekti. Hem benim hem kendi için sıkıntı oldu. Bel fıtığından dolayı ayakta duramayan, tuvalet ihtiyacını gideremeyen bir askerim hastaneye dahi gitmedi. Bölük komutanına defalarca DR'a da aynı şekilde defalarca durumu anlatmama rağmen ikisi de gerekeni yapmadı. Bunları anlatırken inan içim acıyor ama orda tek başınasın. Öyle bir yere düşersin ki (Benim karakolumda olduğu gibi) 2 haftada 1 doktor gelir zorla muayene olursun onda da verir bi ağrı kesici geçiştirir. İnşallah durumun ilk muayende dikkate alınır ve askerlik yapmazsın. Son olarak şunu da söyleleyim bu tür durumları kullanan çok insan var en basit örneği hiçbir fonksiyonunda bozukluğu olmayan sivil hayatında her haltı yiyen bi arkadaşım hesapta 8 numara göz bozukluğu var diye çürüğe ayrıldı hak mı bu ? Adamın hiçbirşeyi yok senden benden sağlam. Umarım yazdıklarım faydalı olur. Aklına takılan başka birşey olursa elimden gelen yardımı yaparım. İyi akşamlar.

Teşekkürler Bilgiler için 2-3 doktordan rapor aldım bakalım kader kısmet herşey Tekrar teşekkür Ederim Bilgiler İçin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagolun Teşekkür Ederim..

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muayenede sorduklarında şu rahatsızlıgım var de onlar zaten hastahaneye sevk ederler. veya hastalık ile ilgili raporlarınla git. ama yine olnlar gönderebilirler kontrol ederler heyete cıkartırlar buyuk ıhtımal sonra curuk raporu verırler.
    evet kilodan sorun oluyo almıyorlar bide gözlük numaralarınızın toplamı 14'ü geçerse almıyorlar.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son zamanlarda zaten sanırım bu sağlık işini çok ciddiye alıyorlar

birçok arkadaşım farklı farklı nedenlerden askere gidemediler

ozellikle tansiyon hastaları,kalp vede bazı fiziksel sorunu olanları askerde rahatsızlanıp başına birşey gelme ihtimali olanlara kesinlikle tolerans gostermeyip çuruk veriyorlar

daha geçen donemde çok yakın arkadaşım 4 gün gata da yattı almadılar askere gonderirkende gaz vermişler sen çuruk değilsin sadece elverişli değilsin şuan için acil durumda askerlik yapabilrisn vs vs diyip postalamışlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım büyük geçmiş olsun inşallah tedavisi olan bir hastalıktır. Ben askerliğimi bölük vizitecisi olarak yaptım. Muhakkak raporunu al ve olayın üzerine git sonlara bırakma çünkü ben nelerle karşılaştım bir bilsen Hiper tansiyon hastası , tek ciğerli , tek böbrekli , tetik parmağı olmayan eline platin takılmış bu örnekleri çoğaltabilirim. Hepsi tıpış tıpış askere gelmiş sonra Gata ya sevk ettirdim de öyle terhis oldular..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)