User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
73 sonuçtan 58 ile 73 arası

Konu: Askerlik İçin Kalp Problemi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kerem22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah razı olsn arkadaslar rabbim bütün hasta kardeslerimize şifa wersin inş hyrlı cumalar..burann oto forum sayfasını oldugunu biliyrm fkt hayat sadece arabadan ibaret olmasa gerek...
    evet motorlarda var...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de de doğuştan atrial flatter var kalp kapakçığımın da bir tanesinde hafif kaçak var yıllardır

askerliğe mani değil sadece spordan men olursun

gayrısız derler askerde
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    arkadsmm sadece fikir almak istedmm ciddi bşi konusuyrzz ve siz bunu ciddiye almıyorsnzz Allah sizide böyle hastalıkla imtihan ettiğinde anlarsınzz
    Ne alaka ? Ciddi birseyi oto forumunda ariyacagina doktora git muayne ol sana cevabini soylesin..kimsenin bu konuda sana birsey soylemez..uzmanlik gerektiren bir konu da adresin kardiyologtur..o sana ne yapman gerektigini ve ya askerlik durumunu degerlendirir rapor yazar o raporla gidip askeri heyete cikarsin onlarda bir kontrol eder sonra gerekn karar verilir..ciddi almiyomusmusum lafa bak bi de ustune duygu somurusu yapiyorsun anlarmismisim..hastaligin varsa doktora gidersin nezle grip gibi bir ust solunum rahatsizligi degil bu kalp..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde Kalpte Doğuştan delik var Askerliğe el verişliği değilsin die almadılar % 100 rapor verdiler Gatada 1 gün yattım anju yaptilar..
    gecmis olsun kardesim

kerem22
    Misafir
    badcat bn duygu sömürüsü yapmıyorm sn duyguszluk yapıyorsnn tabi başa gelmeyince bilinmez bazı şeyler...arkdasmm sn bnm neler çektiğimi biliyrmusn konusuyrsnn Allaha şükretmiyrsn da bzle dalga mı geçiyorsnn yazıklar olsn bn sana ne kötülük yaptm da hakaret ediyorsn birde gerçi bin nasihat bir musibettn iyidir..rabbim sana da böyle bir imtihan wersinde belki bizi daha iyi anlarsn o zmn

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kalbimde 2 delik vardı ve kalp kapakcıklarım içeri doğru yamuktu. Ameliyat oldum ama ömrüm boyunca kendime dikkat etmem gerektiği söylendi. Nedir benim için yorumunuz?
    K.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim kalbimde 2 delik vardı ve kalp kapakcıklarım içeri doğru yamuktu. Ameliyat oldum ama ömrüm boyunca kendime dikkat etmem gerektiği söylendi. Nedir benim için yorumunuz?
    hepimiz gibi sende dikkat edicen furkan. allah daha büyük dert keder vermesin. askerlikden yanada zaten muayeneye gidince söliceksn durumu illa bi farkın olacakdır diğer askerlerden eğer alırlarsa askere spor v.s. şeylerden men edilebilrsn.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ShekiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benımde doğuşdan kalp de delik var mesela yapmadım.. Gataya sevk ettiler Anju oldum
    allah yardımcımız olsun..

Sanada gecmis olsun kardesimm
    Alıntı ShekiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde Kalpte Doğuştan delik var Askerliğe el verişliği değilsin die almadılar % 100 rapor verdiler Gatada 1 gün yattım anju yaptilar..
    gecmis olsun kardesim

geçmiş olsun

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapmazsın büyük ihtimalle gidersen geri gönderirler

muayne oldunmu ? olduysan ne kadar sürdü ? benim bi karaciğer ameliyatım var 3 ay muaynem sürmüştü
    Livestrong

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapmazsın büyük ihtimalle gidersen geri gönderirler

muayne oldunmu ? olduysan ne kadar sürdü ? benim bi karaciğer ameliyatım var 3 ay muaynem sürmüştü
    daha muayene olmadım fakat işe giriş için tecil belgesi almaya gittigimde komutan muayene odasındaydı aklıma gelip sordum 2 kapaktada acık var askere gidermiyim dedim adam gitmezsin dedi ama raporlarını 3 yerden al 1 tanesi kesin devlet olsun dedi bende florasan nıtıngelden aldım bitanede devlettten digerini sonra alıcam herşey komutana kalıyor o derse gidicen gidicen gitmiycen dersen gitmiycen arkadaşım tırnak batması vardı ayagında gitmedi askere
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha muayene olmadım fakat işe giriş için tecil belgesi almaya gittigimde komutan muayene odasındaydı aklıma gelip sordum 2 kapaktada acık var askere gidermiyim dedim adam gitmezsin dedi ama raporlarını 3 yerden al 1 tanesi kesin devlet olsun dedi bende florasan nıtıngelden aldım bitanede devlettten digerini sonra alıcam herşey komutana kalıyor o derse gidicen gidicen gitmiycen dersen gitmiycen arkadaşım tırnak batması vardı ayagında gitmedi askere

dediği gibi sen bi tane rapor al git ondan sonra baya bi uğraşıyorsun sevk falan veriyolar

ben 2 kez kasımpaşa askeri hastane , taksim gümüşsuyu ardından gata'a gittim kan testi , ultrason , tomografi falan çektirdiler yani baya uzun sürüyo işler tescil için gitmiştim bu kadar uğraştırınca tartıştım komutanla el verişli dedi heyete çıkarmadan tartıştık diye sanırım

Sen heyete çıkarsın büyük ihtimalle gitmeden alırsın el verişsiz raporunu
    Livestrong

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    badcat bn duygu sömürüsü yapmıyorm sn duyguszluk yapıyorsnn tabi başa gelmeyince bilinmez bazı şeyler...arkdasmm sn bnm neler çektiğimi biliyrmusn konusuyrsnn Allaha şükretmiyrsn da bzle dalga mı geçiyorsnn yazıklar olsn bn sana ne kötülük yaptm da hakaret ediyorsn birde gerçi bin nasihat bir musibettn iyidir..rabbim sana da böyle bir imtihan wersinde belki bizi daha iyi anlarsn o zmn
    güzel kardesim hala ne diyorsun..benim de kalbimin sol ventrikülerinde anevrizma var 10mm capinda hemde noooldu ?..onun icin bir sürü canli canli borular yutup kalpte delik varmi vs bakildi bende cok cektim anliyorum..ama senin beni kizdiran noktan birincisi Allah'a sükretmedimigi mi nerden biliyorsun müneccim misin bu yetkiyi sana kim verdi ? İkincisi,askerlik konusunda tek danisabilecegin yer UZMAN DOKTOR'dur burdaki üyeler buna karar veremez anlatabiliyor muyum ?Kafan da eger soru isareti varsa kardiyologa gitmelisin ! Eğer seni ciddiye almasaydim ,gidersin ya da gitmezsin derdim forumdakiler beni tanir saglik problemleriyle spor vs herkesin ilgilenirim yardimci olurum ama bu işin ihtisasini yapmış birisinin lafı başka burda sadece klavyeden yazan birinin başka hala ANLAMADIN MI ? demek istediklerimi de duygu sömürüsü yapiyorsun bana ?Rahatsizliginla ilgili sana birsey demedigim halde bana neler cekiyorum diyorsun anliyorum rabbim acil sifalar versin ama alakasiz seyler yaziyorsun ve ben sinirleniyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediği gibi sen bi tane rapor al git ondan sonra baya bi uğraşıyorsun sevk falan veriyolar

ben 2 kez kasımpaşa askeri hastane , taksim gümüşsuyu ardından gata'a gittim kan testi , ultrason , tomografi falan çektirdiler yani baya uzun sürüyo işler tescil için gitmiştim bu kadar uğraştırınca tartıştım komutanla el verişli dedi heyete çıkarmadan tartıştık diye sanırım

Sen heyete çıkarsın büyük ihtimalle gitmeden alırsın el verişsiz raporunu
    inş tartıştıysan kesin asker gönderiyorlar orda Bıdı BIdı bi asker vardı benim gittigimde rapor için ne şey yapıyorsun artislik ver bakıyım evrakları bi verdi hadi askere gidiyorsun orda bi adam etsinler seni dedi yolladı
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inş tartıştıysan kesin asker gönderiyorlar orda Bıdı BIdı bi asker vardı benim gittigimde rapor için ne şey yapıyorsun artislik ver bakıyım evrakları bi verdi hadi askere gidiyorsun orda bi adam etsinler seni dedi yolladı
    ya ben ağzımı açmadım adam gereksiz konuştu 50 tane yer yolluyo sonra ben yollmaadım seni diyo insanda sinirleniyo yani 3 ay sonuçta
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben ağzımı açmadım adam gereksiz konuştu 50 tane yer yolluyo sonra ben yollmaadım seni diyo insanda sinirleniyo yani 3 ay sonuçta
    askerlik bi dert askeriyede ugraşmak ayrı bi dert tamam askerlik güzel bişi her türk vatandaşın yapması lazım ama yok şuraya git yok buraya git askerden sogutuyorlar resmen tecil için 1 gün ugraştım ya ben cıktıgımda hala muayene vardı cekilicek dert degil o sıra

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa bi de kilo boy orantısı tutmayınca da askere alınmıyo diye bişey duymuştum o doğru mu ?
    kalp olayını komutanlara sordum acemi birliğine alılrlar orda kontrollere girer çürük alır gönderirler dediler.

boy ve kilo orantısı doğru ben acemilik yaptığımda yedek body benim çok cılızdı oda 3 ay hava değişimi aldı.
    Şuan askerlik yaptığım yerdede aşırı kilolu bi arkadaşım var 3 ay hava değişimi vereceklerdi ben askerliğimi yapmak istiyorum paşalar gibi dedi şuan hala görevinin başında ama sen illa ben gitmek istiyorum dersen komutanlarla iice bi görüş derim. Şuan benimde gözlerim ile ilgili ciddi problem var ve gittiğim bi kaç görevden dolayı hava değişimine göndermeye hazırlanıyorlar.Dediğim gibi her şey sende bitecek sadece ilgili bi komutanla ciddi ciddi görüş
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)