bilgiğim kadarıyla lpg kaynaklı yanma patlama gibi olaylar lpg firması zararı karşılıyordu....
bilgiğim kadarıyla lpg kaynaklı yanma patlama gibi olaylar lpg firması zararı karşılıyordu....
biz megane 2 ye brc taktırdık 1 senedir sıkıntısız o zamanlar kampanya vardı 1.300e taktırmıştık hiç sorun çıkmadı
Kaskoya tabi ki işletirim ama kaskoya işletmek için lpg'nin ruhsata işli olması gerekiyor mu onu merak ediyorum
Birde bu lpg ve yağ eksiltme muhabbetleri nedir?
Bana hiç bir şey sormadı.. LPG var mı dedi, var dedim.. İşletelim mi dedi evet dedim o kadar.. Bakmadı yani ruhsata işli mi diye..
Kuru bir yakıt olduğu için segmanların ömrünü azaltıyor.. Ama sıralı sistemlerde böyle bir şey yok deniliyor.. Bilmiyorum, ben tekrar binmek istemiyorum LPG'li araca satabilirsem eğer.. Dizel ya da az yakan benzinli..
lpg den kaynaklı yağ eksiltme durumu yok. kendi 2 aracımızda, tanıdığım gördüğüm montajına ve montaj sonrasına şahit olduğum bir çok araç var lpg den kaynaklı yağ yakma problemleri yok..
kasko konusundada işletmeniz gerekiyor. bizim araclarımızda işli değil kaskoya eklettiremedik..
Bende lpg dusunuyorum..Arastirdim prins ve teleflex diyorlar ancak +2bin tl veremem lpg ye..BRC icin aklina yatan bir bayiden ortak fiyat alabilirsen beraber yaptirabiliriz.
Ben lovato taktırıcam yüksek ihtimal.Tanıdık bir lovato bayii daha buldum ve orada aracına montaj yaptırmış 2-3kişi ile görüştüm liseden eski hocalarım çok memnun olduklarını sıkıntınyaşamadıklarını söylediler.Hangi araca taktırıcan sen ? İstersen görüşürüm lovato için
Audiye taktirmayi dusunuyorum babam icin..1999 a4 1.8T quattro..Lovatoyu bilmiyorum hic turbo araclarda nasil sonuclar veriyor hos BRC yide bilmiyorumya.Ama yinede fiyat alabilirisin benim icin de. Odemem naikt olacak.
bence brc![]()
senin aracın için Landi Renzo en iyisi ben 3 kez değiştirdim komple beyin ve enjektörleri bu marka en iyisi kesinlikle
Olgun Lpg | Landirenzo Trkiye Distribtr. Lpg, Sirali sistem, otogaz dnm sistemleri, lpg montaji
Asıl merak ettiğim hangi baba yiğit buna LPG takıp sorunsuz kullan diyebilirAma 20 milyar vermeyelim LPG'ye Prins falan değil yani..
Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB 1999 Model 16.555 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 53439581
Bi kaç gün içinde bende düşünüyorum 1.6 Corolla için sizce hangisi en uyumlu olur?
Şahsen BRC düşünüyorum ama Lovatoda aklımı çok karıştırıyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)