User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
94 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 20' bin tl kadar yapacak iş önerisi?

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bardakta mısır işi iyidir

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın başını yakmayın kardeş illa esanflık yapcam ticaret diyorsan.. araç al sat bugun oto yıkama açmak bile maliyet.. bugun o izin belgesini alayım desen.. 10000 liran gidiyor.. su deposu kanalı giderler su yalıtımı motor kompresör felan derken 30 u geçersin.. ee araçları kim yıkıcak kendim yapayım ark.lar falan yaparız insan 5 arabadan sonra daralıyor.. illa eleman alcan... 15 ten yıkasan.. günde kaçtane olcak.. sence 5 belki on araç 150 -200 günde masrafını çık felan derken.. bişi bırakmıcak... yatırım büyük paran çok olur ... her türlüüü gir ama rakam küçük olduğunda her zman sorun yaşarsın..
    low is low

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanmadığım fazladan Lojistik şirketim var her dakka muhasebeci 400 liraya yakın para istiyor mail yoluyla. 2-3 ayda bir yatırıyorum. Bu durduğu halde bu kadar maliyetli. Kdv+sigorta+maaş+kira+stopaj+ açık hesap çalışırsan alacak peşinde koşması var, kendi borçların olacak piyasada cari olarak. 8 Aydır hiç para almadığım torbalı belediyesinden para alsın diye 1 kişi aldım işe. geçen gün yarısı anca yattı. Yanımızdaki taş ocağına malzeme verdim. 4 aydır peşinde koşuyorum. 3 aylık çek verse razıyım. 90+120 gün vadeye gelir bu da. Taş ocağını açtığımızda 45-60 gün arası vadelerle çalışıyorduk. Şimdi makas açıldı geçen gün küfür gibi suratıma 12. aya çek veren oldu. Yapabiliyorsan bi yerde işe girip önce iş üstünde kendini eğit. Mesela pazarlamacılık kadar geçerli bir meslek yok. Biraz olayı kaparsan pazarda limon bile satsan stratejine göre senin tezgahın dolar.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bardakta mısır işi iyidir

Dışarda seyyar yapılan bardakta mısır fazla para getirmiyor,getirse bile çok fazla yapılmaya başlandı.
    Bence dükkan tarzı bi yerde yapılırsa daha güzel iş yapar

bardakta mısırda olabilir ama yer güzel olmalı
    imzasız..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serhat perpa gibi büyük iş merkezlerinde çay ocağı falan bak iyi iş olabiliyor yada esnafın cok oldugu sanayi gibi yerlerde ufak bir dükkanla esnaf lokantası tarzı bişey yap

bende 7 yıldır bir fiil çalısıyorm iş kurmak akıl karı deil bu zamanda... svtec yazmıs herşeyi... işyeri yöneticek kabiliyetim var az çok çevremde var ama batmayı göze alacak cesaretim yok bu işe başlarken 20-30 lira göçebilir diyede hayal etmeyi unutma soncda ticaret okadar para uçar üstüne bi okadarda borç yapabilrsin.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi berber dükkanı açmak için ne kadar bütçe gerekir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serhat perpa gibi büyük iş merkezlerinde çay ocağı falan bak iyi iş olabiliyor yada esnafın cok oldugu sanayi gibi yerlerde ufak bir dükkanla esnaf lokantası tarzı bişey yap

bende 7 yıldır bir fiil çalısıyorm iş kurmak akıl karı deil bu zamanda... svtec yazmıs herşeyi... işyeri yöneticek kabiliyetim var az çok çevremde var ama batmayı göze alacak cesaretim yok bu işe başlarken 20-30 lira göçebilir diyede hayal etmeyi unutma soncda ticaret okadar para uçar üstüne bi okadarda borç yapabilrsin.
    aynen 2003 te 25000 tl ile i,şe girdim bugun 75000 tk gibi bir borcum var ... yediğim içtiğim yattığım kar ... her türlü zarar dayım.. hee bherkes dicek yapma ama bırakıp gitmekte okdar kolay değil.. batmadım ama girenide çıkartamadım hala...
    low is low

Emre Akçay
    Misafir
    Arkadaşlar güzel tespitler de bulunmuş.Benim tavsiyem ise yurtdışından internet üzerinden mal alıp , Türkiye'de karını da koyarak yine internetten satman. İnternet ticareti yap. Hiçbir gideri yok. Vaktim olsa ve işim olmasa ben yapacağım yani. Veya toptancıdan al malları internet üzerinden sat. Dünya kadar tuning sitesi var adam gibi internetten alışveriş yapıp, ürünü alamıyoruz. Benim tavsiyem budur. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dışarda seyyar yapılan bardakta mısır fazla para getirmiyor,getirse bile çok fazla yapılmaya başlandı.
    Bence dükkan tarzı bi yerde yapılırsa daha güzel iş yapar

bardakta mısırda olabilir ama yer güzel olmalı
    aynen istanbulu çok bilmem ama dershanelerin yoğun olduğu bi yerde düşünülebilir sezon derdide olmaz eğitim sistemi *****
    kar marjı çok yüksek maliyetle kıyaslandığında. İyi bi lokasyonda düşük bütçeyle denenebilir. fazla akarı kokarı yok

Spec. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence çalışmaya devam et ... esnaf olmak is kurmak pek kolay değil heleki ekonomi bu durumdayken... seni vazgecirmek veya soğutcak deilim ama cidden zor..
    1-iş yerin kira olacak + bunun stopajı olcak
    2-istesende istemesende bağkurlu olucaksın..
    3-buranın su + elektirik+ tel+internet + yemek vs. gibi masrafları olucak..
    4-kurduğun işin yan malzemeleri + giderleri olucak + (her iş için değişir ama bir çok toptancı vs muattap oluncan paran olur sa iyi olmaz ise kötü olucan)
    5-bankalarla muattap olucan pos vs. sonra sana çek benzeri öneriler yüksek limitli kartlar.. senet sepet olayı olur.. hepsi cazip gelicek..
    6-işlerin durgunluğu anında ..
    kira+muhasebe+aidat+kredi kartı +çek +senet +faturalar yığılacak + eleman olursa onunda giderleri derken liste uzacak sonra canın sıkılcak parandanda olucaksın...

bunlar tecrube ile sabit hee illa bir iş yapacaksan.. araba al sat kardeşim ... paranı belirli kısa vadede dönecek sana vergi yükümlülük çıkarmıcak işlerle uğraş..çanta sat al 5 ver 15 e her yerde seyyar takıl hiç mi veremedin 10 de en kötü aldıpın paraya ver ama esnaf lık mekan kurmak zor bu zmanda..aksi takdirde hep millete çalşırsın cebine giren parayı sadece cebinde hatırlarsın.. sen hariç herkes kazanır...
    Risk olmadan kazanç olmaz kendine güveneceksin sen dükkanı açarsın oturur koltuğunda beklersen olmaz yeri geleceK 2 ay 3 ay dükkan masrafına çalıcaksın imkanın varsa hiç durmayacan korkanın çocuğu olmazmış yoksa gider 750 800 çalış dur.
    BLUE JDM EF Squad..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spec. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Risk olmadan kazanç olmaz kendine güveneceksin sen dükkanı açarsın oturur koltuğunda beklersen olmaz yeri geleceK 2 ay 3 ay dükkan masrafına çalıcaksın imkanın varsa hiç durmayacan korkanın çocuğu olmazmış yoksa gider 750 800 çalış dur.
    kafa benım kafa

arkadasın sermayesı kısıtlı alternatıf fazla bı ıs yok.

bı ısyerı acarken yatırdıgın sermaye dısında senı en az 6 ay omortı edıcek sekılde kenarda paran olması lazım ki güçlüklerı asabılesın.

hakkında hayırlısı ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafa benım kafa

arkadasın sermayesı kısıtlı alternatıf fazla bı ıs yok.

bı ısyerı acarken yatırdıgın sermaye dısında senı en az 6 ay omortı edıcek sekılde kenarda paran olması lazım ki güçlüklerı asabılesın.

hakkında hayırlısı ...

haklısınız benim dediğim farklı bişi .. 30000 çok büyük sermaye.. hemen açar istediği yeri ... ben dolaylı yoldan az sermaye ile bir yuer açarsa olanları anlattım.. yoksa ticarette cesaret olmasa hala esnaflık yapmazdım.. ben arkadaşın az olsan sermayesi yanmasın diye tavsiyede bulundum.. tabiki karar onun biz karışamayız...
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru bu kadar kolay.. risk almak ayrı birşey cahillik çok ayrı birşey...
    low is low

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kesinlikle katılıyorum

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 e araba al sarıya kapla taksi plakası kirala sabah kendin çalış gece söföre ver...yada al araba kirala çevrenden başla büyür gider 1 seneye zaten...

aphelion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne işle meşgulsün cok kolay anlatmışsın para kolay kazanılan birşey gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aphelion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne işle meşgulsün cok kolay anlatmışsın para kolay kazanılan birşey gibi
    2-3 ayda sermayeyi geri toplayacak ne olcakki dimi
    low is low

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek tavsiyem oto kiralama işi yap bence
    sektör nasıl işliyor pek anlamam ama geçen gün bir araba lazım oldu nereyi arasam kimsede bana uygun araba bulamadım. sağdan soldan mı topluyorlar nasıl oluyor? kiralayan herkes polis sorarsa arkadaşın dersin diyor alengilli işlere kafa basmıyor pek.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20binlik butceyle ne sirketi yapilirki=?
    ticaret yapılabilir

web uzerinden satış vs gibi mekan tutmaz evini kullanır hem kendi işini yapar hem vaktinin bır kısmında ufak ufak iş yapar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)