2.el pc aldım 300 liraya , 512 ekran kartı taktım ona da 50 lira verdim. 500 fiyat koydum anında satıldı. Bu işte iyi para var ama kelepir pc her zaman düşmüyor
2.el pc aldım 300 liraya , 512 ekran kartı taktım ona da 50 lira verdim. 500 fiyat koydum anında satıldı. Bu işte iyi para var ama kelepir pc her zaman düşmüyor
Pazarda tezgah kiralayıp,pazarları kovalayıp.Merterden(attım kafadan yada x bıyerden) replica,yada guzel kalıtelı baskılı falan tshırtler satabılırsın.Hatta tek bir tip üzerine yoğunlaşıp o işin ehli olup,pazarda xxx emrah'tan alınır moduna sokabılırsın kendını..Her aıle ferdı pazara cıkar,bende cıkyıorum..İllakı domatescım var,bıbercım var..tshırtcum yok(makaradegıl
) ama ıllakı ıs yaparsın..Tanesı 1liradan 80kurustan,ihraç fazlası 2~5 liradan bir tezgahı doldurcak kadar her hafta mal alsan,1ay denesen ..2.ayda ufaktan cozsen,1yıl sonra saglam paran olur dıye dusunuyorum.Pazarcılık dıye dusunme,tıcaret tıcarettır.Yapabiliyosan hatta limon sat,ama eger deneyımın yoksa gıt kapalıcarsıda bı pazarlama ögren
ALLAH sonunu/muzu hayır etsin.Amin
- K -
________
Dr.Ecu
avmlerde küçük yerleri kiralarsınız bardakta mısır çiğköfte parmak patates yada bujiteri markalarının bayiliğini alıp yapabilirsiniz bütçeniz yeterlidir bu iş için bilmemek değil sormamak öğrenmemek ayıp sakin ol biraz sor söyleyeyim şuna bayilik sistemi ile bujiteri işi yapıyom öyle metrekare lokasyonu falan bişey istemediler gittik oturduk konuştuk anlaştık açdık
pazarcılık mantıklı bir iş bi ara bende yaptım 1.5 tan aldım 7.5 tan sattım güzelde iş yaptım özellikle tatil bölgelerindeki gece pazarlarını takip et çok güzel iş yaparsın oralarda şort mayo bile satsan yeter çok bi sermayede gerektirmez 5 bin paran olsun yeter ama gene vergiye tabi olacan bi muhasebeci el fişi şart
+LND...
o yüzden elindeki paraya hurda altın al.
yada bankadan altın hesabıyla altın al gir bi işe(severek çalışacağın) çalış 2-3 yıl.
bana kalırsada madem iş kurma hayalin var-beyaz eşya servislerinde iş bak.
elinden tamir tamirat geliyor meslek sahibi ol-kalifiye eleman olursan iş bile kurmak istemezsin bir süre sonra![]()
giyim işi olabilir.
sahibinden.com'a girin giyime girin.vem fiyat aralığına maximum 3 lira yazın.
neler neler göreceksiniz.adam 0 formayı 1 tl den satıyor.ama en az 20 tane alıcaksın diyor.
20 tane alsan eder 20 lira.
hiç satmasan 10 liradan satarsın. 9 lira kar.
bu konunun takipçisiyim bende bu tür bi atılım yapmak istiyorum ama ne yapıcağim konusunda fikrim yok pek :S
pazar işi iyidir..yada biryerde bayan çocuk kıyafet sat bir dükkan tutup .. ama önce pazar ticareti malı öğrenirsin neyi nerden kaça alacağını öğrenirsin.. fason diken fabrikaları araştır.. orjinalleri az defolu kapmaya çalış.. kg ile.. belediyeden ziyade pazarın içerisinde de tanıdık bul.. yerini sağlamlaştırmaya bak.. işin iyisi kötüsü olmaz gururuda olmaz... aslan gibi para kazanırsın.. 1 seneye dükkana bile geçersin.. zarar desen zararı yok daralsan pazardaki başka tişörtçüye bile malını satar çıkarsın işin içinden.. avm de takı boncuk işide olabilir.. ama bilmiyorsan hedef malı alamazsan elinde kalır sağlam zarar edersin..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
ufak sokağa koyulan oyuncak makinalarına bak özellikle patsonun orda var çok iş yapıyo..
edit : böyle bişey gördüm fiyatı indirebilirsen bide yer ayarlayabilirsen olabilitesi var..
YETİŞEN ALIR SON 1 TAKIM ÇARPIŞAN BOT - Hobi ve oyuncak çeşitleri Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da - 19796487
İş kurmak zor iştir , benimde hedeflerim arasında çok önemli bir yeri vardır... İş önerisi olmasa da sevdiğim bir iki söz vardır onları paylaşayım istedim , okuduğum iş kitaplarından edindiğim...
"Ticaretteki en önemli şeylerden birisi de , cesaretle yaratıcılığı buluşturmaktır."
Zeki Başeskioğlu
Size üç seçenek :
Sadece size gösterilenlere bakabilirsiniz.
Belki geleceği de görmeye çalışabilirsiniz.
Ya da geleceği şekillendirmeye çalışırsınız."
Ahmet Şerif İzgören
"Hedeflere giderken sıkılmayacaksın. Hedeflerin olacak , rüyanda onu göreceksin , sabah kalktığında düşüneceksin. Para kazanmalı diyeceksin."
Zeki Başeskioğlu
Pazarda bayan üzerine tişört,body'de ciddi güzel para var
senelerce önce bir arkadaş yardım için 1gün yeşilköy pazara gitmiştim.karşı tezganımızda sadece düz body satan adama 5tl'de 200tane falan satmıştı rahat
Anil abi bu da benden gelsin o halde
Bir adam sadece para kazanmak fikriyle işe başladıysa, büyük ihtimalle, yapamayacaktır. Joyce Claude Hall
Ben gidip 300k ya mado ya da starbucks franc. alin mi yazdim ? Hayir . Bilmislik taslamak ? Abi yapma . Buyuk firmalar diye bi ibare kullanilmis mi ? Kullanilmis.Bunu ben mi soyledim ? Hayir. Buyuk firma denince senin aklina ne gelir allah askina ha hatam varsa ozur okey .Okulumu zaten en iyi sekilde okuyorum sıkıntı yok orda .17 yasinda olunca konusma yasagi falan mi var da haberim yok ?Cumhurbaskaninin oglu 19 yasinda Daily Fresh'in ve parayi dupeduz basan bi Burger King subesinin ortagi olabiliyo da 17 yasindayken ben bayilik kovalayinca burda franchise muhabbeti yapinca bilmislik taslamis oluyorum, pes .Finansal destegine kadar saglamisken yurtdisindan getirlilen ickiye gelen katma deger ve ozel tuketim vergileri- ruhsatina cartina curtuna gelen abarti zam olmasaydi bugun kendi ayarladigim is sayesinde bulusmalara otobus yerine ehliyet yasim uydugu icin motorumla gelirdimMekan ve nakit derdim olmasa bugun gorusecegim franchise de bellidir. Yazdigimda bi hata bi saygisizlik varsa affola , yasima (!) verin .
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
altın al, ocak ayına kadar bekle... 200TL altında olucağını hiç zannetmiyorum çünkü..
daha 10gün önce 132 lira olan çeyrek 144 lirayı geçermi ya ?
Kişi en iyi kendisini gene kendisi tanır son son ne iş yapacağını sen bilirsin.Ama nacizane tavsiyem ne iş yaparsan yap bence 20-30 gibi rakamlarla şu şartlarda dükkancılığa girme.Sonunda üzülmen yada keşke demen kuvvetlle muhtemel bence.Arkadaşların dediği gibi şu an 2 şeye yoğunlaşman hayırlı olur gibi.Onlarda ayak üstü al sat işi yada sıkı bi şekilde internet üzerinden bişeyler kovalaman.Sermayenin büyük kısmı gücün yada el sanatın değilse(kaporta,mekanik,taş mıhlama yada çekirdekten gelme vs.vs)bu paralarla dükkancılığa girmen çok ama çok riskli olacaktır.Kaldıki şu zamanda el sanatkarı bile olsan genede kenarına 20bin lira gibi bi para olması lazım seni ayakta tutabilmesi için.Eğer bide el sanatın falan yoksa,sen kıyasını yap.Büyük tabiki konuşmuyorum nihayetinde Allah herşeyi istediği gibi yaratır.Bütün burda yazılanlar nihayetinde tavsiye ve tecrübedir hepsi bu.Allah muvaffak etsin.
geçmişimi gördüm sende. Biz iş yapıyorduk ama esnaflığın bize göre olmadığını anlayıp distiribitör firmamıza devrettik dükkanı. Sadece para kazanmak dükkan çevirmek değil esnaflıkta zor bir zanaat .
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
katılıyorum.. insanlarla uğraşmak bir hayli zor... sadece dükkanı ayak ta tutmak değil zaten konu her türlü insanla muattap olucan başına gelmeyen kalmıyacak.. neyse ya zaten yorumların çoğu aynı seviyede arkadaş kendinide biliyordur.. bence en doğru kararı kendi verecek.. biz görevimiz olan tecrübelerimizi yazdık o bunlara göre kendine bir yol çizecektir... bir küçük hikaye vardı... adam biri iş yeri kuruyor yanında müdür olarak daha önceden aynı işi yapmış ve batmış birini buluyor.. herkes adama veryansın ediyor.. niye böle bir iş yaptın neden o adamı yanına aldın diye.. adam ilerleyen zamanda işlerini iice büyütünce.. herkes şaşırıyor.. nasıl oldu felan diye.. bir anda böle.. adam arkadşlarına... sizin o batmış dediğiniz adamdan nasıl battığını dinledim sürekli... o anlattı ben yol çizdim .. onun yaptıklarını yapmamamk için ondan yardım aldın.. tecrübesinden faydalandım.. demiş ve bu sayede o hatalardan erken döndüm.. herşey onun tecrübesi sayesinde .. diyerek özetlemiş... olayı...
low is low
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)