emre mahkemeye onem ver. arkadas 900 tl yedı. ama kac gun onunkı bılmıyorum gorurse yazar
onuda 3 e 5 e boluyolar. ole devam![]()
emre mahkemeye onem ver. arkadas 900 tl yedı. ama kac gun onunkı bılmıyorum gorurse yazar
onuda 3 e 5 e boluyolar. ole devam![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Geldim Seko![]()
Askerlik şubesine gitmek zorundayız , tecilimiz bitmiş ve yoklama kaçağı durumundaymışız :/ Mezun oldugumuz gibi okul , "mezun oldu" evraklarını askerlik şubesine göndermiş , 2 yıl tecil ettirme hakkımız varmış önce tecil ettirip sonra kayıt yaptırıyormuşuz , ben yarın gitmeyi düşünüyorum ama bakalım artıkAma kortugumuz gibi tecil ettirmeye gidip de hadi gel askersin deme lüksleri yokmuş
![]()
vay arkadaş kaçak durumdamıyız yani
anıl netten başvuruyu çözdünmü? onun 1 hafta süresi var diyorlar. denk getirebilrsek beraber gidelm muayeneye
buarada whatsappdan sana yazdım sanrm gelmedi dün
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Aynen yoklama kaçagı durumundayız Seko , whatsup kurulu değil şu an bende ios5 i yukleyince kurmadım onuO yüzden gelen birşey olmadı
![]()
Netten başvuru kolay iş , tarihi var mı yok mu bilmiyorum ama birkaç kez başvuru yapabiliyorsun , hatalı başvuru yaptıgında da aynı şşekilde 30 dk geçtikten sonra yeni başvuru yapıyorsun , kayıtta da en son çıktısını aldıgın kagıtla gidecegin için sorun yok zaten![]()
Anıl karakaya ve seko aynı durumdayız bende mezun olduktan sonra 2sene tecil yapmamıştım. mezunıyet belgenızdeki tarihe bakın sonra gidin muayene olup eğer 2009da mezun olduysanız aralık 31e kadar tecilinizi yaptırın . AOF kayıtları dikey geçiş için 31ekım 25kasım arasıgeç kalmayın yoklama kaçakları için eger uzun süreli ise biraz terslik çıkartabiliolar allah yardımcınız olsun askerı şubede
@ Bu aofun sınawlarına nasıl çalışcaz biz ya o kitapları oku oku bitmez varmıdır test kitapları 3.sınıf işletme için falan. dersleri nerde görüyoruz ben devamlı giderim 2senede bitirmek sart bu acıköğğretimi....
bakırköyde pek bi sıkıntı yok ya beklemezsiniz. sağlık ocağında ufak bi muayene oluosunuz soruo doktor cevap verion. bu verem savaş muhabbetini istemediler benden :S
mezunıyet belgesı fotokopisi
kimlik fotokopisi
ehliyet varsa meslek sanat belgenizin fotokopisi
4tane fotograf
bu kdardı sanırım istedikleri belge tecil için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)