Allah Rahmet Eylesin Mekanı cennet olsun çok üzüldüm...
hız yapmamak lazım dikkatli olalım
Printable View
Allah Rahmet Eylesin Mekanı cennet olsun çok üzüldüm...
hız yapmamak lazım dikkatli olalım
Allah rahmet eylesın geride kalanlara Allah sabır versın
Allah rahmet eylesin. Ailesine bol bol sabır versin.. :(
tekrar hatırlatalım kardeşimizin cenazesi yarın öğle namazında karşıyaka mezarlığı içerisindeki camiden kalkacaktır. son yolculuğunda Arif kardeşimizi yalnız bırakmayacağız
ALLAH RAHMET eylesin mekanı cennet olsun cok üzüldüm gecen hafta tanışmışdık başınız sağ olsun ALLAH sabır versin Alesine.
Allah rahmet eylesin.. :(
konduramıyorum hala. eray, ben, arif eskişehire gitmiştik. çok eğlenmiştik..
http://i185.photobucket.com/albums/x...y/IMGP5476.jpg
Allah rahmet eylesın geride kalanlara Allah sabır versın daha 2 hafta once yasadım aynı duyguları :(
arkadaşı tanımıyorum ama gerçekten çok üzüldüm allah rahmet eylesin, allah sevenlerine sabır versin.
Büyük camidemi olacak en son yapılan?
sevdiğim bi kardeşimdi inanmak çok zor hala şoktayım mekanın cennet olsun Arifim nur içinde yat...
Allah ailesine dostlarına sabır versin...
başımız sağolsun...
Aslan kardeşim benim. yiğidim.. naptınız be kanka.. :(:(:(:(
Elim yazmaya gitmedi daha yeni kendime gelmeye çalışıyorum Sürekli şaka gibi geliyor
olmadı be Arifim şimdi kim güldürücek combom diyicek bize :( Daha dün öğlen selamlaştık :( Mekanın Cennet olsun kardeşim...
Diger arkadasimiz yogun bakimdan cikmisti tekrar durumu agirlasmis yogun bakima almislar. Hastanenin onundeyiz kan vs ihtiyac olursa diye.. Yine bir ihtiyac olursa buraya yazarim..
Allahü teala rahmet eylesin.
Allahi, rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.... :(
Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşaallah.Ailesine ve bütün dostlarına sabır versin.
ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin