Rabbim Mekanını Cennet eylesin...
Son Temasımız Tabutunla oldu ya arif...
Toprak atamadım üzerine fena oldum, sen hakkını helal et kardeşim :(
Printable View
Rabbim Mekanını Cennet eylesin...
Son Temasımız Tabutunla oldu ya arif...
Toprak atamadım üzerine fena oldum, sen hakkını helal et kardeşim :(
çok can sıkıcı yine gencecik bi çocuk gitti Allah mekanını cennet etsin..
incek yolunda olmuş galiba kaza bu yol zaten çok hatalı bi yol bi de arada bölücü bi duvar olmaması iyice tehlikeli hale getiriyo.. 5 sene önce eskişehir yolundan duyulurdu böyle haberler.. duvar yapıldı ortaya ölümlü kazalar yok denecek kadar artık.. bu incek yoluna neden yapılmıyo bu kadar kullanılan ve bu kadar hatalı yapılmış bi yolda anlayamıyorum.. belki de sadece maddi hasarlı bi kaza olucaktı ortada duvar refüj bişey olsaydı.. yazık..
allah rahmet eylesın basınız saolsun
allah rahmet eglesın arıf kardsımın mekanı cennet olsun allah gerıde kalanlara sabır versın cok yazık oldu :(:(
Allah tanımasamda bu kardeşimize sabırlar versin. Tüvan kardeşimizede tez zamanda acil şifalar diliyorum. Baştan sona kadar yazılanları okudum. Hatta bu foruma ilk yazım da bu başlığa nasip oldu.
Ölüm biz faniler için yepyeni ve kalıcı bir yaşamın başlangıcı. Peygamber efendiniz (s.a.v.) ölenin arkasından yas tutulmasını, ancak dövünüp isyan edilmemesini emretmiştir. Unutmayalım ki bunlar sadece sebep! Yaşamı ne 1 saniye uzatabilirsiniz, ne de kısaltabilirsiniz. Ölüm ne zaman gelirse gelsin hep erken, hep üzücü olacaktır. Bize düşen acımızı bir nebze içimize atıp bu olaydan ders çıkarmak. Allah tüm ölmüşlerimizin ruhlarına gani gani rahmet eylesin. Kalanlara sabırlar versin...
Allah rahmet eylesin...
Hastanedeki diğer arkadaşımızdan haber varmı durumu nasıl ?
yeni haberim oldu dookan arayıp söledi.askerde olduuğum için cenazesinede gidemedim.allah rahmet eğlesin kardeşim nur içinde yat.söyleyecek başka hiç bi şey bulamıyorum
Allah rahmet eylesin..
mekanı cennet ruhu şad olsun forumda yazışmalardan bilsemde böyle genç arkadaşların böyle haberleri beni kahrediyo ben bile tanımadıım halde göz yaslarıma hakım olamıyosam yakınları nasıldır kim bilir allah hepsine sabır versin...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah
Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn. Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în. İhdinas-sırâtal müstekîm. Sırâtallezîne en’amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin
:( Canım kardeşim Her Yerde Sen Varsın....
Allah rahmet eylesin
Arif Kardeşimiz için evinde mevlüt okutulacaktır.Gelmek isteyen arkadaşları 15:30 ' da Köroğlu Bağcılar mh. 5.sk (Jale Tezer karşısı) 05056072696 Onur
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Bende Çıkıyor Arif in anısına yapılmış bir sayfa
Benim face imdende bulabılırsınız..
http://www.facebook.com/pages/Arif-G...48971091802231