Benim arkadaş abisini aramış dün park caddesinden dönerken olmuş galiba.Yanında tüvan isimli arkdaşı ile yapmış o arkadaşın da durumu ağırmış..Çok üzüldüm gerçekten..
Benim arkadaş abisini aramış dün park caddesinden dönerken olmuş galiba.Yanında tüvan isimli arkdaşı ile yapmış o arkadaşın da durumu ağırmış..Çok üzüldüm gerçekten..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
cenaze ile bilgileri yazıcam haber geldiği anda
Kader, yazılmışın önüne geçemiyoruz yarın birgün bizler içinde böyle konular açılabilir
Acı olan genç bir kardeşimizin vefat etmesi gerçekten kabullenmesi çok güç bir durum.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
herkes mutlaka bir gün ölecek ama böyle trafik kazası ile sapasağlam iken genç yaşta ölmek çok acı...
Arkadaşlar ümitköy dönüşü shell benzinliğin orda karşı şeride geçmiş diye duydum ben karşıdan gelen arabayla çarpışmışlar arifin tarafından araca vurmuş.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun şok oldum konuyu görünce...
çok üzüldüm gerçekten allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..diğer arkadaş sağlığına kavuşur inşallah
Allah rahmet eylesin![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)