of ulan arifim daha çok erkendi... mekanın cennet olsun sevenlerine sabır ihsan eylesin, efendiliğinle cana yakınlığınla neşenle yeri dolmayacak biriydin, seni hiç unutmayacağız kardeşim benim
Allah diğer arkadaşada acil şifalar versin
of ulan arifim daha çok erkendi... mekanın cennet olsun sevenlerine sabır ihsan eylesin, efendiliğinle cana yakınlığınla neşenle yeri dolmayacak biriydin, seni hiç unutmayacağız kardeşim benim
Allah diğer arkadaşada acil şifalar versin
Allah Rahmet Eylesin. Mekanı cennet olsun
Alllah kalanlara Sabır versin
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
allah rahmet eylesin.
ALLAH rahmet eylesin..
Dün, 14:33 #66
R-Turbo
daha dün bu saatlerde buradaydı böyle bişey nasıl olur.. insanın inanası gelmiyor... Canım kardeşim daha şimdiden özledim.. Allah Tüm Dostlarına ve Ailesine Sabır Versin.. Nur içinde Yat Kardeşim![]()
![]()
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
cok uzuldum gencecık ınsan allah rahmet eylesın basımız sagolsun keyfım kactı gercekten![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Allah rahmet eylesın
allah rahmet eylesin. toprağı bol olsun ... çok üzücü böyle içimizden birilerinin vefat haberini almak
Arif nereye laa ? Son günlerde hemen hergün görüşüyoduk sabah öğrendim kulaklarıma inanamadım şoktayım ,hastaneye gelen herkesin gözleri dolu şok ettin bizi yine Arif çok zamansız gittin tosunum ruhun şad olsun
Mübarek Ramazan-ı şerifin yüzü suyu hürmetine Allah ım günahlarını af mekanını cennet eylesin. Allah ım kalanlarına sabır versin inşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)