of ulan arifim daha çok erkendi... mekanın cennet olsun sevenlerine sabır ihsan eylesin, efendiliğinle cana yakınlığınla neşenle yeri dolmayacak biriydin, seni hiç unutmayacağız kardeşim benim
Allah diğer arkadaşada acil şifalar versin
Printable View
of ulan arifim daha çok erkendi... mekanın cennet olsun sevenlerine sabır ihsan eylesin, efendiliğinle cana yakınlığınla neşenle yeri dolmayacak biriydin, seni hiç unutmayacağız kardeşim benim
Allah diğer arkadaşada acil şifalar versin
Allah Rahmet Eylesin. Mekanı cennet olsun
Alllah kalanlara Sabır versin
allah rahmet eylesin.
ALLAH rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin çok üzücü
Allah rahmet eylesin geride kalanlara da bol sabır versin....
Allah gani gani rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabır versin...
Allah rahmet eylesin...
Allah taksiratını affetsin
Yaralı olan abimizede acil şifalar versin. AMİN
Dün, 14:33 #66
R-Turbo
daha dün bu saatlerde buradaydı böyle bişey nasıl olur.. insanın inanası gelmiyor... Canım kardeşim daha şimdiden özledim.. Allah Tüm Dostlarına ve Ailesine Sabır Versin.. Nur içinde Yat Kardeşim :( :( :(
mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun :(
cok uzuldum gencecık ınsan allah rahmet eylesın basımız sagolsun keyfım kactı gercekten :(
Allah Rahmet eylesin cok üzücü bi durum bu Geride kalanlara allah sabır versin Tekrar ve tekrar başımız sagolsun :( :(
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesın
allah rahmet eylesin. toprağı bol olsun ... çok üzücü böyle içimizden birilerinin vefat haberini almak
Arif nereye laa ? Son günlerde hemen hergün görüşüyoduk sabah öğrendim kulaklarıma inanamadım şoktayım ,hastaneye gelen herkesin gözleri dolu şok ettin bizi yine Arif çok zamansız gittin tosunum ruhun şad olsun
Mübarek Ramazan-ı şerifin yüzü suyu hürmetine Allah ım günahlarını af mekanını cennet eylesin. Allah ım kalanlarına sabır versin inşallah.