User Tag List

Sayfa 31/39 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon
741 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: Acı kayıp

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin. çok üzücü bir durum yaaa..
    EcuTech

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozan ın czt yi alan arkadaş yanlış değilse değilmi ?

İstanbula rs almaya geliyorlar yolun kaygan olması nedeni ile karşı şeride geçiyor kaza böyle meydana gelmiş aracı sürmüyormuş , şöför halen komada oldugunu duydum eger yanlışsa lütfen düzeltin hastanedeki arkadaşın ALLAH yardımcısı olsun dualarımız onunla olsun inşallah .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan ın czt yi alan arkadaş yanlış değilse değilmi ?

İstanbula rs almaya geliyorlar yolun kaygan olması nedeni ile karşı şeride geçiyor kaza böyle meydana gelmiş aracı sürmüyormuş , şöför halen komada oldugunu duydum eger yanlışsa lütfen düzeltin hastanedeki arkadaşın ALLAH yardımcısı olsun dualarımız onunla olsun inşallah .
    Rs´i satan arkadaş buraya getirmişti. İstanbul´a gitmediler.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

serkan ünlüü
    Misafir
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rs´i satan arkadaş buraya getirmişti. İstanbul´a gitmediler.
    mehmet Rs nickli arkadşaın rs'i almışlardı mehmetRS mi getirmiş aracı ankaraya Mehmette bişe varmı haberin varmı

osimen34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah...

sertac1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin..

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet Rs nickli arkadşaın rs'i almışlardı mehmetRS mi getirmiş aracı ankaraya Mehmette bişe varmı haberin varmı
    aracı ankaraya ben götürdüm eşimle birlikte gittik.. devri öğlen 12 ye az kala yapıp bitirmiştik.. hatta Arif, abi yemek yiyelim, geldin buraya kadar felan dedi, bende, dönelim arif, istanbula yolumuz var hatunda hamile o da yoruldu beklemesin dedim.. tamam abi dedi, arabalara atladık ben gölbaşı istikametine ayrıldım eşimi almak için, onlarda yukarı bir yere dogru çevre yola cıkmadan devam ettiler Tüvan ile..

akşam istanbula vardık.. sabah oldu, selcuk aradı benide acı haberi verdi.. inanmadım hatta siteye girip baktıgımda gerçekle karşılaştım.. Kahroldum, daha dün gözlerimin önünde gülümseyen, cana yakın hareketleriyle sıcak davranıslarıyla andığım insan bu gün yoktu..

Kaza ise sanırım şöyle olmus ;
    Yağmur birikintisine giren rs yüzerek kaymış ve karşı şeride gecmiş.. karşı şeritten gelen başka bir aracta rs e sağ taraftan çarpınca.. darbeyi ilk alan Arif olmuş.. tüvan' a ne oldu, nasıl oldu, halen yogun bakımdamı yada cıkardılarmı, kendine geldimi bilmiyorum ama.. Çok üzüldüm..

Alican ben fiziksel olarak iyiyim kardeşim, fakat keşke bir aksaklık cıksaydı, keşke gidemeseydik ankaraya.. keşke kavga etseydik anlaşamasaydık, birbirimize çamur atsaydık arabaları beğenmeseydikde.. onlarda o arabayla yola cıkmasalardı..

Diyecek cok birşey bulamıyorum.. Allah Arifin mekanını cennet eylesin, ailesine ve bizlere sabır versin..

Tüvan'ın da durumu umarım bir önce netleşir ve tekrar sağlıklı yaşantısına geri döner..

Bebeğin adını Ares koyacaktık mesela.. koymayacağız artık, cünkü cocuk dogunca ares dedikce aklıma bu olay gelecek.

Üzüldük cok üzüldük hemde

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah mekanını cennet eylesin ailesine sabırlar versin amin!

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah kjmseye böyle acı yaşatmasın çok moralim bozuldu
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı ankaraya ben götürdüm eşimle birlikte gittik.. devri öğlen 12 ye az kala yapıp bitirmiştik.. hatta Arif, abi yemek yiyelim, geldin buraya kadar felan dedi, bende, dönelim arif, istanbula yolumuz var hatunda hamile o da yoruldu beklemesin dedim.. tamam abi dedi, arabalara atladık ben gölbaşı istikametine ayrıldım eşimi almak için, onlarda yukarı bir yere dogru çevre yola cıkmadan devam ettiler Tüvan ile..

akşam istanbula vardık.. sabah oldu, selcuk aradı benide acı haberi verdi.. inanmadım hatta siteye girip baktıgımda gerçekle karşılaştım.. Kahroldum, daha dün gözlerimin önünde gülümseyen, cana yakın hareketleriyle sıcak davranıslarıyla andığım insan bu gün yoktu..

Kaza ise sanırım şöyle olmus ;
    Yağmur birikintisine giren rs yüzerek kaymış ve karşı şeride gecmiş.. karşı şeritten gelen başka bir aracta rs e sağ taraftan çarpınca.. darbeyi ilk alan Arif olmuş.. tüvan' a ne oldu, nasıl oldu, halen yogun bakımdamı yada cıkardılarmı, kendine geldimi bilmiyorum ama.. Çok üzüldüm..

Alican ben fiziksel olarak iyiyim kardeşim, fakat keşke bir aksaklık cıksaydı, keşke gidemeseydik ankaraya.. keşke kavga etseydik anlaşamasaydık, birbirimize çamur atsaydık arabaları beğenmeseydikde.. onlarda o arabayla yola cıkmasalardı..

Diyecek cok birşey bulamıyorum.. Allah Arifin mekanını cennet eylesin, ailesine ve bizlere sabır versin..

Tüvan'ın da durumu umarım bir önce netleşir ve tekrar sağlıklı yaşantısına geri döner..

Bebeğin adını Ares koyacaktık mesela.. koymayacağız artık, cünkü cocuk dogunca ares dedikce aklıma bu olay gelecek.

Üzüldük cok üzüldük hemde
    Bilgi için teşekkürler lakin azrail vaktinden ne bir dakka önce nede sonra gelir ecel geldiginde yapacak hiç birşey yok ,kendinizide üzmeyin ne olur ALLAH geride kalanlara sevdiklerine ailesine deger veren herkeze sabır ihsan etsin.

Hastanede yatan kardeşimiz içinde bol bol dua edelim .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki gündür hep aklımda ya gencecik bi insan nasıl olurda toprağa verilir ailesinin sevenlerinin yürekleri ne haldedir allah tüm sevenlerine sabırlar versin ne denirki başka ne

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgi için teşekkürler lakin azrail vaktinden ne bir dakka önce nede sonra gelir ecel geldiginde yapacak hiç birşey yok ,kendinizide üzmeyin ne olur ALLAH geride kalanlara sevdiklerine ailesine deger veren herkeze sabır ihsan etsin.

Hastanede yatan kardeşimiz içinde bol bol dua edelim .
    Allah dualarımızı kabul etsin, mekanı cennet olsun, Tüvanada tez zamanda sağlık sıhhat nasip etsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.

kendisini tanimiyorum ama sevilen bi insan oldugu belli. üzüldüm dogrusu.
    Batuhan M. Ince

esmerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesın .mekanını cennet eylesın yakınlarına aılesıne sabır versın..
    Allah n ıznıyle bugun bır cok arkadasımızla arıf kardesımzın bu son yolculugında bızde yanında olacagız...

FRTDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah. Allah geride kalanlara sabir versin. İnsallah hastanede olan arkadasta bi an once sagligina kavusur...
    Kurallara Aykırı İmza Boyutu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec SeCo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki gündür hep aklımda ya gencecik bi insan nasıl olurda toprağa verilir ailesinin sevenlerinin yürekleri ne haldedir allah tüm sevenlerine sabırlar versin ne denirki başka ne
    Böyle düşünme bunlar acı verir ALLAH dogumu ve ölümü biz aciz kulları için var etmiş isyan biz müslümanlara göre değil

3 abim vefat etti biri 4 yaşında biri 2 yaşında biri 9 aylık ,lakin yaşam herkez için devam ediyor ben dünyada değildim vefat ettiklerinde lakin anne ve babam halen yaşıyorlar o acıyı yaşadılar ve biliyorlar,ama sabırla kavuşacagım günü bekliyoruz.

ALLAH degerli dostlarımızla kavuşacagımız günü nasip etsin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

mustafa_KYR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah mekanını cennet eğler inşallah. her arkadaşımız baş sağlıgının yanında bir dua etse baş sağlıgından cok daha iyi olur onun için. ailesine ve dostlarına sabır kendisine allah'tan rahmet diliyorum. Yüce rabbim sevdiği kullarını erken alırmış yanına. İnşallah onunda mekanı cennet olur. Toprağı bol olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)