Allah rahmet eylesin
Printable View
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin. çok üzücü bir durum yaaa.. :(:(:(:(
Ozan ın czt yi alan arkadaş yanlış değilse değilmi ?
İstanbula rs almaya geliyorlar yolun kaygan olması nedeni ile karşı şeride geçiyor kaza böyle meydana gelmiş aracı sürmüyormuş , şöför halen komada oldugunu duydum eger yanlışsa lütfen düzeltin hastanedeki arkadaşın ALLAH yardımcısı olsun dualarımız onunla olsun inşallah .
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah...
Allah rahmet eylesin..
aracı ankaraya ben götürdüm eşimle birlikte gittik.. devri öğlen 12 ye az kala yapıp bitirmiştik.. hatta Arif, abi yemek yiyelim, geldin buraya kadar felan dedi, bende, dönelim arif, istanbula yolumuz var hatunda hamile o da yoruldu beklemesin dedim.. tamam abi dedi, arabalara atladık ben gölbaşı istikametine ayrıldım eşimi almak için, onlarda yukarı bir yere dogru çevre yola cıkmadan devam ettiler Tüvan ile..
akşam istanbula vardık.. sabah oldu, selcuk aradı benide acı haberi verdi.. inanmadım hatta siteye girip baktıgımda gerçekle karşılaştım.. Kahroldum, daha dün gözlerimin önünde gülümseyen, cana yakın hareketleriyle sıcak davranıslarıyla andığım insan bu gün yoktu..
Kaza ise sanırım şöyle olmus ;
Yağmur birikintisine giren rs yüzerek kaymış ve karşı şeride gecmiş.. karşı şeritten gelen başka bir aracta rs e sağ taraftan çarpınca.. darbeyi ilk alan Arif olmuş.. tüvan' a ne oldu, nasıl oldu, halen yogun bakımdamı yada cıkardılarmı, kendine geldimi bilmiyorum ama.. Çok üzüldüm..
Alican ben fiziksel olarak iyiyim kardeşim, fakat keşke bir aksaklık cıksaydı, keşke gidemeseydik ankaraya.. keşke kavga etseydik anlaşamasaydık, birbirimize çamur atsaydık arabaları beğenmeseydikde.. onlarda o arabayla yola cıkmasalardı..
Diyecek cok birşey bulamıyorum.. Allah Arifin mekanını cennet eylesin, ailesine ve bizlere sabır versin..
Tüvan'ın da durumu umarım bir önce netleşir ve tekrar sağlıklı yaşantısına geri döner..
Bebeğin adını Ares koyacaktık mesela.. koymayacağız artık, cünkü cocuk dogunca ares dedikce aklıma bu olay gelecek.
Üzüldük cok üzüldük hemde
Allah mekanını cennet eylesin ailesine sabırlar versin amin!
allah kjmseye böyle acı yaşatmasın çok moralim bozuldu:(
Bilgi için teşekkürler lakin azrail vaktinden ne bir dakka önce nede sonra gelir ecel geldiginde yapacak hiç birşey yok ,kendinizide üzmeyin ne olur:icon_tup: ALLAH geride kalanlara sevdiklerine ailesine deger veren herkeze sabır ihsan etsin.
Hastanede yatan kardeşimiz içinde bol bol dua edelim .
İki gündür hep aklımda ya gencecik bi insan nasıl olurda toprağa verilir ailesinin sevenlerinin yürekleri ne haldedir allah tüm sevenlerine sabırlar versin ne denirki başka ne :(:(
Allah rahmet eylesin.
kendisini tanimiyorum ama sevilen bi insan oldugu belli. üzüldüm dogrusu.
Allah rahmet eylesın .mekanını cennet eylesın yakınlarına aılesıne sabır versın..
Allah n ıznıyle bugun bır cok arkadasımızla arıf kardesımzın bu son yolculugında bızde yanında olacagız...
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah. Allah geride kalanlara sabir versin. İnsallah hastanede olan arkadasta bi an once sagligina kavusur...
Böyle düşünme bunlar acı verir ALLAH dogumu ve ölümü biz aciz kulları için var etmiş isyan biz müslümanlara göre değil :icon_tup:
3 abim vefat etti biri 4 yaşında biri 2 yaşında biri 9 aylık ,lakin yaşam herkez için devam ediyor ben dünyada değildim vefat ettiklerinde lakin anne ve babam halen yaşıyorlar o acıyı yaşadılar ve biliyorlar,ama sabırla kavuşacagım günü bekliyoruz.
ALLAH degerli dostlarımızla kavuşacagımız günü nasip etsin :icon_tup:
allah mekanını cennet eğler inşallah. her arkadaşımız baş sağlıgının yanında bir dua etse baş sağlıgından cok daha iyi olur onun için. ailesine ve dostlarına sabır kendisine allah'tan rahmet diliyorum. Yüce rabbim sevdiği kullarını erken alırmış yanına. İnşallah onunda mekanı cennet olur. Toprağı bol olsun.