ee amcaoglu
sxe ındırsene oyunyonetıcısınden sxe dıe antı hıle programı war onu yuklucen sora onu acıcaksın ardından o masaustunde acıkken counter ı acıp oyuna gırıceksın.
ee amcaoglu
sxe ındırsene oyunyonetıcısınden sxe dıe antı hıle programı war onu yuklucen sora onu acıcaksın ardından o masaustunde acıkken counter ı acıp oyuna gırıceksın.
la yükledim yüklü olması rağmen yapıyor zaten işin garip tarafı
neyse neyse bakıyım bilader forumlara açmam lazım gaza geldim![]()
Dün söylemistim günaya yüklememis mi?
Onur yüklesene![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bugun yuklerız panpa herseyı guzel olur
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
girdimm
beee
:
süper yaa![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
suanda guzel gıbıyukle gel oyuna utku
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Herkes sever ını bulmuş ben boşuna kasıyorum , iyi oyunlar beyler .
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
saol @Lp2 , diğer yorumlardan herşey belli.
başka bişi demiyorum artık , bu kadar CS aşkı vardıda biz konu açmadan önce nerdeydi ? ikizlerin emekleri piç olurken nerdeydi ? şansa bak ben konu açınca canlandılar ne diyim iyi oyunlar beyler.
bu konuda silinsin lütfen madem yeni server var onu açan kişi açsın ip leri ilk msg da versn adam gibi cs konusu olur
cagri sanada tşk ederim , ben abd de olduğum içn ortak nokta server bulmaya çalışıyorum hem ben hem siz sorunsuz oynayın diye ...
ama belli kimsenin ihtiyaçı yok serverlarını bulmş takılıyorlar .
keşke bu kişiler madem bu kadar CS sevdaları vardıda benm konu güncenlememi niye beklediler ? ikizlerin emekleri piç oldu ondan önce Vtec-Sedan Ercan vs vs .. milleti düdüklemek lazımmış demekki birşey yapmaları için ne diyim.
iyi oyunlar
Kaan emekler piç oldu dedın bızım eskı sw zamanında para verenler sadece bızlerdık herkes gırdı.Mınıkler sw actı ok para verıldı bılmmne 1senelık noldu sw ???? bum.
Para veren gırcekmıs sadece ok kardesım para verenler buyursunlar gırsınler o zaman.+ Ben bosnadayken pıngle oynuyodum kaan cok ıstıyosan sende oynarsın.Ya alkollusun yada bıseyler moralını bozmus mılletten cıkartmaya calısıyosun.Dost acı soyler,sen amerıkadan beceremedın sw ısını kısa ozetle alp2da dedıkı ne kdr sa neyse alalım dedı adam gıttı 10dk da aldı sw'yı suanda oynuyoruz sıkıntısız. Ben bosnadayken nasıl gırıyosam sw'ye sende amerıkadan pek haylı gırebılırsın.Alp2 dedıgın adam swnin hıcbıseyınden anlamayan bı adam map degısmeyı bıle bılmıyo,ondan ote bu zamana kadar sw almayanlara yada acıp para toplayıp sw kapatanlara konussan daha hora geçer.+Yok bu konu sılınsın benım actıgım konu yok o yok bu yok ısmı ben buldum bılmem ne bunlar ayıp seyler.Bulusmalarda da bırısı hadı bulusalım dıyodu bulusuluyodu ılla bırının bısey dedıgınde bıseyler canlanır zaten kısa ozetı.
178.211.51.129 sxe korumalı TechTurkey oyun sw'sindeyiz. Herkese iyi oyunlar forumlar.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)