benimde elimde türk lirası var bugün düşünüyodum napsam diye yarın napim şimdi ben bu parayı yoksa kalsınmı yastık altında![]()
92 den almıstım bu ara satmayı düşünüyorum ama bidaha ne zaman yukselir orayı kestirmek zor bu konu gercekten faydalı oluyo alımlarıda bu konu üzerinden yapmıstım şimdi şotlama haberleri bekliyorum bi miktar daha yukselip tepetaklak olsa guzel olucak
Bilgisini paylaşan tum arkadaslardan Allah razı olsun
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
615 den aldığım 12 tane cumhuriyet altını var 4 aylık süreçte 650-660 arasındaki rakamlarda satış yapmalımıyım sizce ?
Patlamayı eylülde bekliyorduk erken gelen bir hareketti.Altın hem piyasa analizinde hem teknik analiz de düşeceğe benziyor.Kardaysanız satın.Daha uygun bir rakama gelecektir.Ama 91leri falan artık kimse beklemesin.Yoğun bir cuma günü.Hayırlı cumalar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
100lü rakamlar ekim-kasım döneminde gelebilir.Uzun vade yatırımcısı arkadaşlar ellemeyin yatsın altınınız.Kısa vadeci al&satçı arkadaşlar için sell order için uygun rakamlar.Herkese bol kazançlar.
vay arkadas para 2 aydır bankada aynı duruyor. koysamıydık altına acaba dıye dusunurken zaman su gıbı gectı..sımdı gırsekmı kı ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bugun 350 gr sattım eylül başına kadar takip edip fırsat bulduğum taktirde tekrar giricem, herkese bol kazançlar
altın biraz gevşeyecek arkadaşlar hem saatlik hem 4 saatlik grafik bunu söylüyor gelişmeler de o yönde ama kimse 91,92 beklemesin.Eurosu olan koşarak gidip bozdursun aduket çekecekler az kaldıBunlar benim görüşümdür,yatırım tavsiyesi değildir.Hayırlı cumalar dilerim cümleten
gevsemem belirtileri devam ediyormu ptesiyi bekleyelimmi 96.7den bozalımmı
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)