MB bankası 0,25 indirim yaptı yaptı tabiki yinede hükümetin tepkisi geldi 95 den alanlar bozdurum yapacaklar ben 99 aldım 97-98 bozdurup çıkacağım beklediğim hareketi yakalayamadım
MB bankası 0,25 indirim yaptı yaptı tabiki yinede hükümetin tepkisi geldi 95 den alanlar bozdurum yapacaklar ben 99 aldım 97-98 bozdurup çıkacağım beklediğim hareketi yakalayamadım
Altın güne 97,30 ile başladı Dolar 2,50 MB istifası gündemiyle fırladı sanırım ama ons düşük ons 1300 vurursa satış olur
Altının gram fiyatı Esişehirde şuan 93'ten işlem görüyo, piyasayla arasında oldukça büyük fark var. Şehir Şehir bu farkın olmasının bi sebebi varmıdır ?
dolar 2.60 a çıkacak diye aklım çıkıyor. sanırım rte bütün parayı dolara bağladı![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
dolar o rakamları görecek ama seçimden sonra düşeceği kesin şu an herkes doları yatırım aracı olarak gördüğünden tabiri caiz ise yastık altında, rte nin dediği gibi bu faizler 5,5 iken 11 lere çıkmıştı devletin borclanma zararı 20 milyar tl sırf faiz.
pazartesi 95.240 liradan aldım cuma günü 97.900 sattım![]()
altın da yükselir mi ? yoksa düşer mi ? dolara paralel olarak
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
ben 151,65 gramın 51,65 ini bozdurdum ne olur ne olmaz pazartesi 7000 lira ödemem var kalan 100 gramı bekletiyorum sürekli söylenen cuma kapanışı o zamana beklerim
kalan 100 gramı 99,50 den bozdurdum canlılarıda 90 liradan anlaştım çıktım canlıdan zararım 750 liraya yakın bir senede
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)