perşembe günü 89.65 ten aldım.Bu kadar gevşeyebileceğini tahmin etmiyordum.Hayret ediyorum 1400 onsun altına da indi ya allah sonumuzu hayır etsin
perşembe günü 89.65 ten aldım.Bu kadar gevşeyebileceğini tahmin etmiyordum.Hayret ediyorum 1400 onsun altına da indi ya allah sonumuzu hayır etsin
gıcık oluyordum altının yüksekliiğine
nedir bu böyle yaa 100 ler filaan
artık hak ettiği seviyelerdi bence...
Hatırlarsanız abi, min 2 ay önce bi cacık olmaz altından satın deyip gruptaki birçok insana 94lerden sattırmıştım.Gel gelelim benim bildiğimi,söylediğimi o kadar emek verip elde ettiğim finansal öngörülerimin '' aslında herkesin bildiği'' şeyler olduğunu iddaa eden insanlar da bunu görebildi mi? Herşeyi söyleyebilirler problem değil de şu düşüşü öngöremeyen ve zarar eden insanlar vardır mutlaka onlar da bir an önce kol kesip pek de umut bağlamasalar daha sağlıklı olur bence.
ABD hisseleri, Çin ekonomisindeki büyümenin yavaşladığını gösteren veri ile düşüyor
sanırım bu da altını olumsuz etkiliyor..
Dr.Ecu AntaLya
ya Onur bırak abd datasını, çin verisini. 3 yıllık aslında 32 aylık tam data aralığı üçgen formasyon aşağı kırıldı.Savaş çıkmazsa,ABD iflasını açıklamazsa,Çinliler çekik gözlü doğmazsa,2.kornada basmayı insanlar bırakırsa ancak yükselir.
Arkadaşlar Kapalı çarşıda tanıdığım yerler var bende çemberlitaştayım kuyumculuk firmasında tasarım işiyle meşgulum..Düğün nişan gibi ihtiyaclarınızda düşük işçilikle set bilezik v.s yardımcı olmaya calısırım aklınızda bulunsun..
1.372 ONS ve hızlı bir şekilde düşüyor.hadi hayırlısı hepimiz için bakalım neler olucak.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
elim kolum bağlandı borcum var altınım var param var ne yapacağımı şaşırdım borç yükseliyo altın para değer kaybediyo![]()
1300 diye bir seviye tutturdular insanlara enjekte ediyorlar orayı görecektir. Gram TL 74 falan olur orada tutunamazsa tepki alımı yine gelmezse 65 TL hayal değil.Bu rakamı unutmayın.Şimdilik bu kdr telefonum herkes de var dileyen ulaşır.kalın sağlıcakla
Yaw neye elimi atsam elimde kalıyor..
92 den aldım adamlar 72 ye getirdi...
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
1356 seviyelerini gördü şuan 1372 seviyelerinde cuma gününden beri muazzam beli kırıldı yorumcular 1200 diyor direnç noktası 1000 ons var eğer 1000'ı kırabilirse ons bundan sonra hayır beklememek gerek, kısa dönemde muhakkak bi düzeltme yapacaktır tepki alımları gerçekleşebilir ... Elinizde kilo altın varsa darphaneye girin şuan işçilik yapacaktır halk çeyrek , ata , yarım alma peşinde olucak. Darphane yetişemiyecek ve kilo çeyreğin, atanın borsası oluşacaktır
gerçi alan mutsuz üzgün ama benimde borcum vardı bende seviniyom
bu ne yaman çelişki annem![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Sarı kız bu sefer güldürmedi dagıttı ortalıgı cok fena 2 sene sonrasına tkrar guzel gunler gösterırmı acaba elde olana dokunmamak en guzeli
uzun vadeye yonelık eldekı parayı altına yatırsak ne olur ? daha dusmesını bekleyıp sonra stok yapmalımı yoksa artık altın bu sevıyelerde gezıcek boyle bı hayal kurmayınmı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)