Türkiyenin ulusal altın fiyatları üzerindeki etkisinin bu denli fazla olması pek mümkün görünmedi gözüme.
Alternatif altın üretimi de neymiş ayrıca, bizimkiler anca çakmasını yaparlar öyle birşey mi![]()
Türkiyenin ulusal altın fiyatları üzerindeki etkisinin bu denli fazla olması pek mümkün görünmedi gözüme.
Alternatif altın üretimi de neymiş ayrıca, bizimkiler anca çakmasını yaparlar öyle birşey mi![]()
Bende aracımı sattım hesabımda 15 bın tl yatıyor bır haftadır bu parayı eylulun sonu gıbı arac almayı dusunorum sezonda calısıp bır seyler ekleyıp daha ıyı bır arac ıcın.Yanlız 5 aylık ıcın nasıl bır yatırım yapsam dıe dusunorum bı turlu karar veremedım yardımcı olabılrmısınız ?
Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Ama İnternette Okumustum
5 MADDEDE ALTIN NEDEN DÜŞÜYOR
*Yurdışındaki büyük yatırımcıların felaket senaryoları
*Dünyadaki merkez bankalarının altın alımlarını azaltması
*Ünlü yatırımcı George Soros'un altın konusunda yapmış olduğu olumsuz açıklamalar ve elindeki altınları hızlı bir şekilde elden çıkarması
*Petrol fiyatlarındaki düşüşün altını da etkisi altına alması
*Dünyanın en büyük altın alıcılarından olan Hindistan'da talebin azalması. Bu talebin azalmasındayüksek vergi oranının getirilmesi etkili oldu.
şu an için en mantıklı yatırım 22 ayar burma bilezik görünüyor. gün itibariyle 77-78 gr / seviyesinde.
temmuz ortaları gibi 98-102 arasında bir banda oturur.
bankaların altın hesapları en mantıklısı evde saklama derdiniz ve işçilik kesintisi olmaz![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
bu bankaların işin içine girmesi altın için iyi olmadı.Fiziki altın yanına bankalarla birlikte kaydi altında eklendi.Piyasaları karıştıran olaylarda bu durumun etkiside var.
93'ten satıp kurtulmuşum iyiki...![]()
Pazartesi günü yukarda yazımda belirttiğim gibi çeyrek, ata, yarım işçilik yapacaktır dedim . Bügün an itibariyle çeyrek kilosunda 4000-4500$ ata 3000-3500$ kar bıraktı darphaneye girenler çıkcağı güne 750$ kar ile sattılar tabiki darphane'ye giriş günü salı günüydü şuan için elinde kilo çeyrek olan güzel para kazanıyor...
valla pazartesi aldığım çeyrekle bile şu anda ufak bi rakam biliyorum ama 5 tl kazancım var![]()
tabi ya ...
bulabildiğiniz kadar alın beyler az kaldı cufluyoruzz
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
çok hızlı bir yükselme olmıyacak sanırım ama önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde sanırım eski konumuna gelicek.
bu arada bütün kuyumcular pankart açmış.Ceyrek,Cumhuriyet altını almayın bu oyuna gelmeyin yazmışlar.
Edit:Hindistandaki yada Türkiyedeki düğünlerin altını çıkarma yada düşürme gibi yüksek bir gücü yok![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)