User Tag List

Sayfa 166/280 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
5307 sonuçtan 3.136 ile 3.154 arası

Konu: Altın fiyatları ve yatırım?

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acelen yoksa bekle derim hocam altın konusunda çok bilgili arkadaşlar var onlarında görüşü bu yönde özellikle abd seçimleri sonrasını ve yıl sonunu bekle

kısa vade istersen muhtemelen 12-13 eylüldeki fed toplantısından sonra yukarı yönlü güzel bir hareket gelebilir
    Son dakikaya kadar satış girmemeye çalışacağım.
    Umarım gramı 96 yı zorlar... mı yoksa çok mu kötümserim?
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün devletin en yetkili makamından açıklama geldi yol sonu enflasyon % 6,3 olacak diye.Ben de diyorum ki yılın son çeyreğinde artacak olan petrol ve gıda fiyatlarında ki artış ile o enflasyon %7,5 altı olsun tüm sahip olduğum diplomaları yakacağım.Türkiye cari açığı finanse etmek için yüksek faiz bağımlısı bir ülke haline gelmiştir.Büyüme maksatlı genişletici maliye politikasına geçiş olursa bu faizleri daha da yukarı taşır.Bu durum bizim yani hane halkının cebindeki paranın yabancı sermaye muz orta olması anlamı taşır.Bundan USD/TL kuru öngörümün nedenini daha iyi anlatmak için bahsettim.Doların fiyatını belirleyen 3 temel etmen vardır.Bunlar ;
    1)Para Arzı 2)Ekonomik Büyüme 3. ve en önemlisi Ödemeler dengesi.
    Ödemeler dengesini şöyle düşünebiliriz yurtdışına mal satıyoruz para sağ cebe giriyor yurtdışından mal alıyoruz sağ cepteki paradan ödeme yapıyoruz.Bir bakıyoruz ki para kalmamış hatta deftere borç yazdırmışız.Bu durumda bizim paramız değer kaybediyor yani USD değerleniyor.Eee son dönemde dolar endexi aldı başını gitti,bizim ödemeler dengesini durumu vahim de dolar neden düştü? Devlet bu dönemde sendikasyon kredisi mi alıp yapıyor bankalara mı borçlanıyorlar yoksa para madeni mi var vuruyorlar kazmayı para fışkırıyor ?(Aslında sebebi açık her ne kadar kabul etmeselerde ne zaman paraya sıkışsalar bir cezaya af,bir yere özelleştirme vs.) Buralardan toplanan para ile ödemeler dengesi şuan finanse ediliyor ve yıl sonuna kadar bu durum stabil uzun lafın kısası Dolar daha aşağıya düşer ama şuan ki konjonktürde 1,85ler vs. bana göre hayal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altın için görüşüm belli defalarca konuştuk.Bir kıtadan genişletici müdahale bekliyor.Bu Asya olur Avrupa olur Amerika olur hiç farketmez.Ekim ayına kadar bir taraftan bir müdahale gelecek diğerleri de onu takip edecek.Şuan bir kur savaşı var.EUR/USD USD/Yuan.Santranç oynar gibi hareket ediyor tarafların tümü.Yakın zamanda, herkes silahını çektiğinde göreceğiz altının yeni rekorunun ne olacağını.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolar diplerde geziyorken bir 10-20k dolar alayim diyorum ne dersin hoca? 1.84 leri gorur yeniden derseniz alayim diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3162 nl postu bir okulyalım önce

1,77'den kademli alınır 1,80 hedefi ile daha üstü zor biraz.

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 gün ofiste değildim takipte edemedim altını ama herşey yolunda gözüküyor yazılanlardan.
    bu arada ofiste internet başında olunca insan daha bi tedirgin oluyormuş.. en iyisi alıp unutmak

Tayfun İftar konusu vardı bende katılmak isterim organize olunursa..
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani 1.77 veya civarindan alin 1.83 u gordugunuz gibi de bozdurun mu diyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bir hafta kaldı.O işi en aktif ve organizasyon işlerinde bence başarılı kardeşimiz olan Can'a versek nasıl olur?Haftaya yapalım çatafatlı bir yer olmasına gerek yok ayrıca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yok 1,83 falan çok zor.Yıl sonu geliyor.Bu ülkenin merkez bankasının hedefi 1,78 zaten müsaade etmez oralara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bir hafta kaldı.O işi en aktif ve organizasyon işlerinde bence başarılı kardeşimiz olan Can'a versek nasıl olur?Haftaya yapalım çatafatlı bir yer olmasına gerek yok ayrıca
    cuma olursa bende gelirim şehir dışından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ettim o zaman dolari kapatabiliriz. Artik devir altin devri

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayfun'a bayildim. Usenmeden analizlerin icinde corba oluyor ve dogruyu bulmaya calisiyor...
    Benim 2000 yilina kadarki halim boyleydi,oncesi koalisyon,sonrasi anayada kitapcigi havada ucunca,300 dolara mal oldu bana ve biraktim...
    Simdi yine ugrasiyorum ama keyif yok... Tayfun'un yazilarini 4 aydir takip ediyorum,gayet sorumlu ve eleyerek yaziyor. Guzel bir baslik ve takip edenlerde cogu isi biliyor.
    Umarim az ama saglam, riskide min kazanclar olur...

CaN000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarıkız bugn son şakasını yaptı....önce 2.vites 60 a çekti 1605 e kadar düştü ,1605 1609 arası dolandıktan sonra vtec üstü dedi 1620 ye kadar tek nefeste sıçradı,tabi ben bu sırada wc de olduğumdan aksiyonu kaçırmışım

sarı kız yaptı yapacağını 1620 1616 bant aralığında devam ediyor seyir...
    @DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1621 i deniyoruzz
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle iltifatları ve güzel düşünceleri için Murat Abi'ye teşekkür ederim.

Güzel kardeşlerim 2 gündür aynı şeyleri söylüyorum,defalarca yazdım. Bir kopartacak jet ötesi uzayacak kimse nasıl oldu anlamayacak diye.Bir kişi çıkabilir mi Tayfun şunu üsteleye üsteleye öne sürdün ama olmadı diye aşk olsun.Dinleyen kazandı almayan gevşemesini bekleyecek.Pos açmasam ben buradan girerim ayrı konu.Aldığım riski söyliyeyim montana gerek yok işle ilgili açığa 1605'den aldım 1623'den verdim.Gap olayı bizim işte olmuyor.2,4 milyon kar yazdım işleme.Çok da zor değil yani görünen köy kılavuz ilişkisi.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.4 milyon oy oy oyy
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

CaN000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle iltifatları ve güzel düşünceleri için Murat Abi'ye teşekkür ederim.

Güzel kardeşlerim 2 gündür aynı şeyleri söylüyorum,defalarca yazdım. Bir kopartacak jet ötesi uzayacak kimse nasıl oldu anlamayacak diye.Bir kişi çıkabilir mi Tayfun şunu üsteleye üsteleye öne sürdün ama olmadı diye aşk olsun.Dinleyen kazandı almayan gevşemesini bekleyecek.Pos açmasam ben buradan girerim ayrı konu.Aldığım riski söyliyeyim montana gerek yok işle ilgili açığa 1605'den aldım 1623'den verdim.Gap olayı bizim işte olmuyor.2,4 milyon kar yazdım işleme.Çok da zor değil yani görünen köy kılavuz ilişkisi.
    gap olmaması güzelmiş...dediğin de doğru ancak tayfun senin görüşlerinde yanılma olmamasına karşın bizim işlemler günlük veya saatlik bazda ilerliyor...diğer türlü swap ücretleri veya teminat yetersizliği ile karşılaşıyoruz....

ağzına sağlık,mümkün olduğunca senin tahminleri uyusturmaya calısıyoruz bizimkilere

2.4 milyo iyiymiş 50 bin mi yatırdın tayfun ?
    @DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun yoğun güzel karlı işlemler oldu ptesi açılışı bekliyoruz artık, 1616'lü seviyelere tekrar inermi yoksa 1624 üstüne atarmı artık kendini?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kar is yerine ait.Ben ömür boyu o parayi kazanamam bikaç tonluk alis yaptim aciga aldim.Limitimiz var ama aslinda büyük risk adim kadar emindim firlayacagindan yaptim deali.Karsiliginda tesekkür dilekleri iceren bir tebrik maili aldim buarada arkadaslar orta ölcekli bir banka hazinesinin fx masasinin 2 gunluk kari hemen hemen bu kadardir.Fazla bisey degil yani

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)