Piyasada ceyrek kalmamış, darphane basacak herhalde yavas yavas.
Ya şimdi herkez kendine göre aldı yaptı etti ben 82 liradan aldım biraz 90 oldu bozduralımmı bekleyelımmı 100leri görürmüyüz en azından 98 leri ?
Bunu söyleyebilicek birileri varmı ?
Valla ben anladım ki uzun vadede beklenmeyecekse al sat ile kazanacaksın ama
herşeyi takip etmek lazım... Verileri cartu curtu. Ha yok ben o paraya unutacağım
bi 5 sene sonra hatırlarım dersen göm gitsin.
abilerim kenarda bi 600liram var önüzümdeki yıl yaz için ayırdım 1 yıldan fazla durabilir altın alayım mı sizce ? tam altın tekrar 2010 fiyatlarına kadar düşer mi sizce taklaya gelmeyelim öğrenci halimizle![]()
-Fırat
bugün takı için çeyrek alıcaktım hepsi yok çekiyor, olanda 160 lira dedi abi sana kolay gelsin diyerek çıktım dükkandan, sana vericeğim 160 tl yi takı yaparım hiç olmazsa faydam olur, fırsatçı milletiz...
kısa vade de kar yapmak için altın arkadaşlar çok iyi bir tercih değil.Bence dolar almanız daha mantıklı dolar örnek vereyim 1.72 iken 2 hafta sonrasında 1.81 tl olabilir.dolarda al satla kazanabilirsiniz.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
arkadaşlar dikkatli olun fazla almayın hatta hiç almayın en azından bu aralar altın çok kıpraşıyor canımızı yaka bilir
Dr.Ecu AntaLya
Çeyrek Altın satmıyor birçok kuyumcu, fiyatlar dusunce bekletme politikası mı uyguluyorlar yukselene kadar ne yapıyorlar anlamadım. Ikı saat dolandım bugun alabılmek ıcın
Arkadaşlar kuyumcuların çeyrek satmama sebebi ellerinde bekletmek değil , işçilik yapıyor çeyreğin torbası torba dediğim 1 kilo içinde ortalama 600 adet var , torba başına 4500$ işçilik yapar yani 8.000TL bu rakamı 600'e böldüğümüzde adet başına 13Tl extra bi meblağ oluşur. Bu yüzden ellerinde bulundurmuyolar daha doğrusu almıyorlar çünkü ons'un küçük bi yükselişinde bu işçilik olayı kapanacaktır ve kuyumcunun aldığı çeyrek,ata,yarım verdiği işçilik elinde patlıyacaktır. Salı günü darphaneye girildi , normalde haftaya salı-perşembe verir ama darphanenin kotası yaklaşık 2-3 ton civarinda bu hafta darphaneye 7 ton altın girildi. Hiç bi şekilde darphane bunu karşılayamıyacak bu yüzden bu bi haftalık süreç +10 gün süreçine girecek , arkadaşlar bide neden çeyrek diye tutturuyosunuz has altın alın en rahatı...
Şuan altın alınırmı yatırım yapılırmı nedir ne değildir bir yorum yapın abiler
önümüzdeki hafta başı piyasaya altın sürülecek diye bir kaç arkadaşım bahsetti varmı byle bir muhabbet...alım için biraz bekle dediler..
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)