Ya borsada hisse senetlerini yemleme yapiyorlar
77 den aldım kar dayım ama 100 olmadan satmam korkacak birşey yokmillet deli gibi altin almakta sorun suanlık borsadan kaynaklı
suriye vurulacak dolar birden firlar altında
Ya borsada hisse senetlerini yemleme yapiyorlar
77 den aldım kar dayım ama 100 olmadan satmam korkacak birşey yokmillet deli gibi altin almakta sorun suanlık borsadan kaynaklı
suriye vurulacak dolar birden firlar altında
Dün çıktım altından zaten 96dan batıklar vardı.
İzleyip göreceğiz doğru karar mı değil mi..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
İstanbul Altın Rafinerisinde çalışan bi müşterimiz var. Bugün dedi ki siz siz olun şu aralar altın yapmayın. DÜşecekmiş![]()
Şuan yükselişte .
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
Arkadaşlar ons artmıyor dolar artıyor fiyat ondan yüksek bekleyin şu fed toplantıları sonuclansın ona göre yatırım yapın
suriye'ye girme konusuna ABD'den ok geldi usd baya yükselecek bizimkilerde düşürme çabalarında olacak ama sanmıyorum usd'nin desteği ile biraz daha yükselebilir
sabah 2.050 olan usd şuan 2.080 ons 1400'ü geçerse biraz daha yükselebilir
fed toplantısıdan beklentiler ne yönde , amerika masa başında çözüm önerdi, savaş sesleri azalınca altın düşütü alınmalı mı?
çok dalşgalandı al sat yapmak lazımdı 88 den alma hedefindeyim. ama bakalım düşüşün durulması lazım, böyle devam ederse daha düşebilir. YTD.
artık usta yorumcuların dedıgı bile tutmuyor neye göre inip neye gore cıktıgı hıc bellı değil.eylül ortasında düşüp eylül sonunda 90 lı rakamları görecek dıye bir sürü yorum okudum. bi bozdurabilsem bi daha girersem maden ocagında işçi olayım![]()
BaYTaR MURO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)