User Tag List

Sayfa 263/280 İlkİlk ... 163213253261262263264265273 ... SonSon
5307 sonuçtan 4.979 ile 4.997 arası

Konu: Altın fiyatları ve yatırım?

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rica ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım konuyu yeni gördüm bende bilseydim daha önceden yardımcı olurdum. Bari günlük Altın la ilgil bültenleri burada paylaşayım takip edenlerin işine gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Günaydın bu günkü Altın yorumunu paylaşayım dedim.

Altın oldukça kısıtlı bir bant aralığında çift yönlü yatay bir seyir izlerken, akşam saatlerine kadar tespitlerimiz doğrultusunda 1170 – 1160 ons bant aralığında fiyatlamalarını sürdürdü. Akşam saatlerinde ABD 10 yıllık tahvil ihalesi sonucunun etkisiyle 1157 seviyesine kadar gerilese de, tekrar 1160 seviyelerine yakın kademelerde dengelenerek günlük kapanışını gerçekleştirdi. Rusya-Ukrayna geriliminin devamı nedeniyle jeopolitik riskler altın üzerinde ki etkisini sürdürürken, altındaki satış baskısını kısıtlıyor. Bugün ABD’den gelecek Haftalık İşsizlik Başvuruları verisi ve FED üyelerinin açıklamaları ile jeopolitik gelişmeler önemle takip edilmelidir. Rusya – Ukrayna gerilimine rağmen atakların 1170 ons kademelerine doğru etkisini azaltması altın lehine olan talebin halen çok düşük seyretmesine neden oluyor. Satışların etkisi daha baskın hissedilse de piyasa mevcut koşullarda 1160 ons kademelerindeki dengeli görünümünü koruyor. Sabah saatlerinde 1160 ons eksenli yatay ve dar bant hareketlerini sürdürecek olan altının özellikle günün ikinci yarısında daha hareketli piyasa etkisine girmesi ve dalga boylarını genişletmesi muhtemel görünüyor. Gelişmeler doğrultusunda yön arayışını sürdürecek olan altın 1170 – 1150 ons bandında yatay ve dalgalı seyrini gün boyu sürdürecektir. Altın gün sonu kapanışını da yine günlük gelişmeler ve dolar endeksinin konumu doğrultusunda 1160 ons üzerinde ya da 1150 ons kademesine yakın gerçekleştirecektir. Yukarı yönlü toparlanmalarda 1170 – 1180 kademeleri piyasayı tutarken, tırmanışın olası devamı durumunda 1200 ons seviyesi hedeflenerek hareket edilmelidir. Dolar yönlü baskılanmalarda ise 1150 ons kademesinin bırakması durumunda 1130 ons seviyeleri bir kez daha test edilecek ve piyasa bu seviye üzerinde tutunmaya çalışacaktır. Baskının artması ve kritik kademelerin bırakması durumunda ise düşüşün derinleşmesi ile beraber 1100 ons ve daha alt seviyeler hedeflenmelidir. Mevcut kademelerdeki dengeli ve yatay bant hareketlerine rağmen her iki yönde de yaşanabilecek olası kırılmalarda tedbirli davranılmalı ve piyasa yönünde hareket edilmelidir.

Destek: 1156.00/1150.00/1146.00/1140.00/1135.00 Direnç: 1163.00/1168.00/1172.00/1180.00/1186.00
    Kaynak:NoorCM Menkul Değerler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forex konusunda hangi aracı kurumu kullanıyorsunuz
    ciddi anlamda yatırım yapmayı düşünüyorum ama etrafımda ben şunu kullanıyorum öneririm diyen biri yok
    internettede hep şikayet dolu
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gcm midir nedir o ilk çıktığında oynamıştım, çok vakit çalıyor çok- ve gündüz işin boşluğunda 5 dk lık kafa dinlemelerini bile calısarak ona adepte edince yorucu oluyor.
    vakit olmalı sadece.
    %25-30 a yakın kar sağlamıştım altının oynak zamanlarında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forex konusunda hangi aracı kurumu kullanıyorsunuz
    ciddi anlamda yatırım yapmayı düşünüyorum ama etrafımda ben şunu kullanıyorum öneririm diyen biri yok
    internettede hep şikayet dolu
    Ben Noorcm menkul değerler de açtım hesap gayet iyi memnunum. Özellikle günlük bültenleri ve altın yorumları çok yerinde.. Çok şükür daha hiç ters düşmedik. Tavsiye ederim sizede bi görüşün. web siteleri www.noorcm.com.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Noorcm menkul değerler de açtım hesap gayet iyi memnunum. Özellikle günlük bültenleri ve altın yorumları çok yerinde.. Çok şükür daha hiç ters düşmedik. Tavsiye ederim sizede bi görüşün. web siteleri www.noorcm.com.tr
    peki mesela bazı firmalar 20bin usd yatırım yapana sinyal gönderiyorlar ve geçmiş raporlara bakıldığında bunlar hep olumlu sonuçlanmış 200-300 pips falan
    sizin firmada bu var mı ya da bu sinyal olayı değerlendirmeye değer bişi mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki mesela bazı firmalar 20bin usd yatırım yapana sinyal gönderiyorlar ve geçmiş raporlara bakıldığında bunlar hep olumlu sonuçlanmış 200-300 pips falan
    sizin firmada bu var mı ya da bu sinyal olayı değerlendirmeye değer bişi mi?
    Bence o tarz firmalardan uzak durmalısın. Benim gözümde iyi firma 1000usd yatıranada 100000 usd yatıranada aynı hizmeti veren firmadır. Bende görüyorum yok şu kadarlık hesap açarsanız extra şu bültenleri de gönderiyoruz falan.. Sürekli sizi daha fazla yatırmaya teşvik ediyorlar. Sinyal meselesine gelirsek ben hiç kullanmadım, kullanmayıda düşünmüyorum açıkçası takibimi kendim yapıyorum ona göre yaptığım işlemden de ben sorumlu oluyorum. Öbür türlü al sat sinyali insanın aklını çeliyo ve bir çok yanlış yönlendirmelerde mevcut oluyor. Genelde zarardaysanız daha fazla zarar etmemeniz için kapatma sinyali gönderiyorlar sözde sizi düşünerek ama alakası yok bazen piyasa ordan yatırımcının karına dönüş yapabiliyor. O yüzden en iyisi sizin tercih ve kararlarınızdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    14/11/2014 Altın yorumu

Dünya altın konseyinin açıkladığı rapora güre altın talepleri 5 yılın en düşük seviyesine geriledi. Özellikle dünyanın en büyük altın ithalatçısı konumunda olan Çin’de ki altın talebinin önemli ölçüde azaldığı belirtilirken, Hindistan’da MB ve Maliyenin altın ithalatına kısıtlama getireceği yönünde ki spekülasyonlara rağmen, festival nedeniyle talep artmış durumda. Toplam talepteki düşüş altın fiyatlarını dolar yönlü baskılamaya devam ederken, jeopolitik risklerin gündemde olması altında ki düşüşün derinleşmesini kısıtlıyor. Sakin bir gün geçiren altın, beklentimiz dahilinde gelişmeleri 1160 ons eksenli dar bandında fiyatlamayı sürdürüyor. Bugün Euro bölgesi enflasyon ve büyüme verileri, ABD’den gelecek Ekim Perakende Satışlar, Kasım Michigan Güven endeksi ve FED üyelerinin konuşmaları ile jeopolitik gelişmeler altına yön tayin etmesi açısından önemle takip edilmelidir. Sabah saatlerinde sakin ve dar bant hareketleri ile fiyatlamalarını 1160 ons eksenli sürdürmesini beklediğimiz altında Euro bölgesi verileri bir miktar etki yaparak hareketlenmelere neden olabilecektir. Buradan gelecek olumlu veriler altın lehinde toparlanmalara neden olurken, aksi yönlü gelişmeler ise piyasanın kritik ABD verileri öncesi 1150 ons kademelerinde tekrar baskılanmasına sebebiyet verecektir. Euro bölgesi verileri ile altının dalga boyları bir miktar artsa da 1170 – 1150 kademeleri her iki yönlü sıçramalarda piyasayı tutmayı sürdürecektir. ABD verileri ve FED başkanlarından gelebilecek olası açıklamalar ise altının haftalık periyotta yapacağı kapanışın yönü açısından belirleyici olacaktır. Gelişmeler sonucunda dolar yönlü güçlenmenin etkisini artırması durumunda 1150 – 1130 bandına doğru gerileme olması ve haftalık kapanışın yine bu aralıkta düşük kalarak gerçekleşmesi beklenmelidir. Aksi yönlü gelişmelerde ise 1180 ons kademesine doğru gerçekleşecek toparlanmalar sonucu yine bu seviyeye yakın yüksek bir kapanış gerçekleşecektir. Yukarı yönlü toparlanmalarda 1180 – 1200 kademelerinde piyasanın hız kesmesi mevcut görünümde muhtemel görünüyor. Ancak aşağı yönlü olası her kırılmada genel görünümdeki dolar yönlü etki nedeniyle düşüşlerin derinleşmesi kaçınılmaz görülüyor. Özellikle 1130 ons desteğinin önümüzdeki süreçte yaşayabileceği bir kırılma senaryosunda daha aşağı kademeler hedeflenerek mutlak surette piyasa yönünde hareket edilmelidir.

Destek: 1155.00/1150.00/1146.00/1137.00/1130.00 Direnç: 1163.00/1167.00/1173.00/1180.00/1186.00

kaynak:Noorcm Menkul Değerler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14/11/2014 Altın yorumu

Dünya altın konseyinin açıkladığı rapora güre altın talepleri 5 yılın en düşük seviyesine geriledi. Özellikle dünyanın en büyük altın ithalatçısı konumunda olan Çin’de ki altın talebinin önemli ölçüde azaldığı belirtilirken, Hindistan’da MB ve Maliyenin altın ithalatına kısıtlama getireceği yönünde ki spekülasyonlara rağmen, festival nedeniyle talep artmış durumda. Toplam talepteki düşüş altın fiyatlarını dolar yönlü baskılamaya devam ederken, jeopolitik risklerin gündemde olması altında ki düşüşün derinleşmesini kısıtlıyor. Sakin bir gün geçiren altın, beklentimiz dahilinde gelişmeleri 1160 ons eksenli dar bandında fiyatlamayı sürdürüyor. Bugün Euro bölgesi enflasyon ve büyüme verileri, ABD’den gelecek Ekim Perakende Satışlar, Kasım Michigan Güven endeksi ve FED üyelerinin konuşmaları ile jeopolitik gelişmeler altına yön tayin etmesi açısından önemle takip edilmelidir. Sabah saatlerinde sakin ve dar bant hareketleri ile fiyatlamalarını 1160 ons eksenli sürdürmesini beklediğimiz altında Euro bölgesi verileri bir miktar etki yaparak hareketlenmelere neden olabilecektir. Buradan gelecek olumlu veriler altın lehinde toparlanmalara neden olurken, aksi yönlü gelişmeler ise piyasanın kritik ABD verileri öncesi 1150 ons kademelerinde tekrar baskılanmasına sebebiyet verecektir. Euro bölgesi verileri ile altının dalga boyları bir miktar artsa da 1170 – 1150 kademeleri her iki yönlü sıçramalarda piyasayı tutmayı sürdürecektir. ABD verileri ve FED başkanlarından gelebilecek olası açıklamalar ise altının haftalık periyotta yapacağı kapanışın yönü açısından belirleyici olacaktır. Gelişmeler sonucunda dolar yönlü güçlenmenin etkisini artırması durumunda 1150 – 1130 bandına doğru gerileme olması ve haftalık kapanışın yine bu aralıkta düşük kalarak gerçekleşmesi beklenmelidir. Aksi yönlü gelişmelerde ise 1180 ons kademesine doğru gerçekleşecek toparlanmalar sonucu yine bu seviyeye yakın yüksek bir kapanış gerçekleşecektir. Yukarı yönlü toparlanmalarda 1180 – 1200 kademelerinde piyasanın hız kesmesi mevcut görünümde muhtemel görünüyor. Ancak aşağı yönlü olası her kırılmada genel görünümdeki dolar yönlü etki nedeniyle düşüşlerin derinleşmesi kaçınılmaz görülüyor. Özellikle 1130 ons desteğinin önümüzdeki süreçte yaşayabileceği bir kırılma senaryosunda daha aşağı kademeler hedeflenerek mutlak surette piyasa yönünde hareket edilmelidir.

Destek: 1155.00/1150.00/1146.00/1137.00/1130.00 Direnç: 1163.00/1167.00/1173.00/1180.00/1186.00

kaynak:Noorcm Menkul Değerler
    teşekkürler gerçekden çok iyi oldu günlük bülten paylaşmanız demo hesabla oynarken iş görüyor
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ham petrol ve altın oynuyorum. Forexte oynayacak olanlar önce buray yazsın ki yardımcı olalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aslanneron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler gerçekden çok iyi oldu günlük bülten paylaşmanız demo hesabla oynarken iş görüyor
    Elimden geldiğince her gün paylaşacağım. Cuma akşamı Altın süpriz şekilde 1193 bandını zorladı bakalım bu hafta nasıl bir grafik çizecek.. Alışta olan varsa dikkat etsin GAP'li düşüş yaşanabilir piyasa açılışında. Ben satış olarak pozisyonumu aldım bakalım hayırlısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Günaydın diyelim bu günün Altın yorumu gelsin.

Haftaya 1177 ons seviyesinden satıcılı başlayan altın, toparlayan petrol fiyatlarının yanı sıra ABD verileri ve tekrar gündeme gelen Ukrayna – Rusya gerilimi etkisiyle 1190 ons kademesine doğru sert yükseliş gösterdi. Çin’de altın talebi geçen yılın aynı dönemine oranla 37% düşüş gösterirken, Hindistan’da talep 60% arttı. Bugün Ukrayna ve Rusya gelişmelerinin yanı sıra ABD Kasım Empire İmalat Endeksi ve ABD Ekim Sanayi Üretimi önemle takip edilmelidir. Cuma kapanışa doğru gerçekleşen sert dönüş ve 1180 kritik kademesinin aşılması ikinci hedef seviyesi olan 1200 ons kademesine doğru tırmanışın devam etmesine neden oldu. bu seviyeye yakın etkisini azaltan altın sonrasında durularak haftayı en yükseğine yakın kapatırken, teknik açıdan da gücünü artırarak haftayı tamamladı. Bugün öncelikle yukarı yönlü atakların devamı ile 1200 ons seviyesine doğru yakın direnç kademeleri test edilecek ve piyasa altın lehine olan iştahını artırmaya çalışacaktır. Ara ara 1200 ons direnci aşılsa da piyasanın bugün için bu kademelerde zorlanmasını ve günün devamında tekrar dolar lehine düzeltme yapmasını bekliyoruz. Özellikle 1200 – 1180 ons bandında dengelenmesini beklediğimiz altın fiyatlarının gün sonu kapanışını da bu bant aralığında gerçekleştirmesi muhtemel görünüyor. Yoğun ve kritik veri akışının olduğu haftada her iki yönlü agresif fiyat dalgalanmaları olması beklenirken, özellikle altın iştahının artması ve 1200 ons direncinin aşılması durumunda önce 1230, sonrasında da 1250 ons kademelerini hedefleyen yeni bir trend başlayacaktır. Piyasanın 1200 ons seviyelerinden tekrar dönüş yapması ve 1180 kademesini de aşağı yönde bırakması durumunda ise bir kez daha 1150 – 1130 ons kritik destek kademeleri hedeflenmeli ve piyasa yönünde hareket edilmelidir.

Destek: 1186.00/1180.00/1174.00/1170.00/1160.00 Direnç: 1196.00/1200.00/1204.00/1210.00/1220.00

Kaynak: NoorCM Menkul Değerler

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Tufan sen sen NoorCM'de mi çalışıyordun?
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hayır Baran

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar 80 bin kadar nakitim var bunu nasıl değerlendirebilirim ? Borsadan filan anlamıyorum malesef. Bir akıl verin para durdukça eriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolar ve euro hakkinda bilgisi ve tahmini olan varmi diye soriyom bende.
    Savaş MotorSports

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Günaydın bu günün Altın yorumu

Altın
    Jeopolitik risklerin etkisinin kısıtlı kalması nedeniyle 1200 ons seviyesine doğru etkisini kaybeden altın sonrasında makroekonomik verilerle yön arayışını sürdürerek gün boyu tespitlerimiz doğrultusunda 1180 – 1200 bant aralığındaki yatay seyrini korudu. Çarşamba günü açıklanacak olan FOMC Tutanakları öncesi sakin seyrini sürdüren altın gün sonu kapanışını da 1186 ons seviyesinde gerçekleştirdi. 1150 ons kademelerinden sert tepki vererek 1180 – 1200 bandında dengelenmeye çalışan altında yukarı yönlü atakların kısıtlı kalması ile daralma meydana gelirken, tekrar dolar yönlü baskılanma kendini hissettirmeye başladı. Bugün bir kez daha 1190 – 1200 kademelerine doğru ataklarını tazelemesini beklediğimiz altının tekrar bu seviyelerde kısıtlı kalmasının ardından gerilemesini ve özellikle 1180 ons bandını aşağı yönde zorlamasını bekliyoruz. Dolar lehine baskılanmanın artması ve 1180 ons desteğinin bırakması ile 1170 kademeleri de gün içerisinde çalışacaktır. Ancak sonrasında gelecek tepki alımları ile 1180 ons kademelerinde bir kez daha piyasa dengelenecek ve gün sonu kapanışını da bu kademeye yakın gerçekleştirecektir. Gün boyu makroekonomik gelişmelere paralel fiyatlanmasını beklediğimiz altında gelişmelerin dolar eğilimini daha da artırması ve 1180 – 1170 bant aralığının aşağı yönde bırakması durumunda bir kez daha düşüş eğiliminin derinleşmesi ve 1150 kademelerine doğru fiyatlarda geri çekilmenin devam etmesi beklenmelidir. Gelişmelerin günlük beklentilerimizin aksine altın lehine etkiyi daha da artırması ve 1200 ons direncinin yukarı yönde aşılması durumunda ise piyasanın öncelikle bu seviye üzerinde kalıcı olup olmadığı iyi etüt edilmeli ve 1220 – 1230 bant kademlerine doğru tırmanış hedefleri ile piyasa yönünde hareket edilmelidir. Makro gelişmeler doğrultusunda dolardaki yön beklentisi ve jeopolitik gerilimler doğrultusunda piyasalarda oluşabilecek endişeler ancak altının 1200 ons üzerindeki hikayesini destekleyebilecektir. Alt ve üst kademelerdeki kritik olarak ön görmüş olduğumuz seviyelerin (1200.00 / 1180.00) olası kırılma durumlarında tedbirli davranılmalı ve piyasa yönünde hareket edilmelidir. Bugün açıklanacak ABD Ekim Tüfe verisi önemle takip edilmelidir.

Destek: 1184.00/1180.00/1176.00/1171.00/1166.00 Direnç: 1190.00/1196.00/1200.00/1204.00/1210.00

Kaynak: NoorCM Menkul Değerler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Saka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 80 bin kadar nakitim var bunu nasıl değerlendirebilirim ? Borsadan filan anlamıyorum malesef. Bir akıl verin para durdukça eriyor.
    Has gumus al 6 ay bekle guzel kazanirsin suan gumuste dibe vurdu zaten.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Saka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasalara yatırım yapmak her zaman risklidir kendi kararlarınızı kendiniz verin ya da profesyonel destek alın derim ama takip şart
    Alıntı AlwaysFast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolar ve euro hakkinda bilgisi ve tahmini olan varmi diye soriyom bende.
    benim tahminim dolarda 2.20 alım için iyi fırsattır yıl sonu beklentisi 2.25-2.30 arası ama merkez bankasının ne yapacağı da önemli

bu böyle olur bu şöyle olur dediğimiz şeyler anlık olarak değişim gösterebiliyor bir çok insan 108den altın alıp kenara attı artıyor diye ama bugün altının ons fiyatında 1050lerden bahsediliyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)