haber yapmaya ne gerek varmış ki çok doğal bir durum![]()
zamanında araba geçince peşinden sürüyle koşan bir neslin cocuklaryızbizde olsa arabaya saygıdan takım elbise giyer ineriz kız saygısızlık etmiş böyle bi cihaza
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
iyide kızın hiç mi fantazilik bişeyi yok muş ya iğrenç bir pijama...
heyecana gerek yok önce bi sigara yakar olan biteni yoklarım sora babanın elini öper teşekkür ederim giyerim çıkarım ertesi sabaha kadarda inmem arabadan![]()
Vorsprung Durch Technik
Babam bana bu arabayi aldim dese yerimden bile kipirdamam para olsada almaz çalis al der
Herkes merakli soyunup çikmaya üzeri giyinik adamda soyunup çikacak heralde![]()
Babam bana ferrari alıp kapıya getirtse kızarım "Niye bana sormadın diye" ferrari istemiyorum arkadaş ben, e bu diyalog da evde geçeceğine göre muhtemelen benim de üzerimde pijamamsı kıyafetler olur![]()
Motorspor ları bölümünde F1 konularını takip edenler bilir . Tamara yengenizdir ona göre yanlış olmasın.Çıkmadan önce ilk beni aradı telefondan bende relax ol gene alırz filan demiştim![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
böyle bi haber bana banyodaykn fln werilse köpüklü köpüklü çıkardım hahabu yine pijamayla çkmş ...
bana 131 alsada memnun olurum aq kimseden hayr yok arkadaşg.tümdeki kredi ile boğuşuyoryum kime nee
![]()
-- Japan center --
üstümü başımı parçalar cıplak cıkardım sokağa =)
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)