version twolabroaray bilmemne de bunu gördüm buraya eklemek istedim kasırga anlamlı
![]()
version twolabroaray bilmemne de bunu gördüm buraya eklemek istedim kasırga anlamlı
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
tren, ucak, metro, otobus seferleri iptal. Ruzgar siddetini baya arttirdi ... Ogle yemegine ciktim hemen hemen heryer kapaliydi . Yasadigim sehrin en islek bolgesi bombos . .
![]()
Olm rüzgardır eser geçer nolacak abartmayın bu kadar yaaTürksün sen bişe olmaz.
Tango-1 never dies.
hahaha dogru. Dun market alisverisine ciktik hatunla. Dunyalari aldi, pil, fener, o bu hersey. Ben bir kutu dondurma, pop corn aldim![]()
her zamanki gibi kasirga tufan deyip bizim adalarin poyrazi gibi iki esicek savurucak sehirde o kadar.
boyle tiyatroya merakli memleket varmidir baska acaba. hep abarti hep dramatize..
///Mürüvvette endaze olmaz.
walmart"te su kalmamis..Aman tanrim! ekonomi iyi canlandi ha su 3 gunde...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
amerika para kazanmak istedikce kasırga diyo galiba![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
hahaha kim, ben mi? yok yahu... bu yapmaciklik irite ediyor sadece ustad.
ama bayrampasa-Cevatpasaya cok gitmisligim var
E tabi secim oncesi ekonomide ufak yukselisler iyidir. Afet durumunda sehrin basarisini da gostermis olursan ne ala.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Türkiyede benzin menzin pahalı ama en azından sıkıntısız..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Allah yardımcınız olsun. Gelişmiş yerler, yaşam kalitesi de yüksek ama, her güzelin bir kusuru vardır.
New Toy! - 41 AJV 325
Yusuf dikkat edin.. Sorunsuz atlatırsınız inşallah..
Bende abd den birisinden birşey isteyecektim, hayat durmuş vaziyette dedi. Dikkat edin valla hocam.. Sorunsuz geçer umarım.. Pop corn dondurma iyi gider![]()
kuzeyden kar falan geliyor diye bir haber okudum frankenstorm diyorlarmış hava bir anda çok soğuyacakmış.Tabi siz daha iyi biliyorsunuzdur 1.ağızdan.Ne olur ne olmaz söyliyim dedim.Aman dikkat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)