"Buda oldu Manhattan da bir bina coktu...ruzgar aman vermiyor..17.kattayim binamiz titriyor! ..elektriksiz ev sayisi 2 milyonu gecti "
Şimdi tweeterda gördüm birisi RT yapmış.
belki cokmeye programlidir , major terorist fart
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
avenue c ve 8 in kosesi , durum bu
Financial district buda .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
polis aracı camına kadar suya gömülmüşdikkat edin kendinize
cnnde bakıyormda şimdi 5 kişinin öldüğü kesinleşmiş bide battery tunnel neresiyse deniz suyu oraya ilerliyomuş gibi altyazılar havada ucuşuyo
1881 - 193∞
Her amerikan filminde şu kanalizasyon tunellerini gözümüze sokuyorlar ama şu hale bak..
![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Allah yardımcınız olsun çinde iki kere tayfuna yakalandım az cok bilirim yaşattıklarını ama kasırga daha beter
bizim sitenin girisi devrilen agac tarfindan kapandi...arabayi kapaliya birakmistim iyi oldu...burada yagmurdan cok ruzgar hissettik...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Az önce Alibeyköy de bir yağmur ve fırtına başladı. Her an ağaç yıkılma riski var. Tırsmaya başladım.
sabah sabah aracımın üstünden brandamın uçmasına canım sıkılmıştı ki şuan okuduklarımdan sonra halime şükrediyorum
ALLAH yardımcınız olsun, kazasız belasız atlatılır inşallah!
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)