Adem in bazooka gelene kadar en hızlı stlegalcem in teg i sonrasında turbo hondaların Serdengeçti si Hulk var.
Adem in bazooka gelene kadar en hızlı stlegalcem in teg i sonrasında turbo hondaların Serdengeçti si Hulk var.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Heralde HULKdur baska illaki hızlı araclar var ama en cok adını duyuyan rakip isteyen hulk![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
valla ben aktif olarak kullanım dersenin vtk nın ustune tanımam adam utanmasa bakkala bile turbo arabayla gidecekankarada iseniniz her an karşınıza sıka sıka çıkabilir onun için aktif kullanım konusunda ramazan vtk 1. sırada dır 100% eminim
![]()
Antalayada Turbo s2k var.Antalyadan bi abim 1.5 ay önce aracın 800hp a yaklaştığını ve özgün abinin ayar yapmaya geleceğini söylemişti.
adını en cok duyuran HULK sanmam daha hızlısını
bence konuyu acan arkadaş atmosferik ve aşırı besleme yani turbo diye acmalıydı cünki en hızlı denen arabalar hep turbo, ki bence cem,in teg turbo ayabusayı yiğecek kadar hızlı oduğuna göre tartışılmaz bence hızılılığı konusu,ama atmosferikte, de merak edimeli bence en hızlı araba nedir diye![]()
![]()
I LOVE İNTEGRA
İNTEGRA LS/VTEC TYPE R
hulk bence..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
benim için ne 100-200 rekoru nede en güçlüsü bana söyleyebilirmisiniz.varmı son ayarla hiç sorun yaşatmadan yürüyen işlerin perde arkasını görebilen varmı her güzel neticenin bir bedeli vardır normalde bizler bu bedelleri görmeyenler tarafındayız sanki çürük bir şeftalinin suyu sıkılmış netice olarak şeftali suyu ama ne zorlukla çıktı suyu kimse bilmez ben kesinkez şuna inanmıyorum ki, şahsi görüşüm insanoğlu biryere kadar doyuyor sonrasında pes ediyor ama ele hiçbir kar geçmeden bu zamana kadar sağlıklı yürüyeni hiç sanayiye gitmeyeni hiç ayara gitmeyeni hiç parça değiştirmeden yürüyeni görmedim ben içinde yaşayan biri olarak...Bu arada en beğendiğimi söylemek gerekirse stlegal cem'in turbo teg çok yerinde arkadaş ne dışına girmiş nede içine helal olsun hiçbir şey belli değil asıl cevheri motorda gizlemiş gidiş olarak ben tek geçerim bı sınıfta...
sıkı yürüyenler hulk vth ottaman typer olabilir mi ?
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
ben biraz eskilerden bahsediyim
atmosferıkte ılk b20 vtec ef kasa murat aydın engın ve ozan
2003 yada 2004 h3000 tekın turbo vtec
ozan okur ılk turbo deneyımıne sahıptır hondada 90 kusurlu yıllar tam hatırlamıyourm yanlısım var ise af ola
vth 16
yurının k20 turbo
hulk
cem abı TURBO TEG
engın b20 turbo proje deyısıklıgı h22 turbo sonra ne oldu bılmıyourm
b aktepe turbo cıvıc guzel deger cıkarttı ankarada sanırım
ızmır eg swap b16 turbo cıvıc coupe
proje asamasnda bursa adem onun aracıda cok cıddı arac olucagına benzıyor
bır suprız var cok yakında cıkıcak pıyasaya onu beklıyourm![]()
su ana kadar bıldıklerım bunlar![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Adam beygir yazmis kim hizli yazmamis. 1.3 bar 575 hp dynosheetim var en guclu benim en hizli cem abi ama yakalicam onu basinc lazimtum araclara masallah.
Su VTH i yazanlar hic yururken ya da dyno da gorduler mi acaba merak ediyorum. sehir efsanelerini gecelim gordugunuzu bildiginizi konusun. 5 sene once ile simdiki teknoloji ayni degil. Kadran videosu var vth in 100-200 unu bi sayin. Hadi ozgun sende 640 whp dynom var yaz ahahahaha
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)