YGZ yide unutmamak lazim bildiklerim ottoman, bir zamanlar Jad ve Ozgunun eski vti. Atmosferikte Dbs ve Sus ama tabi ki en cok gorunen ve bilinen herkesin genel kanisi hulk'tur.
YGZ yide unutmamak lazim bildiklerim ottoman, bir zamanlar Jad ve Ozgunun eski vti. Atmosferikte Dbs ve Sus ama tabi ki en cok gorunen ve bilinen herkesin genel kanisi hulk'tur.
antalyadan orange devilapranti bazooka24
http://www.techturkey.com/forum/proj...nge-dewil.html
bazooka24 te hedef büyük bakalım az kaldı inş güzel değerler görecegiz.. onun dışında sürekli caddede yürüyen hulk favorim.. 100 200 5,4 sec. . daha ne olsn.. birde teg var tabi.. en hızlılarmı bilmem ama hızlılar yani![]()
ottoman hulk bozoka24 eg vtec coupe (karaoğlan) sus dbs diye uzar gider
trde gerçekten çok başarılı hondalar mevcut benim fikrim insanlar bu işi zevk için yapıyor ve parada kolay kazanılmıyor adam belki herzaman değilde ara ara çıkıp gazlıyor bölece kırılma riskinide aza indirgemiş oluyor.Maddi durumu düzgün olan arkadaşların araçlarını zatan sürekli roll videolarında ve draglardan takip ediyoruz
onun için kimse konuşmasın yok araba yatırmak için yapılmazmış yok yaptınmı devamlı gazlıcakmışın vs......
benim şahit olduğum gördüğüm en hızlı turbo hulk, en hızlı atmosferikte dbs dir.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yollarda gorduğum bi hulk var o yüzden bence en hızlısı diyebiliriz diye düşünüyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bence şu an için tr nin en hızlısı stlegal cem in turbo teg dir .aksini idda eden buyursun yurusun teg le.
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
birkere yüreğirin ep3 typer ı vardı ve rolıngde f430 u geçiyordu 1000 rr ı geçiyordu 600+ oldunu biliyorum adanalı kendisi hondacıların çoğu bilir...
Yatan arabahizli olsa ne olur demissiniz ya kackere araba yaptiniz nerden biliyosunuz sikintilari o kadar para harcayip arabayi yurutmeyecek adam buraya uyelik formunu bile dolduramiyacak kadar aptal olmalidir...
Miniksler en basarilisi gece gunduz sikiyorlar cunku adamlar oldukca tecrubeli arabayi yaparkende hoc acele etmediler en guzel parcalari toplayip gece gunduz sikmacak sekilde bitirdiler...
Ottoman daha bitmedi ama herkes biliyormu ne kadar salak sacma sorunlarla ugrastilar araba tam bitmeden neden cikip gazlasinki tam hakki ile yurumeyen arabyla adam..Bu isler oyle cok cabuk olmuyor malesef laf sokmaya calisanlar bi girsinler isin icine anlarlar ben sadece atmosferik yapmama ragmen sikildim aman dedim ara veriyim o yuzden bu isler sikintili..
He ama Hulk bu camianin Pascal Noumasi o baska tabi![]()
Surekli yuruyen en hizliyi secmek gerek...
Ayrica insanlarla bilgisini paylasan kisi olmasida onemli...
Bildigim ve duydugum kadariyla Miniklerin Honda Civic'i olmali bu basligin cevabi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)