sövecemmm hemde çok pis sövecem. Kim bulaştırdı lan buna vay arkadaş yaaaaaa
arada gereksiz yorumlar çıkarılmış direk 1. ağızdan aralıksız hikaye![]()
gunde 2 litre sarap iciyorum
ya arkadaşlar özet geç diyen arkadaşlara seslenıyorum okumayın bırakın özet gecılecek bırsey yokkı güzel bı yazı işte vaktınız varsa okuyun bence öet dersenız BİR AŞK HIKAYESI derler bu kadar ama içi güzel zaten özetlık bı durum yok birşey kaybetmez aksıne kazanırsınız bence bı 20 sayfa okuyun sonra bırakın istersenız ama özet demeyin bu kadar adam okuyo![]()
küfürbaz diye okumayacam diye inat ettim 1 hafta dayanabildim. a.k. p.çi dayanamadım zorla okudum sabaha kadar bitirdim. vay arkadaş ya.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bu furyayı ilk başlatan 1.2. nesiller bilir zaten angutyustur alanyalı sona böyle mantar gibi türediler![]()
tamamen feyk bi hikaye üzüldüm sizeşimdi herkez hikaye yazar oldu dergi kitaplardan bide hepsi alanyada geçior
![]()
Şimdi bitirdim.Bana göre yalan veya gerçek,Ona kaldıysa izlediğimiz filimlerde yalandan ibarert değil mi?Gerçekten güzel yazılmış bir hikayeydi bana göre
ben daha önceden böyle bi hikayeyi okudugum için okumuyorum zaten...angutyusun hikayesi doğruydu gerçekten yaşanmıs bi hikayeydi .adamı alanyada buldular deşifre oldu,herifle fotograflar çekildi vs...bunların hepsi özenti günde 20tane kişi hikayem var dinleyin diyor..zaten işin gücün yoksa canın sıkılıyosa oku iyi yada kötü demiyorum ama replicabulabiliyorsanız ANGUTYUSUN yazısını bulun onu okuyun en azından orjinali ve gerçek yasanmıs bi hikaye beyler.
herşeyin ilki güzeldir![]()
angutyus un hikayesi
bu mudur ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)