dün ebruya sövüyodum bugün kelebeğe sövüyorum niye bitirdin ulan hikayeyi diye![]()
hikaye bitti geriye bi sürü neden sorusu kaldıBu Ebru'yu bulup harbiden linç etmek lazım içlerim acıdı yazıktır kelebeğe
ama bu hikayede benim gibi kendinden parçalar bulan arkadaşlarda varsa daha çok koymuştur gibime geliyo
![]()
![]()
kelebek mahvetti herkesi euhahudün ford cargom oluyordu bir tane altına giriyordum kamyonun
![]()
körler sağırlar
arada herife yazılan yorumlar kopartıo beni.
IN BOOST WE TRUST
hikayeme başlıyorum inanmayanlar yol alabilir
Beyler buda geçerli elemanın biri work and travel ile gittiği amerikada başına gelenleri anlatmış komik![]()
valla buldukça buraya yazıyorum daha yeni başladım bu hikayeye iyi bişeye benziyo
fakir piçken dönen talihim
Buda hikayenin başında bi yerlerden alıntı :
# sabah uyandığımda, ceyda halen uyuyordu, bakıp irkildim. makyajı dağılmıştı, adeta teyzemle çıplak uyumuşum gibi hissettim. bi çöküş geldi üzerime, kendimi inceden kötü hissettim. tam "ne yaptım lan ben kafasındaydım" o anda uyanıp "pişman mısın?" diye sorsa pişman olduğumu söylerdim. iyi ki de uyanmadı. pikeyi kaldırdığımda manzara suratından çok çok da farklı değildi. hayat enerjimi emmişti resmen. her ne kadar düzgün görünse de vücudu, yaşlıydı, belliydi yani.
hemen dün geceki konuştuklarımızı düşündüm, belki de yanımda uyuyan bu bebek hayatımın dönüm noktası olacaktı. her ne kadar öyle bir tip olmasam da, çıkarı için böyle bir iğrenç düşünce dalgalarına kapılmayacak bir karakterim olduğunu düşünsem de o an sadece işimden ne kadar tiksindiğim dönüyordu aklımda. bir iş imkanı olabilir miydi ceyda'nın ajansında veya bağlantılarından kaynaklı. olacak olsa bile bunu ondan nası isteyecektim ki, öyle bir tip değildim dediğim gibi.
Neyse yeniden yatağa yattım, ceyda'nın kıpırdanmasıyla gözlerimi kapatıp uyuyormuş gibi yaptım. o an muhattap olmak istemedim o düşünceler eşliğinde. usulca kalktı, içeri gitti. onun da pişman olduğunu anlamıştım. belli ki yediremiyordu kendine o da. biran önce evden çıkmak için birşeyler düşünmeliydim.
bir 10-15 dakika sonra ayak sesleri geldi. yine gözlerimi kapadım. akışa bırakacaktım kendimi. içeri girdi. birşeyler bıraktı yanımdaki geniş şifonyerin üzerine. pikeyi üzerimden çekti ve benim...(gerisi az biraz erotik)
11 yaşındaki öğrenci alkol komasına girdi en son haber
kelebek reyiz![]()
miami de iyiymiş,
miami den hikayeler vol2
bu da 2.si
beyler psikolojim çok kötü İnsanlara farklı bakmaya başladım a. çakim
hikaye bitti diye hayatımda büyük boşluk hissediyorum
birde kime önerdiysem hüngür hüngür ağlarken telefon açıp sövdü bana
bu hikayeden sonra aklıma gelen ve dinlemek istediğim tek şarkı
ebru gündeş - yalan
boşluk fena gerçekten tekrar tekrar okuyası geliyor insanın ama okumıcam tabi![]()
ebru gündeşi yeniden hit yaptırma çabaları mı yoksa bu.
En sonunda xanax yuttum a. çakim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)