User Tag List

Sayfa 30/61 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
1149 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: Anlatsammı anlatmasammı..!

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. hikayeyede başlıcam bile bile lades diyorum ama sonra hayata küsüyorum

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KDV nin hikayesini ben beğenmedim.

Y.S.Kelebek terk.
    PSN:dohcvtec99

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelebeği çocuk askere gittikten sonra bıraktım güldüren yerleri bitti mutsuz etmeye başladı.

Oldum olası sevmedim mutsuz eden herşeyi..

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hikayeyi dinlermsnz hayatm
    reiz kesinlikle okumalısınız bu hikayeyi kelebek kadar etkiledi beni 15 sayfa ama çok duygulandım utanmasam ağlıcam burda bende yeni okumaya basladım daha 7 inci sayfasındayım ama şu an 9 aylık(tekpas)oyununda anne olupta makara yapılmıs kadar üzüldüm
    Okumicam dedim okudum yine yaa..böle hayat mı olur ya umarm kimsenin başına gelmez KDV nin başına gelen..depresyona gircem a.çakim hee..zaten dünde havuzda adamın biri epilepsi krizi geçirdi oda etkiledi hikayede tuzu biberi oldu

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kdv cok fena ya gereksiz yere tribe sokuyo insanı gerek yok baslamayın gidin karikatür flan okuyun
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kdv'yi okumayın, spoiler veremicem ama okumayın

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cliver hayattan soguttun beni yasama sevincimi elimden aldin!

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumca clivera dalalım bence
    körler sağırlar

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okudum ve tekrar bi duygu kargaşasına girdim.bencede cliver süresiz ban bize böle duygusal anlar yaşattiği için

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kdv yi okudum dayanamayıp ama beni hiç etkilemedi, sadece merak ettiğim neden her olayda bi elif var arkadaş, bu isim neden sürekli karşıma çıkıyor yeter artık...

cliver banlansın +3
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burası demokratik bi forum düşünce özgürlüğü yokmu arkadaş hayatınıza renk getirdim işte hem cliver'ın suçu ne kelebek'e dalmak lazım asıl hep beraber

not:BAN'a hayır!!
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kdv ye basladım simdide hadi bakalım

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kdv yi okudum dayanamayıp ama beni hiç etkilemedi, sadece merak ettiğim neden her olayda bi elif var arkadaş, bu isim neden sürekli karşıma çıkıyor yeter artık...

cliver banlansın +3
    Elif ve Ebrulardan nefret eder oldum.

Cliver banlansın diyorum bende

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevdiğim kız terkedip gittiğinde yazdığım bir yazı 5 ay önce yazmıştım..

Sensiz ilk günüm

Dün sensiz ilk günümdü garip bir piskoloji sanki bir rüya gördüm ve sen bana bugün aşkım hadi uyan seni özledim gibi mesajlar atıcaksın gibi geliyor ama biliyorum atmayacaksın öyle bir msj ama ümit ediyorum işte.. slowtürk’ ü açtım duygusal parçalar çalıyor ve ben şu an işten çok seni düşünüyorum öyle garip bir duygu ki yemek bile yemek istemiyorum..
    Çok kötüyüm şu an gözlerim uzaklara dalıp gidiyor ya sen bir daha hiç olmazsan ben ne yaparım hiç düşündünmü içim çok buruk insan nefes alırken bile canı acıyormuş bunu anladım Kimsenin yokluğu bu kadar korkutmadı beni.Kendimi zor günlerin insanı gördüm ya hiçbir güçlüğün beni bırak yıkmayı sendeletmeyeceğini bile düşünürdüm.Oysa şimdi yarımım. hiçbir zaman tam olamayacağımı da biliyorum. 'Tasalanma' diyeceksin. Tasalanmayayım ama kendime bakıyorum da birkaç umut kırıntısı dışında hiçbir şey göremiyorum.
    Nerede olduğunu bilmek yada döneceğin umuduyla yaşamakta kandırmıyor beni. Her sabaha sensiz uyanmaktan her günün sensiz geçmesinden korkuyorum artık.Bu yüzden uyanmak istemiyorum 'uyuduğum uykular'dan... Ve geceler...Ne yıldızları görüyorum ne de gecenin sesini duyabiliyorum.Saniyelerin ne kadar bitmez olduğunu görüyorum şaşırıyorum.Zamanı bu kadar geçmez kılan sensizliğe lanet ediyorum.Bir maraton koşucusu gibiyim. Ama bitişe ulaşamıyorum bir türlü.Bildiğim bütün hasret şarkılarını ard arda ekleyip söylüyorum.Sesimi kendim bile duymuyorum. Her gece aynı hüzün... Senden bir iz göreceğim diye sokaklara çıkmıyorum artık.Bu kentin her yerinde sen varsın biliyorum ve hiç bir köşe başından çıkmayacaksın üstelik.
    Şu an ne gözlerimin içi gülüyor nede mutluyum farkettim ki gözlerim senin yanında gülüyordu ve kalbim senin yanında mutluydu delicesine..Çok fazla duruyor zaman bu günlerde hani sen yoksun ya ondan o gülüşün bakışların ,öpüşün,doknuşun yani her ne varsa varlığında olan mahrum bıraktın beni onlardan..
    Saatler sürekli ilerliyor ama ben olduğum yerde sayıyorum..Ben hala beni o bıraktığın duraktayım kalbim orada kaldı benim gözlerim dalıyor diyorum ya aklıma gözlerin geliyor sırf bu yüzden hani o gözlerinin içi gülen çocuk vardı çocukta durakta kaldı..
    sakın benim için üzülme benden gittinya o durakta kalıcak hep hayallerim,gülümsemelerim aşkım, o durakta kaldı kulağına söylemek istediğim çok söz var seninle yaşamak istediğim o hayallerim hepsi o durakta bekliyor bense benim yanımda olmayı istediğin günün hayaliyle bekliyorum sevdiğim akşam eve gitmek istemiyorum ve muhtemelen gitmeyeceğimde seni çok özlüyorum sadece bunu biliyorum hani msj atmışsın ya bana sen sevilmeyi hakkediyorsun ben seni mutlu edemiyorum diye bu doğru değil sen beni çok mutlu ettin ama giderken sadece bende gittiğini sanma yaşama sevincimi yüzümdeki gülümsemeyi her şeyi alıp gittiğini bil artık hiçbirzaman eskisi gibi olmayacağım birdaha kimseye sana güvendiğim kadar güvenmeyeceğim ben son kez birine inandım ve onu tertemiz bir sevgiyle sevdim birdaha olmayacağını sana söyledim ben seni hakkettim be ben seni gerçekten hakkettim.. sen beni hiç fark etmedin… hoşça kal deme bana sen bu yürekten gidemezsin …dün akşam eve gitmedim biliyormusun seninle ilk tanıştığımız durağa gittim belki gelirsin diye ilk gittiğimiz kafeye gittim oturduğumuz masaya oturdum hatta birileri vardı rica ettim kalktılar ve oturdum orda yine kola içtim ve 2 tane söyledim yine sonra oturduğumuz caminin avlusuna gittim ama SEN yoktun..sonra eve kadar yürüdüm ordan ben bugüne kadar hiç başımı öne eğmedim ama bu gün eve kadar kaldırmadım başımı yerden görüp soranlara yok bir şey diyorum ama canım acıyor eve gidip arabayı aldım ve seni dün akşam bıraktığım durağa çektim arabayı kenara ve bekledim actım duygusal bir şarkı gelip geçen minibüslere baktım belki seni görürüm diye biliyorum bundan sonra çok karşıma cıkıcak sana benziyen yüzler kokuna benziyen kokular ama hiç biri sen olmayacaksın. bu hayatta kimse sana benim gözümle bakmayacak sadece rol yapıcaklar biliyorum ama ben sana hiçbir zaman rol yapmadım kırıcaklar seni yine üzücekler
    ne olur buna izin verme..Ben sen hayatımda olduğun sürece mutluyum bunu bil olmadığın zaman cehennemde gibiyim sana hiçbirzaman hakkımı helal etmiyeceğim ve seni hiç affetmiyeceğim…
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kizlarin bizim kadar uzuldugunu sanmiyorum.hatta ayrilik kesinlestikten sonra bzm onlari aklimiza getirdgmizin 10 da 1 ini bile getirmiyorlardir bence....

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kizlarin bizim kadar uzuldugunu sanmiyorum.hatta ayrilik kesinlestikten sonra bzm onlari aklimiza getirdgmizin 10 da 1 ini bile getirmiyorlardir bence....
    +1

bende tam bu soyledıklerını ozetler birşey diyecektim. 'hayat erkekleri böyle s..er...'

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +106
    çaktın imzanı yine kanka,
    mesaja cevap vermedin fena sövdüm sana....

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevdiğim kız terkedip gittiğinde yazdığım bir yazı 5 ay önce yazmıştım..

Sensiz ilk günüm

Dün sensiz ilk günümdü garip bir piskoloji sanki bir rüya gördüm ve sen bana bugün aşkım hadi uyan seni özledim gibi mesajlar atıcaksın gibi geliyor ama biliyorum atmayacaksın öyle bir msj ama ümit ediyorum işte.. slowtürk’ ü açtım duygusal parçalar çalıyor ve ben şu an işten çok seni düşünüyorum öyle garip bir duygu ki yemek bile yemek istemiyorum..
    Çok kötüyüm şu an gözlerim uzaklara dalıp gidiyor ya sen bir daha hiç olmazsan ben ne yaparım hiç düşündünmü içim çok buruk insan nefes alırken bile canı acıyormuş bunu anladım Kimsenin yokluğu bu kadar korkutmadı beni.Kendimi zor günlerin insanı gördüm ya hiçbir güçlüğün beni bırak yıkmayı sendeletmeyeceğini bile düşünürdüm.Oysa şimdi yarımım. hiçbir zaman tam olamayacağımı da biliyorum. 'Tasalanma' diyeceksin. Tasalanmayayım ama kendime bakıyorum da birkaç umut kırıntısı dışında hiçbir şey göremiyorum.
    Nerede olduğunu bilmek yada döneceğin umuduyla yaşamakta kandırmıyor beni. Her sabaha sensiz uyanmaktan her günün sensiz geçmesinden korkuyorum artık.Bu yüzden uyanmak istemiyorum 'uyuduğum uykular'dan... Ve geceler...Ne yıldızları görüyorum ne de gecenin sesini duyabiliyorum.Saniyelerin ne kadar bitmez olduğunu görüyorum şaşırıyorum.Zamanı bu kadar geçmez kılan sensizliğe lanet ediyorum.Bir maraton koşucusu gibiyim. Ama bitişe ulaşamıyorum bir türlü.Bildiğim bütün hasret şarkılarını ard arda ekleyip söylüyorum.Sesimi kendim bile duymuyorum. Her gece aynı hüzün... Senden bir iz göreceğim diye sokaklara çıkmıyorum artık.Bu kentin her yerinde sen varsın biliyorum ve hiç bir köşe başından çıkmayacaksın üstelik.
    Şu an ne gözlerimin içi gülüyor nede mutluyum farkettim ki gözlerim senin yanında gülüyordu ve kalbim senin yanında mutluydu delicesine..Çok fazla duruyor zaman bu günlerde hani sen yoksun ya ondan o gülüşün bakışların ,öpüşün,doknuşun yani her ne varsa varlığında olan mahrum bıraktın beni onlardan..
    Saatler sürekli ilerliyor ama ben olduğum yerde sayıyorum..Ben hala beni o bıraktığın duraktayım kalbim orada kaldı benim gözlerim dalıyor diyorum ya aklıma gözlerin geliyor sırf bu yüzden hani o gözlerinin içi gülen çocuk vardı çocukta durakta kaldı..
    sakın benim için üzülme benden gittinya o durakta kalıcak hep hayallerim,gülümsemelerim aşkım, o durakta kaldı kulağına söylemek istediğim çok söz var seninle yaşamak istediğim o hayallerim hepsi o durakta bekliyor bense benim yanımda olmayı istediğin günün hayaliyle bekliyorum sevdiğim akşam eve gitmek istemiyorum ve muhtemelen gitmeyeceğimde seni çok özlüyorum sadece bunu biliyorum hani msj atmışsın ya bana sen sevilmeyi hakkediyorsun ben seni mutlu edemiyorum diye bu doğru değil sen beni çok mutlu ettin ama giderken sadece bende gittiğini sanma yaşama sevincimi yüzümdeki gülümsemeyi her şeyi alıp gittiğini bil artık hiçbirzaman eskisi gibi olmayacağım birdaha kimseye sana güvendiğim kadar güvenmeyeceğim ben son kez birine inandım ve onu tertemiz bir sevgiyle sevdim birdaha olmayacağını sana söyledim ben seni hakkettim be ben seni gerçekten hakkettim.. sen beni hiç fark etmedin… hoşça kal deme bana sen bu yürekten gidemezsin …dün akşam eve gitmedim biliyormusun seninle ilk tanıştığımız durağa gittim belki gelirsin diye ilk gittiğimiz kafeye gittim oturduğumuz masaya oturdum hatta birileri vardı rica ettim kalktılar ve oturdum orda yine kola içtim ve 2 tane söyledim yine sonra oturduğumuz caminin avlusuna gittim ama SEN yoktun..sonra eve kadar yürüdüm ordan ben bugüne kadar hiç başımı öne eğmedim ama bu gün eve kadar kaldırmadım başımı yerden görüp soranlara yok bir şey diyorum ama canım acıyor eve gidip arabayı aldım ve seni dün akşam bıraktığım durağa çektim arabayı kenara ve bekledim actım duygusal bir şarkı gelip geçen minibüslere baktım belki seni görürüm diye biliyorum bundan sonra çok karşıma cıkıcak sana benziyen yüzler kokuna benziyen kokular ama hiç biri sen olmayacaksın. bu hayatta kimse sana benim gözümle bakmayacak sadece rol yapıcaklar biliyorum ama ben sana hiçbir zaman rol yapmadım kırıcaklar seni yine üzücekler
    ne olur buna izin verme..Ben sen hayatımda olduğun sürece mutluyum bunu bil olmadığın zaman cehennemde gibiyim sana hiçbirzaman hakkımı helal etmiyeceğim ve seni hiç affetmiyeceğim…
    engin bizimde gecemizi zehir ettin ya ne varsa eskiye dair ortalikla ve elimizde sadece kadehler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m_projet mustafa konuyu okuma kanka direk cliver engin i banla yeter siteyi ağır bunalıma sürüklüyor adam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)