şu hıkayeye cakma dıyen arkadaslar yapmayın ayıptır ya bu kadar yazının cakmasımı olur allah askına kolaymı o kadar emeğe aşka camur atmak ben ınanıyorum bu yazılanlar da gercek
şu hıkayeye cakma dıyen arkadaslar yapmayın ayıptır ya bu kadar yazının cakmasımı olur allah askına kolaymı o kadar emeğe aşka camur atmak ben ınanıyorum bu yazılanlar da gercek
bugün akşam arkadaşımla çıktık bana kendisi iki gündür surat yapmakta sebebini o an bilmediğim nedenden dolayı neyse maltepe sahilde biyere girdik yemek yerken sordum ne bu surat diye sonra yüzüme bakıp ebru kim dedikısa bi ter atmanın ardından incisözlükte hikaye felan dedim geçirştirdim meğersem kıza iki gündür arada sırada ebru diyormuşum ondanmış surat kendisine az önce link attım okumaya başlamış arada bir mesaj atıp allah belanı versin gibi laflar söylüyor...
hikaye bilinç altıma yerleşmiş arabayı garajdan çıkartırken kaldırım çöküp yolun altına girme gibi felaket senaryoları geliyor aklıma
2 ay önce başladım okumaya, hadi ekşide 2 yerden yazan kişi çok ancak burada da görünce şaşırmadım değil.
ancak ben böyle aşkın ızdırabını... diyebileceğiniz güzel bir hikaye. okumaya başlamayın bence sonra gece biraz daha okuyayım deyip uyuyamıyorsunuz.
aga bu ebru denilen kız ne ayaktır ya. Hİkaye insana elindekilerin kiymetinide hatırlatmıyo değil.Halime şükrettim.Kelebek reyizede üzüldüm a.çakim.Hikaye yalan doğru bilmem ama doğruysa,bu ebrunun anlatmadığı sebebi öbür tarafda öğreniriz demiş.Kafada 1 milyo soruyla yaşanır mı lan.Allah belanı versin Ebru
İnceden okuyorum bende 3 gündür 22. sayfadayım...
Gözlerim ağrıyor oku oku hepsini tek seferde bitiririm aslında ama göz numaralarım ilerler diye korkuyorum a... ç....![]()
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)