konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum bende anlatıyorum hayatımı dinliyen olursa eger?
içimdeki kurtlar
konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum bende anlatıyorum hayatımı dinliyen olursa eger?
içimdeki kurtlar
konu kirliliği niye olsun. sizin yazdıklarınız ayrı anlatsam mı anlatmasam mı konusu ayrı. şimdi de mesaj kirliliği oldu aslında da neyse
bu kelebek garibinin yazdığı hikayeyi okudum. ve güzel aşklar hep böyle sıçar derim. büyük şehirlere aşklar küçük gelir derim. gurur aşkın ırzına geçer ama aşk da hıncını sevenlere tecavüz ederek alır derim.
ebru'nun doğumgününü kutlamama zamanlarında başka bir ilde başka bir irkek ile olduğu aşikar ama iller ayrı olduktan sonra gönüller hep ayrıdır aslında. yani bu boku önceden yiyip yemediğini bilmek için kelebek olmamak yeterli. ha belki doğru değildir ama doğru da kime göre doğrudur dersek doğru veya yanlış intikam soğuk yenen/yedirilen bir yemektir demek kâfidir...
şahsi fikrim ise kişisel anıları yazmanın kitaplar satacak bir durum yoksa yazılmaması yönünde. milletin vay aq neler yaşamışsın demesi emrah filmlerini izlemekten pek de farklı değil. yani biri sorsa neler yaşadın diye sanane yaprağım demek de var işin diğer yanında![]()
cliver sana gelsin ahuahauhauha sen insanların keyfini kaçırırken iyiydi
http://www.facebook.com/profile.php?...=2280596208081
Ben sana aşık olmak istememiştim ki, ben başımı yaslayıp müzik dinleyebileceğim birini arıyordum.
Sabahları yatağımda döndüğümde yüzüme gülümseyen birini, sıkılmadan saatlerce konuşabileceğim birini.
Gittiğimiz yerleri beraber keşfedeceğim birini, elini tutmasam bile olurdu.
Gözlerime mutlulukla bakan birini arıyordum zaten ben.
Beraber sarhoş olup sokaklarda deli gibi bağaracağım birini. geçmişimizi kıskanmadan,kahkahalarla eski aşklarımızı konuşacağım birini
Bütün günün sonunda biten paramız yüzünden metrelerce yolu yürüyeceğim,
Benle birlikte kütüphanede saatlerini geçirecek,fısır fısır konuşmaya çalışıcak, Gittiğimiz maçlarda sesimiz kısılıncaya kadar bağırabileceğim birini.adam yazmış be![]()
888.sayfa da inci sözlük
Konunun yazarından alıntıdır;
altta yazdıklarım özeti beyler. bazı özel şeyler yazmış ikimizin geçmişi ile alakalı onları paylaşmıyorum. yazım dili de sarhoşla ayık arası olduğu belli.
merhaba ... (ismim)(nasıl hitap ettiğini bilin diye yazıyorum)
sana defalarca ulaşmak istedim ama sonuç alamadım
bunu bir çare olarak yazmıyorum
çok içtim sadece bugün değil aklıma her gelişinde
aklıma ne kadar geldiğini bilemezsin tabi ama bu gönderiyi yazan kişi ben olduğuma göre
senin düşündüğünden daha fazla olduğu kesin
herneyse amacım seni yargılamak değil
alanya'dayım
bir süre burada kalacağım
yılbaşı için hiçbir plan yapmadım ama bir b planım var en azından benim hala oturabileceğim bir bankım var
yaşananları düşünmek için en iyi yerde orası zaten
bana dönmeyeceğini artık biliyorum. hala seviyor olsan en azından arar sorardın
sanırım yeni bir kız arkadaşın var
senin adına mutlu olmam gerek aslında ama kendimi düşününce pek de mutlu olamıyorum.
sanırım şarkılarda geçen sen mutlu ol yeter lafı yalandan ibaret, olunmuyor
bu gönderiye cevap vereceksen yılbaşında nerede olacağını da söyle
yeni yıla nasıl girilirse öyle gidermiş dedikleri de yalan biliyor musun. seninle
girdim çok mutluydum ama sabah kalktığımda yoktun ve bir yıldır da yoksun.kim bilir belki de yılbaşı sabahından
ibarettir tüm yılın nasıl geçeceği.
böyle olmasından sen ne kadar mutlusun bilmiyorum ama en azından seni ne şekilde olursa olsun göreyim
de tüm yıl seni görme şansım olsun
numaramı biliyorsun ama yine de yazayım ...
ben bu mesaja cevap vermeme ihtimaline karşılık yine tekrarlayayım ... ,...
... ,... ,... hepsini dolaşacağım umarım seni görürüm
bi kaç tane de kendine iyi bak dileği.
site açılmıyor mu?
tünayK elimde görüntülerin var
altta yazdıklarım özeti beyler. bazı özel şeyler yazmış ikimizin geçmişi ile alakalı onları paylaşmıyorum. yazım dili de sarhoşla ayık arası olduğu belli.
merhaba ... (ismim)(nasıl hitap ettiğini bilin diye yazıyorum)
sana defalarca ulaşmak istedim ama sonuç alamadım
bunu bir çare olarak yazmıyorum
çok içtim sadece bugün değil aklıma her gelişinde
aklıma ne kadar geldiğini bilemezsin tabi ama bu gönderiyi yazan kişi ben olduğuma göre
senin düşündüğünden daha fazla olduğu kesin
herneyse amacım seni yargılamak değil
alanya'dayım
bir süre burada kalacağım
yılbaşı için hiçbir plan yapmadım ama bir b planım var en azından benim hala oturabileceğim bir bankım var
yaşananları düşünmek için en iyi yerde orası zaten
bana dönmeyeceğini artık biliyorum. hala seviyor olsan en azından arar sorardın
sanırım yeni bir kız arkadaşın var
senin adına mutlu olmam gerek aslında ama kendimi düşününce pek de mutlu olamıyorum.
sanırım şarkılarda geçen sen mutlu ol yeter lafı yalandan ibaret, olunmuyor
bu gönderiye cevap vereceksen yılbaşında nerede olacağını da söyle
yeni yıla nasıl girilirse öyle gidermiş dedikleri de yalan biliyor musun. seninle
girdim çok mutluydum ama sabah kalktığımda yoktun ve bir yıldır da yoksun.kim bilir belki de yılbaşı sabahından
ibarettir tüm yılın nasıl geçeceği.
böyle olmasından sen ne kadar mutlusun bilmiyorum ama en azından seni ne şekilde olursa olsun göreyim
de tüm yıl seni görme şansım olsun
numaramı biliyorsun ama yine de yazayım ...
ben bu mesaja cevap vermeme ihtimaline karşılık yine tekrarlayayım ... ,...
... ,... ,... hepsini dolaşacağım umarım seni görürüm
bi kaç tane de kendine iyi bak dileği.
kelebek=açmayayım dedim size amk.ne *** yicem şimdi ben
cevap versem bir dert
vermesem kız arkadaşım var sanacak
gitsem konuşsam intikam almak için bu oyunu oynuyor ve bunu planlamış olabilir.
yılbaşında çalışmam gerekiyor çünkü söz verdim iptal edersem adam bu saatten sonra nasıl eleman bulacak.
bu gece *mı **** dağıtıncaya kadar içeyim sabah kalkınca aklıma ilk ne gelirse onu yapacam o söylediği barlardan birinde calışacağım işin kötüsü işin daha boktan tarafı o gece bana göstermeye kız getirecekler çalıştığım bara. arkadaş zar zor ikna etmişti beni olm şu kıza bi bak bi tanış diye
Clıver ne zaman yazmıs bunu ? valla sewındım be. ınsallah ıı gelısmeler olur. nerde yazmıs aga ? ıncıdemı
Arabacı - Kaportacı
başkan bi oku istersen 10 sayfa oku bırak sıkılırsan
anlatsam mı anlatmasam mı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)