Aferin madalya sana süper yapmışın.:confused:
Printable View
bence senın paran cok sana ucuz gıbı gelıyor :)
ben dün 100 liraya 400 km yaptım 100-130 km arası gittim hep ara arada gazladım..
evet dün istanbuldan aldım 100 lira vapurla yalovaya ordanda izmire gelirken akhisarda bitti.
atmosferik vtecle aynı şekilde 100 liraya 300 gitmiştim.
arkadaş bence güzel bi konu acms mini one için fikirleriniz konusunda kimse bişiler yazmamıstı :) şuan açtıgı konuyla herkese bişiler yazdırdı ben dahil :D
ucuz v.s. deil bence :)
müdürünün arabasına eziyet eden arkadaşda inş bigün müdür olur yanlıslkla elemanına arabayı verir sonra o arabadan soğur :)
Yakın bir arkadaşımda vardı cooper s bi alırken sevindi bide satarken :D
Bu 100tl. ye 300-400 km. yapan arkadaşlar bu olay nezaman oluyo ?
S ucuz değil One Pahalı. polo almadan önce baya araştırdım. cook güzel araba kullandım acayip memnun kaldım ama elma şekeri gibi arabamı olur yaw ://
dün istanbul-izmir arası.
Yok ben atmosferik vtecle 100tl. ye 300km.yi sormuştum ! Ama sonradan farkettimki sözkonusu uzun yolmuş:icon_tup:
Gecen yaz cooper S ile full depo klima acik uzun yol gittim geldim 90 100 gittim geldim 650 km yol yapti bence yakiti iyi agresif kullanildginda yakiyo oda normal
miniciler kızmış anlaşılan tamam tamam bidaha eziyet etmedik miniye çayırda çimende el el koştular müdüremizle ;) tek eksiği 2 ay önce aracın perte çıktığı müdüremiz kaza yapmış yani artık araç yok :D
minicilerle alakası yok orda sana sitem edilen nokta emanet mala ihanet etmen..