hazır cooper konusu açılmışken 2008 ve ustu otomatik kırmızı cooper s arıyorum bende eşinde dostunda tanıdık tavsiye alabilirim
kırmızıdan başka renk eğer gerçekten araç kaçırılmayacak birşeyse olabilir :D
Printable View
hazır cooper konusu açılmışken 2008 ve ustu otomatik kırmızı cooper s arıyorum bende eşinde dostunda tanıdık tavsiye alabilirim
kırmızıdan başka renk eğer gerçekten araç kaçırılmayacak birşeyse olabilir :D
senın olaya yanlış yerden baktığını söylüyorum cooperla,hondayla,bmw ile alakası yok yaptığın şeyin hoşbişey olmadığı için kızmışlar diyorum.. yoksa banane naparsan yap miniye bmw ye hondaya,pejoya..
yine olsa yine yaparım :D neyse arkadaşın konusu dağılmasın saygılar.
Bence yakışı normal aracın charger lı bir arabaya göre gayet iyi. Ne yakacaktı başka? Tek derdi parçası pahalı o kadar.
bir başkasının malına sana kötülük bile yapmış olsa zarar vermek adamlık mı ?? sana kötülük yapmışsa karşısına çıkarsın delikanlı gibi hakkını ararsın. sana hiçbi sıkıntısı olmamış biriyse kötülüğü dokunmadıysa hangi hakla bir başkasının rızkını biriktirerek aldığı araca bunları yapabiliyorsun ??? birde burda pişkin pişkin yazıyorsun. allah ıslah etsin.
bir ara alcak oldum cooper s lerin tramerlerine baktım üç parça boya yazan arabada bile 3-4 bin liralık hasar kaydı, 7-8 tane kaza çarpışan araba gibi sonra gene subaru aldım, ucuz ama nasıl ucuz yani nerdeyse herpsi ya pert yada nerdeyse 10 tane kaza kayıtları çıkıyor
ben şehiriçi hergün köprü trafiğine maslak trafiğine girer çıkardım 10 lt yakardı 90-100 km arası izmite gittim geldim 5.8 yaktı bu arabanın nesi fazla yakıyor onu çözemedim. kolay kolay motor kıran duymadım o zaten bambaşka bi dedikodu... herşeyi geçtim şanzımanı kıran varsa o güzel bileğine nazar boncuğu takıp bilek güreşi milli takımına yollamak lazım :D yazılışını tam bilmiyorum ama getrag şanzıman dünyanın en sağlam şanzımanlarından biridir. Bu arda ben mini one nin s ten çok daha az yakacağını düşünmüyorum olsun olsun 1 lt o yüzden bana s almak daha mantıklı geliyor.
vtec le ies gıbı bunlarda galıba:)
siteden görkem arkadasımız ( grkm ) tarafından tavsıyelıdır.bence bu fıyata denılen ozellıklere gore kacırılmayacak bır arac.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...010511/detay/#
Şimdi arkadasim biraz arayinca ucuz cooperlar bulunuyor 2 ay önce arkadasim Sari bı Cooper aldı 22 binliraya 2003 model sadece cruise control yok biraz alladi pulladi yazın ortasında 28 e verdi sonra tekrardan arayışa gecti ve lacivert 2002 model en fulunu aldı 22500 e sonra pasta cila ve bakimini yaptirdi bu arabalar her ikiside degisensiz ve yaklaşık 100 k kmlerde neyse arabasına birde replika s janti taktı su an araba internette 29 liraya satilik yani anlayacagin kardesim orda one a 30 yazdı diye bütün onelar 30 etmiyor gelelim Cooper s e 30 liraya 29 liraya cook Cooper s baktim mesela Bursa'da fume 29 lira arka sag camurluk komple değişmiş mesela 32 liraya karşıda 2 defa motor kırmış bi coopera baktım Bursa'da Kirmizi bı coopera 31 lira istendi nedense tavanı ve kaputunda boya vardı bahanesiyse tavanı fabrikadan çıkarken boyamışlar ve bunu nedensede sigortadan almışlar parasini tramerde cikiyodu Beyoğlu'nda mavi kaputu değişik sadece geri kalanı boyasiz 32 ye full artı fuldu ondada hernedense 35binlira tramerde kaydı vardı araba zaten 32 he bu 30a 32 ye dıştan duzgun olupta motoruna para harcayacagin cook Cooper s var ben dün sadaece kasnak sordum 250 dolar bunun montajına ister İnan ister inanma 300 lira istediler mini böyle bı araba sen hesap et diğer parçalarını birde 100 liraya 100 110 km hızla 360 km yapiyorum assagi yukari benim aracim boyasiz kazasiz bı Cooper pahalı aldigimada pişman degilim
Bence Gorkem belki performans i düşündü belki ama sunrofsuz miniye binilmez
ben 2006 mini cooperımı 30liraya satmıstım aylar once yenı sahıbı 35ten ılan koymus bana gore satması ımkansız 38-40 lara 2006 s var cnku.
ayrıca tek depo ıle uzun yolda 890km yapmıstım duz mını cooper sabit 90 ile :)
Mini Cooper S in 2.eli "0" KM fiyatına oranla çok pahalı değil zarar ettirme oranı yüksek bu açıdan bakarsanız 2.el fiyatı yüksek değil
ama fiyatlara bakarsak cooper s genel olarak ucuz bir araç değildir
çünkü bugün güzel donanımlı "0" km MCS 80-85 bin TL fiyata sahip
iyi para..